Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Grim Fandango Remastered Switch için Çıktı

 
Adventure türünün en başarılı örneklerinden biri olan Grim Fandango'nun remaster sürümü bugün itibarıyla Switch için çıktı. Oyun şu anda Nintendo eShop üzerinde $14.99 fiyattan satışta.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Ölüler diyarına girin ve Department of Death'in seyahat acentası, fiyakalı takım elbiseli Manny Calavera'yı yönetin.
 
Gözü korkutulmuş, önemsiz bir satış elemanı olmaktan daha fazlasını isteyen Manny, hırsları nedeniyle tüm yaşam sonrası hayatını değiştirecek, karmaşık bir komploya doğru sürüklenecektir. Acaba bu kötü kaçamağında onu kurtuluşa taşıyabilecek misiniz?
 
Tüm zamanların en beğenilen macera oyunlarından biri geri döndü ve hiç olmadığı kadar iyi. Grim Fandango'da Manny'nin hayatındaki (veya ölümündeki) dört yıllık destansı hikâyesi, hayranların favorisi orijinal yapımdan daha iyi görüntüler, sesler ve oynanış için elden geçirildi. Unutulmaz karakterleri, eşsiz bir kara film kombinasyonu ve Meksika kültürü ile Grim Fandango bir video oyunu klasiği olarak kalıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak https://mynintendonews.com/2018/11/01/grim-fandango-remastered-available-today-for-nintendo-switch/ Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Söylenti: Nintendo 64 Classic Duyurusunun Eli Kulağında Castlevania Animasyon Dizisinin Üçüncü Sezonu Resmen Onaylandı

Evil.Morty

1.11.2018 21:23:31

0
Çok güzel haberrr
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız