Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gun Loco'nun İlk Videosu Yayınlandı


 
     Son yapımları ile iyice batı temalı oyunlara yönelen Square Enix'in Xbox 360 için özel olarak geliştirdiği Gun Loco'nun ilk tanıtım videosu yayınlandı.
 
     Resmi duyurusu geçtiğimiz Ağustos ayında yapılan oyunun bu tanıtım videosunda oyunda yönlendireceğimiz karakterlerden Nuts'a değinilmiş. Oyundaki mahkumlardan biri olan Nuts, daha önce çete kurma gibi çeşitli suçlara da karışmış. Karakterin kişiliğine baktığımızda ise cinsel içerikli espiriler yapan sinirli biri olduğunu söyleyebiliriz. Ateşli silahları kullanma dışında karakterimiz yakın dövüşteki hünerlerini de bu tanıtım videosunda sergiliyor.
 
     Oyunda çeşitli çılgın suçluların toplandığı bir gezegende bulunacağız. Bu gezegen için büyük bir hapisane benzetmesi de yapabiliriz. Yönlendireceğimiz her suçlu kendi ölüm hareketlerine sahip olacak. 12 kişilik multiplayer desteği olan ve 2011 yılında çıkacak olan oyunun bu yeni tanıtım videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gun Loco Xbox 360 Square Enix Action Figure Brothersworker
Black Ops'un Wii Sürümüne Mikrofonlu Kulaklık İşte StarCraft II'nin En Az Tercih Edilen Irkı

:::LOSTPLANET:::

12.10.2010 20:30:27

0
adamın tipi hayrettine benziyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gun Loco
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız