Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

God of War Ragnarök Deneme Sürümü Artık PS Premium Üyeleri İçin Mevcut

 
 
Sony Interactive Entertainment tarafından oyunculara sunulan aksiyon macera oyunu God of War Ragnarök'ün deneme sürümü artık PlayStation Plus Premium üyeleri için yayınlandı. PlayStation Plus Premium üyelerine özel olarak yayınlanan bu deneme sürümüne PlayStation 4 ve PlayStation 5 konsollarından ulaşabilir ve God of War Ragnarök oyununu üç saat boyunca deneyimleyebilirsiniz.
 
God of War Ragnarök ilk haftasında 5.1 milyon adet sattı
 
 
 
Ragnarök piyasaya sürülmeden önce Sony, 2018'de yayınlanan God of War ile 23 milyonluk bir satış yakaladı. Bu satış sayısıyla beraber God of War, PlayStation özel olarak piyasaya sürülen en büyük oyunlardan biri olduğunu kanıtladı. Devam oyunundan da benzer bir satış performansı beklendi. 
 
Kasım 2022 çıkış yapan ve God of War'un (2018) devamı niteliğinde olan aksiyon macera oyunu God of War Ragnarök ilk haftasında 5,1 milyon adet sattı. PlayStation 5 ve PlayStation 4 için çıkış yapan oyun, PlayStation tarihinde bir rekora imza atmış oldu. Oyunun en son Şubat ayında toplam satışları dünya çapında 11 milyonu aştı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle God of War Sony Interactive Entertainment Santa Monica Studio PS5
Atomic Heart için Canlı Çekim Video Yayınlandı: Hogwarts Legacy'e Gönderme de Var Ubisoft, XDefiant için Çapraz Oyun Testini Başlatıyor: Ücretsiz FPS Oyunu

BSC Misafiri

16.2.2023 10:16:34

0
Oyun fiyatları çok pahalı olduğu için artık her oyunun ücretsiz bir demosu olması gerekiyor. Ama oyun yapımcıları demo ya vakit ayırmak yerine şimdi Deneme sürümü muhabbeti çıkardılar. Tam sürüm oyunu belirli bir süre oynamanıza izin veriyorlar ve bunu aylık abonelik sistemine üye olanlara vermelerini çok saçma buluyorum. Demo ile uğraşmak istemiyorsan PS kullanıcılarının hepsine her oyunun Deneme sürümüne yarım saat veya 1 saat zaman koy (RE 2 Demo veya RE 3 Demo mantığı gibi) adam denesin oyunu hoşuna giderse satın alsın. Şuanda herkes bir oyun almadan önce Youtube'dan gameplay'e bakıyor ne kadar sürede bitiyor ona bakıyor. Eskiden başkalarının düşüncelerine göre hareket etmek yerine demo oynayıp kendi kararlarımızı veriyorduk, ama şimdi bizim oynanış tarzımızda olmayan influencer'lar beğenmedi diye, bizde beğenmeyeceğimizi düşünür olduk.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
God of War Ragnarök
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız