Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gerçek Zamanlı Strateji Oyunu Death Crown Konsollara Geliyor

 
Yayıncı Badland Publishing ve geliştiriciler CO5MONAUT ile Stas Pisarev, gerçek zamanlı strateji oyunu Death Crown'un konsollara geleceğini duyurdu.

12 Kasım'da PS4, Xbox One ve Switch için çıkışını gerçekleştirecek.
 
Death Crown 1bit tarzına sahip minimalist gerçek zamanlı strateji oyunu. Ölüm olarak oynadığınız oyunda asker üreten koğuşlar, altın üreten madenler ve binaları koruyan kuleler oluşturarak ölüm birliklerine komuta ediyor ve kendine fazla güvenen krallıkları yok ediyorsunuz. Ölüler, insanlar ve iblisler olmak üzere üç campaign, 90'dan fazla harita ve 12 boss savaşı içeriyor. Yerel co-op olarak da oynanabiliyor.
 
Oyun ilk olarak 23 Ağustos 2019'da PC için çıkmıştı. Steam'de yaz indirimleri kapsamında 9 Temmuz'a kadar %50 indirimle 9,25 TL'den satışta.

Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Death Crown Badland Publishing CO5MONAUT Stas Pisarev gerçek zamanlı strateji
Bungie'nin Eski Yöneticisi O'Donnell: Activision Ortaklığı En Başından Beri Kötü Bir Anlaşmaydı Halo 3 PC için 14 Temmuz'da Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Death Crown ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız