Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

2020 Türkiye Büyük Finali'nin Tarihi Duyuruldu!

 
     Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi Türkiye Büyük Finali 5 Eylül Cumartesi günü Riot Games Espor Sahnesi’nde seyirsiz olarak gerçekleşecek.
 
     Riot Games Türkiye, 2020 Türkiye Büyük Finali ile ilgili detayları açıkladı. Oyuncuların ve sunucuların sahnede bulunacağı final müsabakaları, korona virüs salgını sebebiyle seyircisiz oynanacak. İnternet üzerinden izlenecek final için dijital evren yaratılarak izleyici deneyimi artırılacak.
 
Riot Games Türkiye'nin açıklaması; 
 
     "Geçtiğimiz sene sizlere 2020 Türkiye Büyük Finali’nde yüksek kapasiteli bir mekanda bir araya gelme hayalimizi paylaşmıştık. Bununla ilgili çalışmalarımıza aralık ayında başladık ve etkinlik planlarımızda oldukça da yol katettik. 2020’nin gelişiyle birlikte tanıştığımız Covid-19 bizi bu kararımızı gözden geçirmeye ve pandeminin eylül ayına kadar devam etmesi durumunda Türkiye Büyük Finali’nin dijital bir evrende gerçekleşeceği alternatif planlar üzerinde çalışmaya yönlendirdi.
 
     VFŞL Yaz Mevsimi’nin başlangıcını duyurduğumuz makalemizde lig aşaması ve mevsim finalleri kapsamındaki bütün karşılaşmaların çevrimiçi oynanacağını, Türkiye Büyük Finali’yle ilgili bilgilendirmenin ise ilerleyen bir tarihte yapılacağından söz etmiştik. Bugün ülkemizdeki aktif vaka sayısını göz önünde bulundurduğumuzda iki ay içinde binlerce kişinin katılacağı bir etkinliği gerçekleştirmeyi, hem siz izleyicilerimiz, hem profesyonel oyuncularımız, hem de ekibimiz adına oldukça riskli görüyoruz. Bu hafta itibariyle, 5 Eylül Cumartesi gerçekleşmesini planladığımız Türkiye Büyük Finali’nin, Riot Games Espor Sahnesi’nde seyircisiz olarak hayata geçmesine karar vermiş bulunuyoruz. Oyuncuların ve sunucuların sahnede olacağı etkinliği Türkiye Büyük Finali’ne yakışır bir görsellikle sizlerle buluşturmayı planlıyoruz.

     Geçtiğimiz ayları dijital bir finalin Türkiye Büyük Finali coşkusunu ve ruhunu yansıtabilmesi için detaylı çalışmalar yaparak geçirdik. Bugün geldiğimiz noktada ortaya çıkacak etkinlikle ilgili çok heyecanlıyız. Fazla detay vererek heyecanını kaçırmak istemesek de sizlere şunu söyleyebiliriz, Türkiye Büyük Finali bugüne kadar ülkemizde tasarlanmış en farklı deneyimlerden birini sunacak. İlerleyen dönemde bizi çok heyecanlandıran bazı fikir ve tasarımları sizlerle paylaşmaya başlayacağız.

     Bütün bu süreçteki desteğiniz ve anlayışınız için çok teşekkür ederiz, sizlerle tekrardan bir araya geleceğimiz günü iple çekiyoruz. Takipte kalın!"
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Amazon'un Açık Dünya MMORPG Oyunu New World Tekrar Ertelendi Godfall PS5 Kapak Tasarımı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız