Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

God of War Ragnarök için Savaş Sistemini Gösteren Fragman Yayınlandı

 
 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Santa Monica Studio tarafından oyunculara sunulacak olan God of War'un (2018) devamı niteliğindeki God of War Ragnarök için yeni fragman yayınlandı. Game Informer tarafından yayınlanan bu video, Kratos'un Leviathan Baltasını ve Kaos Bıçaklarını gösteriyor. Bu silahlar ile düşmanları alt etmek için kullanabileceğimiz birkaç yeni yetenek bizlere sunuluyor.
 
God of War Ragnarök, Leviathan Baltası, Kaosun Kılıçları ve Muhafız Kalkanı ile hem Kratos hem de Atreus için bir dizi yeni kabiliyetle beraber geri dönüyor. Ailesini korumak adına Dokuz Diyar’ı arşınlayacağı bu serüvende Kratos’un Spartalı hünerleri tanrılar ve canavarlar tarafından sınanacak.
 
God of War Ragnarök, devam oyunu olarak karşımıza çıkacak. Bu sebeple Ragnarök, önceki oyunda olmayan yeni vuruş mekaniklerini, aksiyon sahnelerini, bölgeleri, manzaraları ve daha fazlasını bizlere sunacak.
 
God of War Ragnarok, 9 Kasım'da PlayStation 5 ve PlayStation 4 için çıkış yapacak.  
 
Yayınlanan video
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle God of War Sony Interactive Entertainment Santa Monica Studio PS5
Sherlock Holmes: The Awakened Remake Ne Zaman Çıkıyor? Neler Sunuyor? Pokémon Go'da Nadir Şekerler Nasıl Elde Edilir? Ne işe Yarar?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aykut291

9.9.2022 13:49:24

0
Az kaldı 8 kasıma gelsede oynasak ya şöyle doya doya.Ben anlamıyorum aşırı yerden yere vuran insanları sanki bunun seviyesinde hergün Oyun çıkıyor şöyle seviyede Oyun için yıllarca beklemek zorundayız onların hayal dünyasındaki Oyunları çok merak ediyorum kendileri nasıl bir Oyun yaparda.Oyunda grafik desen var Oynanış desen var hikaye desen var Müzik desen var herşeyiyle çok çok iyi bir Oyun aldığı ödüllerlede bunu destekledi kanıtladı en büyük rakibi RDR2 yi bile geçti yılın ödülünde daha ne bekliyebilirler hayal dünyalarını merak ediyorum.

BSC Misafiri

5.9.2022 19:15:04

0
Adam kalkmış Cyberpunk ile Fifa ile GoW’u bir tutmuş ne diyelim. Kaldı ki burda da 2. bir Cyber punk vakası geliyor gümbür gümbür. Sony çatısı altındalar diye fake fragman paylaşmıyorlar diye dolandırılmadığınızı mı sanıyorsunuz? Thor ile kapışacaz diye bastınız paraları daha oyunu ucundan bile zar zor gösterdiler. Sonra burada ağlamayın yine aynı ortamlarda getir götür yapıp dolaştık diye. Oyuna Thor ve birkaç yeni boss eklemek bu kadar zor değil. Bekleseydiniz modçularda PC’de yeni bosslar eklerlerdi. Neyse sonuç olarak Eylül ayınada geldik hala ses seda yok bundan sonrasını göreceğiz kimse ağlamasın buralarda.

Berkayselcuk

5.9.2022 18:35:40

0
Güzel hikayesi güzel grafikleri olan bi oyun 15 yıl bekletip daha iyisini yapmaya çalışmalarındansa hikayeyi devam ettirmeleri gayet tercih edilesi. Her sene aynı cod un aynı fifanın milyonlarca sattığı ortamda oyuncu topluluğu buna da laf etmeyiversin.

gamerasi

5.9.2022 17:26:46

0
Bu tür konuları seviyorum. Kimin bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olduklarını çok net görebiliyorsun.

LeonardoDaTürk

5.9.2022 15:56:35

+2
Biri DLC demiş... Biri balon demiş... Çok tuhaf arkadaşlar var... Çamur atmaya çalışmışlar söylediklerinin elle tutulur yanı yok. Ortada gameplay bile yok. Oyun çıksın o zaman varsa delilin istediğin gibi yaz.

Ömer Hayyam12

5.9.2022 15:25:44

0
xbox da aynı ps de aynı, ikisi de dlc çıkarıyor tam oyun diyor.

BSC Misafiri

5.9.2022 15:02:45

0
Ben daha oyun çıkmadan DLC diyenleri anlamıyorum, çoğu oyun üçleme halindeyse ya da bir sonraki oyununda yepyeni bir şey yapmaz, çok sevilen RDR 2 bile gameplay alanında çok az yenilik varken, animasyon kalitesi, hikaye ve iyi bir açık dünya ile kendinden söz ettiriyor, çok sevilen COD serilerinin bile ilk oyunu gameplay anlamında yenilik barındırır ve üç oyun aynı gameplay ile gider, onun yerine iyi hikaye ve iyi aksiyon sekansları verir, ödüller alan TLOU 2 bile ilk oyundan gameplay anlamında çok az yenilik barındırır, iyi hikaye (bana göre değil) ve çok cilalı bir oyunla karşımıza gelir, aynı şekilde GTA'lar bile yenilik anlamında çok az değişik gameplay öğesi vardır, genelde görev yapısı ve iyi açık dünya ile gündeme gelir, Zelda oyunları dışında gameplay yenilik az demek isterdim ama onlar bile yakın zaman da devamı olan yeni Zelda oyununda benzer bir gameplay ile devam edecekler, DLC demek için önce oyunu baştan sona oynamalı, yeni GOW çok belli eksikleri vardı onları düzeltirse zaten çok iyi bir gameplay'i var, daha iyi ve daha fazla boss ve düşman, biraz da gameplay yenilikler getirirse eksiğini giderir, iyi hikaye ve epic boss'lar verirse zaten çok iyi bir oyun olacaktır, DLC geliyor diyenlerin çoğu trailer izleyip oyun alanlar zaten belli, trailer zatem bir anlam taşımıyor artık, bir de son çıkan oyunların yalan gameplay'leri de akılda kalınca gameplay videoları bile çıkmayana kadar bir anlam taşımamaya başlar oldu, Cyperpunk 2077 40 dakikalık gameplay verdiler sonuç ortada, son Battlefield için e gameplay verdiler ama çıkışı ortada, DLC diyenler ya bir şeyin fan boyu ya da sadece oyunlar nedir eksikleri var demektir...

BSC Misafiri

5.9.2022 15:02:13

0
Aynı oyun diyenler ağır saçmalamış grafik motoru aynı evet ama yeni bir senaryo yepyeni ortamlar yeni düşmanlar var. Bu bir devam oyunu unutmayın. Ama hala birşey paylaşmamaları asıl skandal. Oyunun reklamını güzel yapamadılar yani cidden oyunu almayın diyorlar zorla.

BSC Misafiri

5.9.2022 12:53:47

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri ilk oyunu oynayan birisi bu oyunun da ilk oyundan farksız olduğunu bilir, aksini iddia eden kör olmayı kabullenmiştir, tartışmaya dahi girmem... savaş sistemi ilk oyunla birebir aynı ve hiç heyecan yaratmadı bende, sadece merak ettiğim kısım hikayesi olur bu oyunun, aksini kimse savunmasın çünkü kolay bir şekilde çürütülebilir, XBOX fanboyu da değilim PS fanboyu da değilim, kimseye biat etmiyorum, doğruya doğru demeyi öğrenmek zorundasınız, teknik olarak tıpatıp ilk oyunla aynı, tartışmaya açık bile de-ğil.
Lann oynanış birebir aynısı olsun bu kötümü demek olacak..Adam sana yeni bir serüven, Yeni Boss'lar, Yeni diyarlar sunacak..Her yıl fifa mifa çıkıyor full fiyattan niye gıkınız çıkmıyorda şimdi GOW'u hedef alıyorsunuz..

BSC Misafiri

5.9.2022 11:56:19

+1
ilk oyunu oynayan birisi bu oyunun da ilk oyundan farksız olduğunu bilir, aksini iddia eden kör olmayı kabullenmiştir, tartışmaya dahi girmem... savaş sistemi ilk oyunla birebir aynı ve hiç heyecan yaratmadı bende, sadece merak ettiğim kısım hikayesi olur bu oyunun, aksini kimse savunmasın çünkü kolay bir şekilde çürütülebilir, XBOX fanboyu da değilim PS fanboyu da değilim, kimseye biat etmiyorum, doğruya doğru demeyi öğrenmek zorundasınız, teknik olarak tıpatıp ilk oyunla aynı, tartışmaya açık bile de-ğil.

BSC Misafiri

5.9.2022 11:52:49

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Piyasada god of war balonundan daha güzel oyunlar sayarım ama sen balona tav olduğun için devam et böyle balon oyunları övmeye
Sayda alalım bakalım..

BSC Misafiri

4.9.2022 13:05:30

0
Sanat kitabından görseller ve yazılar sızmaya başladı. Senaryo kitabıda sızdırıldı. İnanmayan redditten bakabilir. Odinin görünüşü, final boss vs herşey ortalıkta. Bunlar hala neyin nazını yapıyor ?

BSC Misafiri

4.9.2022 12:55:35

0
Adamlar zaten köklü değişiklik yaptılar seriyi başka bir boyuta taşıdılar. Türün en iyisi oldu. Devam oyununda seriyi baştan yazmalarını bekleyemezsiniz. Şimdi Rockstar'ı deviren oyunun daha da gelişmişi geliyor... İleride Mısır'a falan giderse o şekilde değişebilir

BSC Misafiri

4.9.2022 12:44:56

+1
Oyunun yeteri kadar hazır olmadığı için gösterilemediği bu ay içinde 2023’e erteleneceği konuşuluyor. Reklamını yapmaya yüzleri yok zaten. Üstelik erteleneceği için erkenden reklam yapmıyorlar. Yani bilinçli bir şekilde. Oyun bu ay 2023’e erteleniyor üzgünüm.

BSC Misafiri

4.9.2022 11:51:53

+1
videoyu açıp seyretme ihtiyacı bile hissetmedim. biliyorum çünkü aynı mal olduğunu

Aragorn Elessar

4.9.2022 11:42:27

+2
İlk oyunla aynı olduğundan dolayı reklamı bangır bangır yapılamıyor. Heyecanlanacak bir şey yok. Kopyala-yapıştır DLC Ragnarok.

BSC Misafiri

4.9.2022 11:18:06

+3
Yine GOTY geliyor çünkü bütün xbox oyunlarından daha iyi. Oyunun esksi bile PC'yi salladı

Krone

4.9.2022 10:57:29

+1
4 yıl sonra çıkan devam oyunundan ne bekliyorsunuz ki ? Aç peppa pig, washing simulator oyna kardesim sen. Şu kalitede bir oyun yapacak stüdyo yok dünyada, varsa da bir elin parmağını geçmez.

mustafaydn78

4.9.2022 10:41:01

0
Yeni bir oyun değilde sanki DLC gibi gözüküyor. Umarım oyunun üzerine bir şeyler eklemişlerdir.

BSC Misafiri

4.9.2022 10:02:59

+2
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Burada konuşulan her şey Tırı vırı boş muhabbet..Oyun çıkınca zaten Puanlarından anlaşılacak her şey..
hiçbir zaman puanlarından bir oyunun ne oldugu anlaşılmaz. hele hele son zamanlarda böyle birşey hiç yok.

BSC Misafiri

4.9.2022 10:00:10

+1
Piyasada god of war balonundan daha güzel oyunlar sayarım ama sen balona tav olduğun için devam et böyle balon oyunları övmeye

mehmetalpertr

4.9.2022 01:53:54

+2
Bu kadar sessiz kalınması, oynanış görüntülerinin verilmemesi, reklam yapılmaması vs vs bunlar hayra alamet değil... Bunca yıllık oyuncuyum. Bu oyunun bangır bangır bağırarak gelmesi lazım. Böyle sessiz sedasız olmaması lazım. GOW bu ya. Başka birşey değil ki..

Microphone Not Found

3.9.2022 23:35:59

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bakın arkadaş çocuğa anlatır gibi anlatacağım. Hem yerli hem yabancı kaynakları takip ediyorum bizimkiler muhteşem olacak derken yabancılar iyice ses yükseltmeye başladılar. Oyunun çıkışına çok az kaldı çok mu zor 10 dakikalık kesintisiz ve spoilersız bir gameplay sunmak? Horizon ve diğerleri nasıl tanıtım yaptılar spoiler mı yedik hayır. Marketing dediğimiz bir durum var isterlerse ilk oyunla birebir aynı oyunu yapsınlar ama bu oyunun pazarlanma süreci çok sıkıntılı ilerliyor. Bu kadar sönük ve korkunç bir pazarlama stratejisinin hayra alamet olmadığını ecnebi gençler bas bas bağırıyor ama bizimkiler hala babasının oğluymuş gibi savunmadalar. Bizde isteriz başyapıt olsun tadı damağımızda kalsın ama bu iş böyle gitmez. Sadece birşeyleri gizlemek ,saklamak zorunda kalan bir haltları becerememiş firmalar bu sessizlik stratejisini benimser.
Eski BSC Editörleri de bu konuda ses yükseltiyorlar ama yorum kısımları yine her zamanki gibi Xbox PS kavgası ve linç dolu.

BSC Misafiri

3.9.2022 23:18:52

+1
DLC diyenlerin oynadıkları tüm oyunların DLC'den hallice olduğuna eminim..Piyasada adam gibi oyunda yok ki anası satim..Yılda çıkan birkaç tane adam gibi oyun var onlardan biride GOW.. Oyunun gördüğü muameleye bak.. İnsanoğlu ne kadar nankör.. Size Ubisoft oyunlarını itelemek lazım..

BSC Misafiri

3.9.2022 23:13:55

+3
Burada konuşulan her şey Tırı vırı boş muhabbet..Oyun çıkınca zaten Puanlarından anlaşılacak her şey..

BSC Misafiri

3.9.2022 23:13:11

+2
Madem size göre DLC almayın o zaman olum, Ben hikayenin devamı için acayip heyecanlıyım..Kendini kanıtlamış bir seri ve yapımcının devam oyunu ne kadar kötü olabilir... Hayır adamlar laf atıyor ama denginde çıkacak oyun göster ona para verelim desek gösteremezler.. Yok çünkü.

Caped 117 Crusader

3.9.2022 22:57:43

+5
dlcstation, önce mires morales simdi ragnarök.

BSC Misafiri

3.9.2022 22:53:13

0
Bizmez abi, bin yıl geçsede bu yorumlar bitmez. Ne konsol savaşıymış yıllardır bi bitmedi.

BSC Misafiri

3.9.2022 22:52:41

0
Adamlar zaten Sony etkinliğinde sunacaklardır gameplay..

aterikasedi

3.9.2022 22:11:19

+3
Yüzyılın oyunu geliyor bee.Başyapıt bu başyapıt.10 üzerinden 20 puan alacak..Xboxçılar tü kaka.Zaten oyun da çıkmıyor xbox a.Siz ne anlarsınız oyundan.Sony bu , sıçsa bile alıp oynarım.Oyun bir öncekinin aynısı gibi hatta dlc gibi ama olsun.En kral oyun bu oyun.Bundan iyisi yok.Adamlar oynanış videosu falan da göstermedi ama olsun ben kesin inanıyorum çok çok güzel olacağına.Bu arada ekonomi çoh iyi , ülke iyiye gidiya.

BSC Misafiri

3.9.2022 21:38:45

+14
Bakın arkadaş çocuğa anlatır gibi anlatacağım. Hem yerli hem yabancı kaynakları takip ediyorum bizimkiler muhteşem olacak derken yabancılar iyice ses yükseltmeye başladılar. Oyunun çıkışına çok az kaldı çok mu zor 10 dakikalık kesintisiz ve spoilersız bir gameplay sunmak? Horizon ve diğerleri nasıl tanıtım yaptılar spoiler mı yedik hayır. Marketing dediğimiz bir durum var isterlerse ilk oyunla birebir aynı oyunu yapsınlar ama bu oyunun pazarlanma süreci çok sıkıntılı ilerliyor. Bu kadar sönük ve korkunç bir pazarlama stratejisinin hayra alamet olmadığını ecnebi gençler bas bas bağırıyor ama bizimkiler hala babasının oğluymuş gibi savunmadalar. Bizde isteriz başyapıt olsun tadı damağımızda kalsın ama bu iş böyle gitmez. Sadece birşeyleri gizlemek ,saklamak zorunda kalan bir haltları becerememiş firmalar bu sessizlik stratejisini benimser.

BSC Misafiri

3.9.2022 19:55:52

+5
senelerce forza, halo, geow dlcsi oynamış xbotlar ağlama duvarına çevirmiş yine yorumları, bu nesilde de sony xbot ağlatmaktan vazgeçmiyor anlaşılan.

BSC Misafiri

3.9.2022 19:33:48

+8
satmalarında birşey yok bu dlcyi öve öve bitiremeyen fanboylar çıkacak ben yanarım yanarım ona yanarım

BSC Misafiri

3.9.2022 19:29:32

+6
Hani nerede fragman ? Bunlar 3 gün önce paylaşılan görüntüler zar zor 10 saniyelik birşey paylaştılar. Resmi bir fragman hala ortada yok. Oynanış gösterin dediysek 10 saniyelik birşey demedik. Tutuşuyorlar efendim foyaları meydana çıkacak az kaldı ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Yazık oldu en sevdiğim seriydi.

FU-Frank Underwood

3.9.2022 19:08:24

+11
utanmadan şu DLC yi full oyun diye satacaklar, püh yazıklar olsun zoni.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
God of War Ragnarök
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız