Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Red Dead Online'ın 4. Haftalık Ödül Görevi Eklendi

 
Rockstar Games'in en başarılı oyunlarından olan Red Dead Redemption 2'nin online modu Red Dead Online'a haftalık ödül görevleri eklendiğini ve önümüzdeki haftalarda da devam edeceğini sizlere geçtiğimiz hafta bildirmiştik. 4. hafta görevleri oyuna eklendi. 
 
Bu haftaki görevleri 14 Ekim'e kadar bitirmeniz gerekiyor. Bu haftaki hedef ise Sergio Vicenza adlı yetenekli bir keskin nişancı. Görevi herhangi bir şerif ofisinden alabilirsiniz.
 
Askerlikten kaçtığından beri silahı kullanımı yüzünden efsane olarak anılan Sergio Vicenza'nın ölümün alâmeti olduğu söyleniyor. “Son büyük operasyonu, Saint Denis Valisi'ne yapılan bir suikast girişimi idi ve Vicenza'nın Roanoke Ridge'teki yangın kulesinde olduğu rivayet edildi. Ancak dikkat: Vincenza’nın adamları, tepeleri tuzaklar ve patlayıcılarla donattıkları söylenen eski askeri askerler. Dikkatli bir şekilde yaklaşın.” 
 
The Collector rolünü oynayanlar ise Cherrywood Comb, Egret Egg ve Bitterweed buldukları taktirde, Madam Nazar'dan güzel bir ödeme karşılığında eşyaları bozdurabilir.
 
Ayrıca GTA Online'a 10 Ekim ile 12 Aralık arasında giriş yaparsanız cadılar bayramı maskesi kazanabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak twinfinite Rockstar Games Take Two PlayStation 4 Xbox One Red Dead Redemption 2 RDR 2
Ghostbusters: The Video Game Remastered İnceleme Puanları Worlds 2019 Ön Eleme 2. Tur Karşılaşmaları Tamamlandı!

BSC Misafiri

9.10.2019 06:57:41

0
Yok abi yok.. Ana hikaye ne kadar kaliteli ise online o kadar ayakta.. Hani denk gelecendeee 4 arkadaş akacaksın yeni görevlerde vs hani bir nebze belllki.. Onun dışında çekilmiyor valla. Krallar gibi ana hikayede takılıyorum çok daha eğlenceli geliyor..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Red Dead Redemption 2
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız