Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gelmiş Geçmiş En İyi 10 Skyrim Modu

Glowing Ore Veins 300'den bir maden görseli.
 
     Skyrim'in oyun geliştiricilerine açık olması beraberinde birçok modu da getirdi. İşte karşınızda oyun dünyası tarafından seçilen en iyi 10 Skyrim Modu :
 
 10) Skyrim Enhanced Shaders
     Oyuna daha etkili gölgelendirmeler, HDR, Bloom ve keskinleştirme ve FrameRate sabitleyici gibi özellikler ekleyen bu mod, Skyrim'i çok daha gerçekçi yapmasıyla ünlü.
 
9) Realistic Colors And Real Nights 
     RCRN, Skyrim'in renk paletini kökten değiştiriyor ve daha sature ve kontrastı düşük renklendirmeler sunuyor. Sonuçta ise oyunun dünyası neredeyse gerçek hayattakine benzer görseller üretiyor.
 
8) Realistic Water Textures
     Skyrim'in fazla ilgi gösterilmemiş su grafik ve animasyonlarını tamamen değiştiren RWT, o eski jöle tadındaki suyu yepyeni bir hale getirerek zamanınızı dere yada göl kenarlarında harcamanıza neden olabilir.
 
7) Real Ice Mod
      Özellikle konsolların sorun yaşamaması için abartılmayan grafikler, tıpkı su grafiklerinde olduğu gibi buzlu ortamlarda da sorun yaşatabiliyor. Buz üzerinde koşarken yerde kendi yansımanızı ve belkide sizi takip eden ejderhayı görmek istermiydiniz? O halde Real Ice modu isteğinizi yerine getirecek ve dünyadaki tüm buz kaplamalarını yansıtma özelliği olan bir versiyonu ile değiştirecektir.
 
 6) Skyrim Flora Overhaul
      En yüksek grafik ayarlarında bile Skyrim'in çevre grafikleri beklenenin altında olabiliyor. Özellikle size uzaktan güzel görünen o ağaç kaplamaları yakınlaştıkça pikselleşmeye ve bozulmaya başlar. Skyrim Flora Overhaul ise o düşük çözünürlüklü kaplamaları alarak size bambaşka bir Skyrim doğa kaplamaları veriyor. Skyrim Flora Overhaul'u yükledikten sonra yerde daha önceden varlığını bile farketmeden ezdiğiniz o çiçeklerden dönüp özür dileyeceksiniz!
 
5) Enhanced Skyrim Night
     ESN, Skyrim'in hareketsiz gökyüzünü yeni gökyüzü kaplamalarıyla değiştiren bir mod. Bu modu yükledikten sonra geceleri yıldızlar yeryüzünü parlatıyor, hatta Skyrim'in kutup ışıklarına denk geldiğiniz gecelerde dalıp gidebiliyorsunuz. Ayrıca mod renk ayarları, yıldız sayısı gibi birçok kişileştirilebilir ayarla birlikte geliyor.
 
4) Xenius Character Enhancement
     Yer, gök, su, buz derken geldik Skyrim'in karakterlerine. Xenius'un yaptığı bu mod sayesinde karakter kaplamalarınız yenilenerek daha detaylı dudaklar, gerçekçi savaş boyaları, yüksek çözünürlüklü surat kaplamaları ve surattaki sert piksel noktaların giderilmesi gibi birçok değişikliğe sahip olabilirsiniz.
 
3) Glowing Ore Veins 300
GOV 300, dış dünyada farketmesi neredeyse imkansız olan madenlerin kaplamalarını parlayan bir hale getiriyor. Artık gece vakti Skyrim'de dolaşırken farkında olmadan çok değerli bir madenin yanından geçip gitmeyeceksiniz.
 
2) A Quality World Map - With Roads
      Skyrim'in orjinal haritasının yolunuzu bulmak için çok elverişli olmadığı bir gerçek. Bu yeni harita modu sayesinde ister yüksek çözünürlüklü bir harita, ister eskitilmiş bir harita yada bastieç kaybolmanızı imkansız hale getirecek şehirler arası yolları gösteren bir haritaya sahip olabilirsiniz.
 
1)  SkyUI
     Artık herkesin tanıdığı ve dünyanın en beğenilen Skyrim modu olan SkyUI, oyunun eşya slotlarınızı ve oyun içi arabirim tasarımı komple değiştirerek konsol portu olmaktan kurtarıyor ve oynayışı çok daha kolay bir hale getiriyor.
 
     Peki ya sizin en beğendiğniz Skyrim eklentisi hangisi?

Bu haberin bağlantısı
URL
The Elder Scrolls V Skyrim Elder Scrolls 5 Skyrim Bethesda 2K Games RPG
Mass Effect 3'ün Demosu ve Kinect Videosu İşte Street Fighter X Tekken'in Yeni Karakterleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Dr Rabbit

3.2.2012 22:22:43

0
Lütfen sorunuma cevap verin bir kaç forumdada sordum ama hiçbiri cevap vermedi yüklediğim (Nexus Manager ile) modların (Glowing Ore) sadece 1 tanesi çalıştı diğerleri çalışmadı neden böyle oldu oyun bitti farklı spell ve armor çeşitleriyle biraz daha zaman geçirmek istiyorum ama modlar çalışmıyor neden böyle ?

BSC Misafiri

18.1.2012 17:31:44

0
şu oyunu türkçe oynamak nasip olmadı

big daddy kunteper

18.1.2012 16:05:07

0
oyuncu11790 18.01.2012 13:01:37 link için teşekkür ederim ama benim rehberden kastım görev çözümleri değil. warrior, thief veya mage oynayacaklara tavsiyeler, püf noktalar, skiller, büyüler, silahlar, vs vs... Fallout: New Vegas için 2 adet rehber video var mesela sitede o tarzda bir veya birkaç rehber olursa harika olur.

BSC Misafiri

18.1.2012 13:23:39

-3
kime göre neye göre en iyi 10 bir de yazsaydınız. oyun dünyası tarafından seçilen, ne zaman seçildi, nerede seçildi, kimler seçti..

oyuncu11790

18.1.2012 13:01:37

0
quote:

Orijinalden alıntı: ismail vilehand görsellik olarak değilde, oynanışa etki eden modlardan bir liste yapsanız ya. birde Skyrim video rehber bekliyoruz.
skyrim rehberleri yapanlar var hatta link vereyim http://www.bethesdaturk.com/elder-scrolls/skyrim/egeyle-skyrim-oynuyoruz burası işini görür oyunun oynama süresi çok uzun burada rehber hazırlamak bsc'yi çok oyalar gibi geliyor bana

Wayward Son

18.1.2012 12:57:38

0
Sn. Editör Görüyorum ve arttırıyorum :) http://www.pcgamer.com/2012/01/17/the-25-best-skyrim-mods/ Bunların dışında da oyuna yeni silah ve büyü ekleyen modlar var. Smithing yoluyla elde ediyorsunuz silahları. Şu ana kadar Smithing'e eğilmediyseniz eğilmek için süper bir sebep. Türlü türlü ENB modları var, Nexus'a girip hangisi gözünüze hoş gelirse onu yükleyin. HD Texture + enb modları mükemmel duruyor oyunda. Grafiksel anlamda iç mekanların vanilla haliyle çok güzel olmadığını düşünüyordum ama HD Texture olayına girince bambaşka bir hal aldı iç mekan ve ışıklandırmalar. Tabi Realistic Lightning modunu da tavsiye ediyorum bunların yanında. Ayrıca quality world map resmen hayat kurtarıyor. Çok başarılı bir çalışma. http://newvegasnexus.com/downloads/file.php?id=43135 Şu elemanın Skyrim modunu deli gibi bekliyorum. Adam oyunu resmen yeniden yapmış.

big daddy kunteper

18.1.2012 12:11:11

0
görsellik olarak değilde, oynanışa etki eden modlardan bir liste yapsanız ya. birde Skyrim video rehber bekliyoruz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls V: Skyrim ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
156 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız