Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

4X Strateji Oyunu Driftland: The Magic Revival 2020'nin İlk Çeyreğinde Konsollara Gelecek

 
Geliştirici Star Drifters, 4X strateji ve tanrı simülasyonu oyunu Driftland: The Magic Revival'ın 2020'nin ilk çeyreğinde PlayStation 4, Xbox One ve Switch için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Konsol versiyonunda PC versiyonundaki imleç kaldırılarak ekranın ortasında bulunacak aktif, bağlamsal alan getirilecek ve oyuncular bu şekilde büyü kullanımı ve bina inşa yapımını gerçekleştirecek. Oyunda oyuncular birimlerine emir verebilecek fakat onları direkt olarak kontrol edemeyecek. Geliştirici Star Drifters ayrıca konsollarda mikro yönetimden kaçınacaklarını ve PC tarafından olduğu kadar konforlu ve eğlenceli hale getirmek için çok çalışacaklarını söyledi.
 
Konsol versiyonları SımFabric ortaklığıyla geliştirilecek.
 
Driftland: The Magic Revival Nisan ayında PC için çıkmıştı.

PC versiyonu çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Disco Elysium 15 Ekim'de PC için Çıkacak Ghost Recon: Breakpoint Açık Betası 26 - 30 Eylül Tarihleri Arasında Düzenlenecek

BSC Misafiri

19.9.2019 09:30:42

0
50TLlik oyun gayet başarılı farklı bir tat sunuyor 4x severler ve farklı tat arayanlar alsınlar ya da bir deneyin internetten
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız