Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ghost Recon: Breakpoint Açık Betası 26 - 30 Eylül Tarihleri Arasında Düzenlenecek

 
Ubisoft, Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint'in açık beta tarihlerini duyurdu ve yeni bir live-action fragman yayınladı.
 
Açık beta 26 - 30 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek ve tüm PlayStation 4, Xbox One ve PC kullanıcıları betaya katılabilecek.
 
David Leitch'in reklam prodüksiyon şirketi Minted Content tarafından yönetilen beş dakika uzunluğundaki live-action fragman rapçı Lil Wayne'i içeriyor. Fragmanın televizyon reklamı versiyonu 3 Ekim'de Thursday Night Football ve 4 Ekim'de WWE SmackDown programlarında gösterilecek.
 
Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint 4 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. Gold veya Ultimate sürümlerinden birini satın alan kullanıcılar üç gün önceden oyuna erişebilecek.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint Ubisoft
4X Strateji Oyunu Driftland: The Magic Revival 2020'nin İlk Çeyreğinde Konsollara Gelecek GRID'ten Yeni Fragman: "Get Your Heart Racing"

Sarohan

18.9.2019 19:56:03

0
Rezalet bir performansı var. Şaşırtmadı ubisoft.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız