Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Godfall Exalted Güncellemesi 7 Nisan'da Geliyor

 
 
Gearbox Publishing ve geliştirici Counterplay Games, 7 Nisan'da Godfall için bir dizi yeni içeriği, yeni iyileştirmeleri ve kazanılabilir kozmetikleri içeren Exalted güncellemesini yayınlayacağını. duyurdu.
 
Counterplay Games oyun direktörü Daniel Nordlander bir basın toplantısında yeni güncelleme için şunları söyledi: "Godfall'ın Exalted güncellemesi, bir buçuk yıllık desteğin doruk noktasıdır. Geri bildirimlerinizi özenle takip ediyoruz. Oyuncuların beklentilerini karşılamak adına büyük bir güncelleme getiriyoruz.
 
Exalted Güncellemesi, yalnızca ilk günden beri bizimle olan ve gelişmemize yardımcı olan oyunculara teşekkür etmekle kalmıyor, aynı zamanda yeni oyunculara World of Aperion'u deneyimlemek için en iyi oyun akışını sunuyor." 
 
Yeni güncelleme Valorplate Shards'ları kendinize göre birleştirebileceksiniz. Bu sayede oyuncular yeteneklerini en iyi şekilde kullanmak için kendi tarzına göre en sevdiği iki parçayı birleştirebilecek. Böylece oyuncular kendilerini daha farklı şekilde gösterecek ve birden fazla parça kullanarak kendi benzersiz oyun tarzını oluşturacak.
 
Daha fazla detay için buraya tıklayın. 
 
Godfall şu anda PlayStation 5, PlayStation 4 ve Epic Games Store üzerinden PC için mevcut. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Godfall PlayStation 5 PC (Epic Games Store) Gearbox Publishing Counterplay Games
Vampire: The Masquerade - Swansong için Oynanış Fragmanı Yayınlandı Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin için Açılış Sinematiği Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

TheNewAtilla

20.3.2022 05:18:50

0
Yoruma bak. Metacritic cart curt da düşükmüş. Sen zaten başkalarının yorumlarıyla oyunu önyargılı oynamissin. Coop hack n slahs sırt kameralı oyun arayan herkese tavsiye ederim. Oyunun combati doyurucu. Grafikleri de gayet iyi.

BSC Misafiri

19.3.2022 09:53:15

+2
Hahaha ön yargılı yorum yapmışız sen düzgün oyun seçimi yapamıyorsan bizim kabahatimiz ne ? Oyunun metacritic ve kullanıcı oyunları ortada hadi git eğlen sen God Fall ile boş yorumlarla uğraşma.

BSC Misafiri

19.3.2022 09:53:13

+3
Oyun malum partiden fırlamış gibi her yer altın varak dolu gözlerim kanadı.

TheNewAtilla

19.3.2022 00:28:57

0
Ön yargılı boş yorum yapmayın be. Şundan eğlenceli coop looter slasher söyleyinde ben de oynayayım

BSC Misafiri

18.3.2022 22:36:35

+4
Oyun oynanacak gibi değil leş ötesi. Free to play olsa bile harcayacağınız elektriğe indireceğiniz megabyte’lara yazık. Plus verdi kurdum 30 dakika anca dayandım. Para verip almayı düşünenler tekrar düşünsün.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Godfall
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız