Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ghostbusters: The Video Game Remastered İnceleme Puanları

 
Yayıncılığını Mad Dog Games'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Saber Interactive'in yaptığı; popüler yapım Ghostbusters'ın yeniden yapılan hali Ghostbusters: The Video Game Remastered piyasaya sürüldü ve ilk inceleme puanları paylaşıldı.
 
PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Epic Games Store üzerinden PC'de erişilebilir durumda. Oyunun şu an için metacritic ortalaması 66, kullanıcıların verdiği puanların ortalaması ise 6.1. Puanları ve oyunun tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.
 
PlayStation Universe - 85
GamingTrend - 80
Nintendo Life - 80 
Gameblog.fr - 70
Push Square - 70
Easy Allies - 60
Metro GameCentral - 60 
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:

Herkes tarafından sevilen ve eleştirmenlerden tam not alan Ghostbusters video oyunu modern konsollar ve PC için yenilenerek geri döndü. Proton çantanızı bir kez daha takın ve New York'u kurtarma mücadelesi verirken orijinal ekibin sesi ve tasvirlerinin yer aldığı macerada Ghostbusters'a katılın!

Özgün Ghostbusters Deneyimi - Oyun, orijinal filmlerin yazarları Dan Aykroyd ve Harold Ramis tarafından kaleme alınmış özgün hikâyede Bill Murray, Dan Aykroyd, Harold Ramis ve Ernie Hudson gibi oyuncuların sesleri ve oyun içi tasvirlerini içerir.

Benzersiz Oynanış - Geniş çapta yok edilebilir ortamlarda yükseltilebilir silahlarla benzersiz bir hayalet avı deneyimini yaşayın. Büyük ölçekli bölüm sonu canavarı savaşlarıyla ekibinizin cesaretini sınayın.

Hikâye Mücadelesi - Oyuncu, New York'ta savaşıp hayaletleri (hem çok sevilen hem de yepyeni hayaletler) yakalarken benzersiz bir hikâyeyi oynayın.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Metacritic Ghostbusters: The Video Game Ghostbusters: The Video Game Remastered Mad Dog Games Saber Interactive
Headsnatchers, Kasım'da Switch'e Geliyor Red Dead Online'ın 4. Haftalık Ödül Görevi Eklendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

9.10.2019 11:43:23

0
quote:

Orjinalden alıntı: xenferious hayalet avcılarının oyunu nintendo için üretilse ve zelda veya mario tarzında yapılsa efsane olur ama ısrarla saçma sapan yapıyorlar.
İyide nintendonun zaten iki tane hayalet avcılığı serisi var Luigi's mansion 3 ve Fatal Frame. Bir üçüncüsünü ne yapsın. Ha diyorsan bu Ghostbusters karakterlerini konu alsın o zor beya. Kimse uğraşmaz bu saatten sonra film oyunlarıyla.

BSC Misafiri

9.10.2019 06:57:28

+1
Epic store dan ön sipariş etmiştim oyun güzel ama remastered filan hikaye bildigimiz PS3 seviyesinde görsel olarak. Ama oynatıyor yine de güzel olmuş 39 TL ye değer.

xenferious

9.10.2019 01:27:49

0
hayalet avcılarının oyunu nintendo için üretilse ve zelda veya mario tarzında yapılsa efsane olur ama ısrarla saçma sapan yapıyorlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ghostbusters: The Video Game Remastered ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız