Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Free-to Play Oyunlar Steam'e Ayak Bastı

Son istatistiklere göre Steam, PC'deki dijital satış kaynakları arasında birinci olarak geliyor.

     Dijital oyun satışlarının öncü servisi Steam'de bugünden itibaren, ücretsiz oyunlar da indirilebilir olarak sunuluyor. Açılışı 5 oyunla yapan Valve, özel sürprizler için de düğmeye bastı.
 
     Geçtiğimiz haftalarda aylık ödemeli sistemden ücretsiz sisteme geçiş yapan Champions Online, Global Agenda'nın yanı sıra Spiral Knights, Forsaken World ve Alliance of Valiant Arms, Steam'in yeni servisinin açılış oyunları arasında yer alıyor.
 
     Yapılan açıklamalara göre bu anlaşmalı oyunlarda, Steam cüzdanınızdan micro-transaction olarak oyun içi eşyalar satın alabileceksiniz. Ayrıca, "F2P Game of the Day" kapsamındaki günlerde, belirlenen oyunlarda özel eşyalar kazanmak da sizin ellerinizde. "F2P Game of the Day" etkinliğinin ilk oyunu, yarın Spiral Knights, Pazar günü ise AvA olacak.
 
     Bunların yanı sıra Valve, yeni sisteminin basın duyurusuyla birlikte Steam'deki son kayıtlı kullanıcı sayısını da açıkladı. Yapılan açıklamaya göre Steam'de, 30 milyondan fazla aktif kullanıcı bulunmakta. Sanırım, uzun çalışmalar sonrasında Steam, PC oyunculuğunu devamını sağlayan etkenlerin başında gelmeyi başardı.
 
      Steam'in anasayfasına buradan ulaşıp ücretsiz oyunları indirebilir ve "F2P Game of the Day" etkinliğini beklemeye başlayabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
steam free to play valve
Elements of War: Kapalı Beta Anahtarları Child of Eden'ın Çıkış Videosu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

8.7.2011 00:16:28

0
ok kapalı degil ama. iiji games ten oynarsan kapalı degil.ben baktım steam üzerinden oynayamıyoruz bu oyunu indiremeyizde bize steam üzerinden gerçektende kapalıymış. oynamak isterseniz sitesinden downloafd yapmanız lazım

BSC Misafiri

16.6.2011 16:35:14

+1
ava türkiyeye kapalı deil ben 1.5 yıldır oynuom

Recharged

15.6.2011 12:57:14

+1
Steam yeniliklere devam ediyor.Bu tarz uygulamalar iyi üye kazandıracaktır.

BSC Misafiri

15.6.2011 01:45:10

+1
Yalnız AVA şuanda Türkiye'ye kapalı. İndiremiyorsunuz. Ben proxy kullanarak indirmek zorunda kaldım ve açıkcası pek beğenmedim. Ama f2p bir oyuna göre oldukça iyi hatta en iyilerinden biri diyebilirim.

waltran

14.6.2011 22:41:55

+1
Hmm. Şu Ava yı çok övüyorlardı Steam e gelmişken bir deneyeyim. Pek oynayağımı sanmıyorum ama bakmak lazım genede :) Güzel olmuş bu olay f2p oyunlarda artarsa iyi olacaktır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Global Agenda
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız