Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Godfall PS5 Kapak Tasarımı

Yayıncı Gearbox Publishing ve geliştirici Counterplay Games, loot ve yakın dövüş odaklı üçüncü şahıs fantezi aksiyon oyunu Godfall'un PlayStation 5 kapak tasarımını paylaştı.
 
 
 
Godfall noel döneminde PlayStation 5 ve PC (Epic Games Store) için çıkacak.
 
Oyun hakkında:
 

Aperion yok olmanın eşiğinde. Siz, kullanıcılarını yakın dövüşün durdurulamaz ustaları hâline getiren efsanevi Valor zırh setlerini kuşanabilen ilahi güçteki savaşçılar olan Valoria şövalyelerinin sonuncususunuz. Element diyarlarına tırmanırken düşmanlarınızı parçalayın ve zirvede sizi bekleyen çılgın tanrı Macros'a meydan okuyun. Looter-slasher türünün ilk örneği olan bu yakın dövüş aksiyonlu rol yapma oyunu Godfall'da yükselin.
 
· Su Diyarı'nın yer üstü resiflerinden Toprak Diyarı'nın yeraltı kızıl ormanlarına kadar egzotik diyarlarda maceraya atılın
· Her biri eşsiz oynanış tarzlarına sahip beş silah sınıfında ve uzun kılıç, gönderli silah, savaş baltası, büyük kılıç ve çifte bıçak çeşitlerinde ustalaşın
· Seviye atlayıp yeni yetenekler öğrenin ve savaş alanında yıkıcı etkilere sahip efsanevi silahlar ortaya çıkarın
· Burçlardan esinlenmiş, siz ve Macros arasındaki her bir düşmanı parçalamanız için sizi güçlendirecek zırh takımları olan 12 Valor zırhının kilidini açın
· İmtihan Kulesi'nde becerilerinizi sınayın ve en çetin düşmanlara meydan okuyarak en üst aşamadaki ganimetleri kazanın
· Tek başınıza veya üç oyunculu, çevrimiçi, iş birliğine dayalı PvE oyunda arkadaşlarınızla birlikte savaşın

Bu haberin bağlantısı
URL
Godfall PlayStation 5 PC (Epic Games Store) Gearbox Publishing Counterplay Games
2020 Türkiye Büyük Finali'nin Tarihi Duyuruldu! Persona 4 Golden'ın PC'deki Satışları 500 Bini Aştı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aykut291

11.7.2020 19:38:11

0
Kutu tasarımları çokta kaliteli olmamış açıkcası çok basit ve sıradan da çokda önemli değil zaten Koleksiyon sürümleri daha değişik oluyor birde Dijital satışlarda çok çoğaldı yani pek ôzen göstermediklerinin sebebini anlıyabiliyorum.

:::LOSTPLANET:::

11.7.2020 17:00:47

0
En son yayınladıkları bir video vardı hatırlarsanız.O videoda sürekli itemları ve onların süslerini gösterip sürekli onlara vurgu yapılıyordu.Konsolun ilk oyununu göstereceksiniz ve siz sadece kalkanı vs şöyle altın şöyle parlak vs diye tanıtıyorsunuz.Oynanış dinamikleri nerede? Ya da oyunu koşa koşa almamı sağlayacak bir senaryo? Ama şu video olayı çok daha iyi anlatıyor: Oyunu daha oynamadık ama şu haliyle çıkacaksa çok kesik kesik animasyonlar hakim oyunda.Ps4'ün ilk oyunlarını hatırlıyorum da Knack oynamıştım.İlgi çekmeyecek bir oyundu ama ben sevmiştim.Infamous hakeza ona da bayılmıştım.Fakat bu oyunda o havayı bulamadım izlerken. Eskilerde kalmış bir oyun var: Lord of Fallen. Bakın bu oyuna bayılmıştım oynarken.Ama çoğunluk bunu sevmedi.Puan takıntısı olanlar için 6.4lük oyuncu ratingi olan bir oyun.Hatta ps4 mağazasında falan sık sık indirimlerde karşımıza çıkan 5 liraya bile düşen sürünen bir oyundur :D Bu Gofall'da ise kesiklik hakim yakın dövüşlerde.Bunu giderirlerse almayı isterim.Ama PCye çıkıyorsa kesinlikle PS 5'e almam.Belli ki çıkış oyunu olsun diye kısa zamana sıkıştırılmış bir oyun.

BSC Misafiri

11.7.2020 13:30:33

+2
Göz alıştıktan sonra bence fena durmuyor beyaz, Düşününcede çok bir seçenek yok zaten..Ben önceden kapağı Mor falan düşünüyordumda markanın ağırlığını yansıtmadığını gördüm...Bence sıkıntı kapakta değil kutunun mavi olmasında, Kutu Siyah, Beyaz veya Mor olmalıydı bence...Siyah kutu + Beyaz kapak daha uyumlu olurdu bence..Böyle sanki Ps4 çakması gibi duruyor...O mavi çok sırıtıyor.

Berkayselcuk

11.7.2020 12:46:16

0
Bu oyun çok iyi görünüyor, niye milletin ilgisini çekmedi anlamıyorum. Ps sunumundaki en iyi oyunlardan biriydi.

BSC Misafiri

11.7.2020 11:49:56

0
Normal.

Nachtsicht93

11.7.2020 11:16:07

+2
Kutunun itici olduğunu düşünen bir ben değilim dimi la

Funder

11.7.2020 10:58:16

+4
Korsan cdlere benziyor kutulu ps5 oyunları
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Godfall
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız