Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bungie'nin Eski Yöneticisi O'Donnell: Activision Ortaklığı En Başından Beri Kötü Bir Anlaşmaydı

 
Destiny geliştiricisi Bungie ve Call of Duty yayıncısı Activision arasındaki ortaklık 2010-2019 yılları arasında sürdü ve bu dönemde Bungie'de yönetim kurulu üyesi olan ve aynı zamanda besteci Marty O'Donnell yaşananlardan bahsetti.

Youtuber HiddenXperia ile gerçekleştirdiği röportajda Marty O'Donnell anlaşmanın cennette yapılmış bir evlilik olmadığını belirtti.

"Riskli olacağını biliyorduk ve tam da tahmin ettiğimiz gibi oldu. Şu anda Bungie'de çalışmayan herkes anlaşmanın en başından beri kötü olduğunu söyleyecektir."
 
Marty O'Donnell bir gün Activision CFO'su ile çıktıkları bir yemekte, elinizde altın yumurtlayan tavuk tutuyorsunuz, diye belirtmiş ve Activision CFO'su da buna bazen altın yumurtlayan tavuğu kesmek gerekebileceği şeklinde bir söylemde bulunmuş. Marty O'Donnell bu hikayeyi anlatırken bile ürperdiğini ve o zaman tehlike sinyallerini aldığını belirtiyor.
 
Marty O'Donnell, ortaklık için Activision dışında da seçeneklerinin olduğunu fakat diğer yayıncıların IP'yi Bungie'nin elinde tutmaya izin vermeyeceklerini belirtti. Hatta bir ara neredeyse Microsoft'a geri dönüyorlarmış. Activision her ne kadar IP haklarını Bungie'ye bıraksa da Bungie yöneticilerinin IP ile ilgili çok fazla söz sahibi olmasını istemiyormuş. Marty O'Donnell zaten bu sebepten dolayı kovulduğunu söylüyor. 
 
Bungie ile Activision 2019'un başlarında yollarını ayırdı. Destiny 2 şu anda oynaması ücretsiz olarak ulaşılabilir durumda ve üç yeni genişleme paketi de yolda. Bunlardan ilki Beyond Light 22 Eylül'de çıkacak. Diğerleri The Witch Queen 2021'de ve Lightfall 2022'de çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak HiddenXperia Destiny 2 Bungie Activision FPS
Wonder Woman 1984'ten Yeni Görseller Paylaşıldı Gerçek Zamanlı Strateji Oyunu Death Crown Konsollara Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

8.7.2020 19:04:10

0
Katılmıyorum...D2 yi preorderla almıştım...oyun kötü arkadaş...activision lâ alakası yok....Yapısal olarak çok saran bi tür değil....uzaktan süper duruyor o ayrı....

BSC Misafiri

7.7.2020 20:16:30

0
343deki birçok kişi eski bungie çalışanı, Marty bungieden kovulduktan sonra direk 343e geçiş yaptı, 343ün yaptığı halo oyunları hiç bir şekilde eski tadı vermedi çünkü oyunu microsoftun istediği şekilde yaptılar. aynı durumu bungie yaşadı activisionın istediği şekilde oyunu yaptılar. kurtarırse 343ü halo infinite kurtarıcak

Hudson51

7.7.2020 17:32:17

0
Umarım tekrar Microsoft ile anlaşıp Halo'ya geri dönerler. Evet, Destiny onları uzun süredir ayakta tutuyor ama artık zamanı geldi.

BSC Misafiri

7.7.2020 16:55:32

0
Ya söyle küçük mesajlardan çıkarım yapın işte. Keyif battı

Guest-AEF248198

7.7.2020 16:06:57

+1
Microsoft'a dön Bungie Phil Spencer'la tekrar yükselişe geçersiniz.

BSC Misafiri

7.7.2020 16:00:05

+2
Microsofta dön, çocuklarının anası ol.

BSC Misafiri

7.7.2020 15:36:16

0
Microsoft'tan ayrılmadan önce düşünecektiniz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Destiny 2
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız