Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Guild Wars 2 Sylvari Haftası Ayrıntıları

Norn, Charr, Asura ve Human ırklarının pabuç dama :P

      Bu haftanın onlara adanmasının da verdiği gazla bayağı bir merak edilen Sylvari ırkı hakkında gelen bilgilerde iyice derinlere inildi.
 
      Herkesin en merak ettiği konu olan, Sylvari ırkının nereden ve nasıl geldikleri açıklanan yazıdan kısa bir alıntı ise şöyle diyor;
     "Bir zamanlar dünyamıza elimdeki herşeyi aldığı için ona lanetler yağdırmıştım ama burada yaşamak, buranın anılarını anlamama neden oldu. O yaşadığımız kötü, acı dolu hikayeler dahi, kişiliğimizin birer tohumuydu. Onlar bizim büyümemizi şekillendirdi. - Ronan, İnsan, Shining Blade.
 
     Sylvari'lerin hikayesi böyle başlıyor aslında, bir insan ve bir centaur. İnsan olan, adı Ronan olan bir savaşçıydı. Yolundan ayrılarak bir mağaraya giriyor ve burada değişik türde tohumlar keşfediyor. Bu tohumlar aynı zamanda çok büyük bitkiler tarafından korunuyor. Ronan bu tohumlardan birini alarak, evine götürüyor. Ancak burada gördüğü şey Mursaat'ın bütün kasabasının ve ailesinin yok ettiği. Acı içinde kalan Ronan, elindeki tohumu alıyor ve ailesinin mezarına gömüyor ve eline bir daha asla silah almayacağına yemin ediyor. Zaman içinde ekilen tohum büyüdü ve bir meyve bıraktı olduğu yere. Bu meyvenin tam kalbinde ise ilk doğan Sylvari vardı."

Bu haberin bağlantısı
URL
mmorpg pc Guild Wars 2 ArenaNet NCsoft
Wii U Tablet Kontroller Hakkında Yeni Bilgiler NBA 2K12'nin Soundtrack Listesi Belli Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Guild Wars 2
+ TAKİBE
AL
39 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız