Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: Nintendo 64 Classic Duyurusunun Eli Kulağında

 
Nintendo, NES Classic Mini ve Super NES Classic'ten sonra Nintendo 64 Classic'i çıkarabilir.
 
Bugün, Gaming Intel adlı websitesi kaynaklarından elde ettiği bilgiler sonucu Nintendo 64 Classic Mini konsolunun bu ay içinde duyurulacağını iddia etti. Gaming Intel duyurunun bugün Türkiye saati ile 16:00'da düzenlenen Super Smash Bros. Ultimate Direct yayını sonrasında ya da yine bu ay içinde düzenlenecek diğer bir Direct yayını esnasında yapılacağını belirtti. Super Smash Bros. Ultimate Direct yayını tamamlandı ve oradan bir haber gelmedi. Beklentiler şimdilik bir sonraki Direct'e kaldı.
 
Gaming Intel ayrıca konsolun içinde 30 adet yüklü oyun bulunacağını ve beş tanesinin şu oyunlar olacağını öğrendiklerini de iddia etti:

The Legend of Zelda: Ocarina of Time
Super Mario 64
The Legend of Zelda: Majora’s Mask
Puyo Puyo Sun 64
Banjo-Kazooie
 
Bu, Nintendo 64 Classic'e dair ilk söylenti haber değil. Daha önce de konsolun geliştirildiği yönünde söylentiler ortaya atılmıştı. Ayrıca Nintendo 18 Temmuz 2017 tarihinde Avrupa'da N64 kontrolcüsünün ticari marka kaydını yaptırdı. 2016 yılının sonunda Nintendo Super NES kontrolcüsü için de bir ticari marka kaydı yaptırmıştı ve 8 ay sonra cihaz resmi olarak duyuruldu.

Nintendo'dan şimdilik resmi bir açıklama yok.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak https://mynintendonews.com/2018/11/01/rumour-nintendo-64-classic-announcement-is-apparently-imminent/
Respawn Entertainment Önümüzdeki Sene Birden Fazla Oyun Çıkaracak Grim Fandango Remastered Switch için Çıktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

4.11.2018 16:53:14

0
quote:

Orjinalden alıntı: AteşliSoda Bunu alacağınıza bilgisayarınıza N64 emulator kurup oyunların rom dosyalarını indirerek oynayabilirsiniz tamamen gereksiz bir icat
N64 tamamda her konsolun emulatörü iyi değil. Örnek vermek gerekirse mesajlarda çokça dillendirilen Dreamcast için hazırlanmış emulatörler oldukça sorunlu çalışır. Bunun içerisine Dreamcast oyunlarının hem GD hemde CD rip kopyaları girince iyice içinden çıkılmaz bir durum oluşuyor. Müziksiz, bol hatalı, çöken kopyalar çok fazla. Seganın bugün yapacağı en hayırlı iş tartışmasız en çok beğenilen, istenen tüm oyunları içine koyup bir Dreamcast Classic çıkarması olacak. Şimdiye kadar duyurulan konsol klasik sürümlerinden iki katı fazla satacağını garanti ederim çünkü bu konsoldaki oyunları bir dreamcast sahibi değilseniz ciddi ciddi oynayamıyorsunuz. Bu konuda bir iki tane iddalı ama karşılığında para isteyen emulatör üreticisi var onlarada 5-10 oyunu düzgün oynayabilmek için para vereceğine sega'ya para ver. Aç sorunsuz direkt oyna kapat.

MikeFinger

4.11.2018 11:16:08

0
Bunu alacağınıza bilgisayarınıza N64 emulator kurup oyunların rom dosyalarını indirerek oynayabilirsiniz tamamen gereksiz bir icat

BSC Misafiri

2.11.2018 10:35:04

+1
Kesin alinmali listeme eklenmistit retro askiiii :))

BSC Misafiri

2.11.2018 06:27:47

0
Pahalı oluyo kurlardan dolayı

BSC Misafiri

2.11.2018 06:27:41

+1
Dreamcast çok klas konsoldu Sega kısa zamanda baya kaliteli ex. çıkarmıştı. O piyasadan çekilince Ps2 kolayca koptu gitti.

mehmetalpertr

1.11.2018 23:30:31

0
Bunu duymuştum o zamanlarda. Ama almadım.

denizaya

1.11.2018 21:56:31

+1
Bunu almış mıydınız?

mehmetalpertr

1.11.2018 21:14:03

0
zamanında almadığım ikinci konsol buydu. Sega Saturn ve N64 ü almamıştım. PS1 varken bunlara gerek duymamıştım. İkisi de güzel konsoldu ama PS1 a karşı kazanamadılar. Sega Saturn fiyatı yüzünden, N64 kartuş sistemi yüzünden kaybettiler. Gerçi N64 yine iyi sattı. Ama PS1 satışlarına ulaşamadı bildiğim kadarıyla. Sonrasında efsane konsol gelmişti. İki efsane bir arada.. Dreamcast ve PS2.. Dreamcast yaşasın çok isterdim ama o da olmadı. Sony hep kazandı. Aynısı bu nesilde oldu. MS in politikalarına karşı kullanıcı dostu politikalarla çıkınca PS4 füze gibi fırladı. Ama inşallah bu sefer MS batmaz yada Xbox dan vazgeçmez. Çünkü Sony'de olsa tekel iyi değildir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız