Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Global Agenda'dan APB Oyuncularına "Kıyak"


 
 
     Üç ay gibi kısa bir süre sunucuları açık kalan ve geçtiğimiz günlerde kepenklerini indiren All Points Bulletin oyuncularına Global Agenda yönetimi tarafından destek geldi. 
 
     Bazı kriterdeki oyunculara mail yoluyla ulaşan Global Agenda'nın idari yapımcısı Todd Harris, MMO oyuncularına, FPS hayranlarına ve All Points Bulletin oyuncularına açık mektup yolladı. Mektupta harris, APB'nin kapandığından dolayı üzüldüklerini dile getirirken, bu oyunculara da kendi oyunlarının kapısını açtı.
 
      Todd Harris açık mektubunda, bu oyunculara yönelik %30'luk bir indirimin başladığının müjdesini verdi. 24 Eylül'e kadar sürecek olan indirimden yararlanmak isteyenleri oyunun resmi sitesine yönlendiren Harris, indirimin işleme girmesi için kupon kodu bölümüne "LongLiveShooterMMOs" yazmanın yeterli olduğunu da sözlerine ekledi. Bu indirimle beraber oyunu oynamak isteyenler, $21 ücret ödeyerek Global Agenda'yı satın almış olacaklar.
 
     Önceki sene yapılan E3 2009 fuarında bir çok otorite tarafından "E3'deki en iyi MMO oyunu" seçilen MMO- FPS oyunu Global Agenda, Şubat 2010'dan beri açık olarak faaliyet gösteriyor. Ayrıca Global Agenda, geçtiğimiz ay sunulan ek paket niteliğindeki Sandstorm güncellemesiyle de oyuncularına yenilikler sunmaya devam ediyor. Bunların yanı sıra geçtiğimiz aylarda, oyundaki aylık ödeme sistemini kaldırdığını da hatırlatalım.
 
     Eğer indirimden yararlanmak istiyorsanız Global Agenda'nın resmi sitesine ve Global Agenda Store'a buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak global agenda indirim all points bulletin
Tokyo Game Show'da Katılım Rekoru Kırıldı İşte NBA 2K11'İn Achievement Listesi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Global Agenda
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız