Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Square Enix'ten Yeni Oyun Duyurusu: Gun Loco

 
     Xbox 360 sahipleri 2011'de yeni bir Square Enix oyununa sahip olacaklar. Gun Loco ismindeki oyun TPS türünde eğlenceli bir yapıma benziyor. Square Enix, oyunun TPS türüne yeni bir hava katacağına ve yenilikler getireceğine inanıyor.
 
     Firma, oyunun türü olarak aslında sprint action shooter benzetmesini yapıyor. Buradan oyunda bol bol depar atacağınızı çıkartabilirsiniz. Bölüm tasarımları zıplama ve eğilme odaklı objeler ile doldurulmuş. Bu sayede bir yandan koşarak bu engelleri aşarken diğer yandan etrafınızdaki hedefleri ya da düşmanları vurmaya çalışacaksınız.
 
     Gun Loco, 12 kişilik online multiplayer desteği ile birlikte gelecek. Oyunda galaksiler arası suçluların tutulduğu bir hapishane gezegeninde bulunacaksınız. Oyundaki karakterlerden bazıları Brothersworker tarafından yapılmış action figürler olacak. Son olarak oyunun 2011 yılında çıkacağını ve sadece Xbox 360 için geliştirildiğini tekrar hatırlatalım.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gun Loco Xbox 360 Square Enix Action Figure Brothersworker
Heavy Rain'in Son Satış Rakamları Açıklandı Dead Nation'ın GamesCom 2010 Videosu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gun Loco
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız