Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft, Ghost Recon Breakpoint'e Artık Güncelleme Gelmeyeceğini Duyurdu

 
 
Ubisoft, Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint'e artık güncelleme gelmeyeceğini duyurdu. Oyun, Ekim 2019'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için yayınlandı. İki yıldan fazla bir süre desteklendi ve artık içeriklerin gelmeyeceği açıklandı.
 
Ubisoft, konu hakkında şunları bildirdi: "Geçtiğimiz 2 yıl boyunca, 11'den fazla güncelleme yayınladık ve birkaç benzersiz girişimi destekledik. Ghost Experience, AI Teammates modu, Sam Fisher ile Özel Operasyon modu gibi birçok içeriği bu kapsamda oyunculara sunduk. Ekstra içerik eklemek için çok çalıştık.
 
Ghost Recon ekibi olarak, seriye gösterdiğiniz sürekli desteğiniz ve sevginiz için bir kez daha teşekkür etmek istiyoruz. Ghost Recon Breakpoint için verdiğiniz geri bildirimler çok bizlere yardımcı oldu. Geri bildirimleriniz serinin geleceğini şekillendirmeye de yardımcı olacak."
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint Ubisoft
Days Gone Yönetmeni Jeff Ross Tasarım Direktörü Olarak Crystal Dynamics'e Katıldı The Coalition, Unreal Engine 5'in Grafik Detaylarını Gösteren Bir Fragman Yayınladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

8.4.2022 20:52:54

0
ubisoft oyunlara 60 100 150 gibi paralar verilmez oyun iyi kötü bilmiyorum ama gamepassa gelirse arkadaşlarımla bakarız umarım eğleniriz burada oyunu sevenlere hakaret edilmiş o hakaret edenler gowdan başka oyunlara düşmandır onları görmezden geliniz

arnavut_efe

8.4.2022 15:54:43

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Adamlar oyuna desteği kesmiş bunlar hala şöyle mükemmel böyle keyifli. Aynen kardeşim başyapıt oyun. Ubisoft sana helal olsun bu aptallar sürüsünün cebinden parasını sonuna kadar çal hakediyor bunlar. Ne yapsan beğeniyorlar sonuçta aynen devam et.
Ben oyunu oynarken eğleniyormuyum ? evet... arkadaşlarımla oynarken sarıyormu ? hemde aşırı sarıyor... parasını hak etmesi için daha ne olması lazım ? sinematik oyunmu olması lazım illa gözünüze güzel gözükmesi için... yada senin sevdiğin tür oyunumu oynamamız gerekiyor ? saçma sapan yorumlar yapmayın adamlar desteği kesmiş ama yeni oyunununda sinyalini vermiş. Oyunda zaten herşey var eklenecek birşeye gerek yok...

BSC Misafiri

8.4.2022 09:44:58

0
Adamlar oyuna desteği kesmiş bunlar hala şöyle mükemmel böyle keyifli. Aynen kardeşim başyapıt oyun. Ubisoft sana helal olsun bu aptallar sürüsünün cebinden parasını sonuna kadar çal hakediyor bunlar. Ne yapsan beğeniyorlar sonuçta aynen devam et.

BSC Misafiri

6.4.2022 18:33:30

+5
quote:

Orjinalden alıntı: Philipp_Plein La bu çöpü ömür boyu destekleseniz ne olur? Yapay zeka, vuruş hissi, grafik her şey çöp oyunda.
Zaten bu seriyi senin gibi CS: GO, Valorant koşturan genç kardeşlerimiz için yapmıyorlar. Oyunun en son geldiği hal ve simülatif taktiksellik çok üst düzeyde. Zaten biraz olsun oyun ile alakan olsa, oynamana bile gerek kalmadan bir kaç sayfa/video gezerek bunu görebilirsin. Tabi bunlar için biraz da İngilizce olması gerekiyor ki bu da zor bir şey elbette... Şu bıçkın delikanlıların her konuya, her şeye yorum yapma hevesi artık mide bulandırıcı bir hale geldi. İnsanları tüm "Z" kuşağı dediğimiz nesilden iğrendirttiniz. İlgilenmiyorsan ya da beğenmiyorsan oynamazsın ya da yorum yapmazsın. Yapacağın yorum zaten objektiflikten uzak ve son derece subjektif haset dolu bir yorum olacak (aynı burada yaptığın gibi). Üstelik senin düşüncenin bir şeyler için önemli olduğunu hissettiren nedir sana genç kardeşim? Dünyada bulunan milyarlarca canlıdan sadece bir tanesisin ve yakın çevren hariç kimse için bir değerin yok maalesef.

BSC Misafiri

6.4.2022 18:33:10

0
şu oyununda ne hakkı yendi ama ha..

BSC Misafiri

6.4.2022 13:32:36

+1
Son hali cok guzel oldu en son gelen motherland eklentisi no hud extreme oynarsaniz cok keyif alirsiniz piyasada buna benzer oyun yok zaten benim hayalim socom serisinin geri donmesi bakalim.

Philipp_Plein

6.4.2022 13:06:43

+1
La bu çöpü ömür boyu destekleseniz ne olur? Yapay zeka, vuruş hissi, grafik her şey çöp oyunda.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız