Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ikonei Island: An Earthlock Adventure, Erken Erişim Olarak Geliyor

 
 
Geliştirici Snowcastle Games, Ikonei Island: An Earthlock Adventure'ın 18 Ağustos'ta Steam üzerinden PC için Erken Erişim olarak yayınlanacağını duyurdu. PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Xbox One sürümleri de 2023'ün başlarında tam sürüm olarak oyunculara sunulacak. 
 
Oyunun Erken Erişim sürümü, oyunun tam oyun içeriklerin çoğunu içerecek. Bu sürümde tek oyunculu mod mevcut olacak ancak çok oyunculu mod ilk başta yer almayacka. Çok oyunculu mod, ek hikaye ve görevler, yeni silahlar, yükseltmeler, NPC'ler, düşmanlar ve daha birçok yeni içerik erken erişim sürecinde oyuna dahil edilecek.
 
Gizem ve entrikalarla dolu, keşfedilmeye hazır büyülü bir ada! Bir grup meraklı çocuk, maceraya atılmaya hazır. Yaratıklarla arkadaş olun, önemli yapılar inşa edin, üretin ve aç gözlü korsanları alt edin. Ikonei Adası'nı gerçekten kendinize ait kılmak için eğlenceli ve benzersiz öğeler yapın.  
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Ikonei Island: An Earthlock Adventure
Konami, Fransa Futbol Federasyonu ile Ortaklığını Duyurdu Grim Guardians: Demon Purge için 17 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

Venterneved

11.8.2022 23:14:41

0
up
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız