Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Grisaia: Phantom Trigger 07 ve Grisaia: Phantom Trigger 08 Switch'e Geliyor

 
 
Weekly Famitsu'nun son sayısında, Aralık ayında Nintendo eShop üzerinden Switch için Grisaia: Phantom Trigger 07'yi ve ardından Grisaia: Phantom Trigger 08'i Şubat 2023'te yayınlanacağı açıklandı.
Her iki oyun da şu anda Steam üzerinden PC için mevcut.
 
Grisaia: Phantom Trigger 07 Oyun Açıklaması 
 
Günlük hayat değişmeden devam ederken, kızlar sessizce dişlerini keskinleştirmeye devam ederler. Kılıcını tekrar eline alan Haruto bile kaçınılmaz bir hesaplaşmaya hazırlanıyor gibi görünüyor. Yankılanan sesler onlara çok uzaklardan sesleniyor. 

Grisaia: Phantom Trigger 08 Oyun Açıklaması
 
Sonunda, topyekün bir savaş kapıda.
Dini örgüt olan TFA'ya karşı savaş, CIRS ve SORD'un tüm birliklerini TFA'nın kalesine göndermeye hazırlanmasıyla son aşamasına girdi.
Savaş alanı kısa sürede tam bir kaosa dönüşür. Kara yağmur yağıyor, siviller suya muhtaç hale geliyor. Dost ve düşmana ateş ediliyor. Siperler bile TFA'nın kullandığı uçaksavar silahlarından, kızların işgal etmekle görevlendirildiği muharebe alanını bombalayan patlamalardan güvende değil. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Grisaia: Phantom Trigger 07 Grisaia: Phantom Trigger 08
Cyberpunk 2077 için 11 GB'lık Güncelleme Yayınlandı Dragonflight Miraslar 3. Bölüm Çıktı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız