Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Guy Ritchie, Bu Yıl Yayınlanan The Gentlemen Filmine Dayanan Bir Dizi Geliştiriyor

 
Snatch, Lock, Stock And Two Smoking Barrels ve Sherlock Holmes gibi filmlerin yönetmeni olan başarılı isim Guy Ritchie yeni projesini açıkladı.
 
Bu yılın başlarında yayınlanan ve oldukça fazla olumlu yorum alan Guy Ritchie'nin son filmi The Gentlemen, diziye uyarlanıyor. Diziyi yazacak ve yönetecek olan isim yine Guy Ritchie. Açıklamaya göre bu proje aslında daha eskiye dayanıyor. Guy Ritchie ilk başta film değil, dizi yapmak istemiş, ancak sonrasında proje filme kaymış. Bu yüzden beklentiyi biraz daha yükseltebiliriz.
 
Şu an için dizinin ne zaman yayınlanacağı, kimlerin oynayacağı ve nerede yayınlanacağı bilinmiyor. Özellikle filmdeki oyuncu kadrosunun dizide olup olmayacağı büyük soru işareti. Filmin oyuncu kadrosu şöyleydi: Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Michelle Dockery, Jeremy Strong, Colin Farrell, Henry Golding ve Hugh Grant.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Dizi Haberleri the gentlemen dizi guy ritchie konusu ne zaman oyuncular detaylar
Harley Quinn Animasyonunun 3. Sezonu 2021'in Sonundan Önce Yayınlanmayacak GeForce RTX 3070 Ekran Kartı 29 Ekim'e Ertelendi

BSC Misafiri

2.10.2020 17:02:36

0
Yıldızlar geçidi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dizi Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız