Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Guild Wars 2 Steam Çıkışı Ertelendi

 
Yayıncı NCSOFT ve geliştirici ArenaNet, Guild Wars 2'nin Steam çıkış tarihini erteledi.

Online rol yapma oyununun Kasım ayında Steam'e gelmesi planlanıyordu. Steam çıkışı şimdilik beklemeye alındı ve yeni bir tarihi yok. Geliştirici ekip için öncelik şu anda üçüncü genişleme paketi End of Dragons.
 
ArenaNet tarafından belirtilene göre "Yaz sonunda sizlere End of Dragons genişlemesine ilk bakış atma fırsatı vermiştik. Tepkiler inanılmazdı. Guild Wars evreninin bu yeni bölümünü sunmak en büyük önceliğimiz."
 
"Bununla birlikte, Guild Wars 2 Steam sürümünü şimdilik beklemeye almaya kararı verdik. Şu anda bir numaralı önceliğimiz beklediğiniz ve hak ettiğiniz genişlemeyi yapmak."
 
ArenaNet ayrıca The Icebrood Saga içeriği üzerinde tam hız ilerlediklerini belirtti. The Icebrood Saga: Champions'ın ilk fragmanı 5 Kasım'da yayınlanacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Steam mmorpg pc Guild Wars 2 ArenaNet NCsoft
Shadowlands, World of Warcraft'ın En Çok Ön Sipariş Verilen Genişlemesi Oldu Resident Evil 3 Remake Satışları 3 Milyonu Aştı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Guild Wars 2
+ TAKİBE
AL
39 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız