Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Grim Guardians: Demon Purge için 17 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

 
 
IGN Japan, Shinobu Kamizono ve Maya Kamizono'nun başrollerini paylaştığı Grim Guardians: Demon Purge'ün 17 dakikalık bir oynanış videosunu yayınladı. Inti Creates tarafından geliştirilen Grim Guardians: Demon Purge, 2D aksiyon platform oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
 
Grim Guardians, okullarını tehlikeden kurtarmaya çalışan iblis avcıları şeklinde iki oynanabilir karaktere (kız kardeşler) sahip olacak: Shinobu Kamizono ve Maya Kamizono. Bu iki karakter kalenin farklı zorlukları ve büyük düşmanları arasında savaşmak için farklı yeteneklerini kullanmalıdır. Oyun ayrıca 2 oyunculu eş zamanlı co-op ve oyunun zorluğunu değiştirmek gibi birçok seçeneğe sahiptir. 
 
Grim Guardians: Demon Purge PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) için geliştiriliyor. 
 
Oynanış videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu platform aksiyon macera Grim Guardians: Demon Purge
Ikonei Island: An Earthlock Adventure, Erken Erişim Olarak Geliyor Bulmaca Macera Oyunu Sunday Gold'un Çıkış Tarihi Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız