Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gearbox'tan Aliens Davasına Açıklama Geldi


    Borderlands serisiyle birlikte başarılı işler yapsa da, bu sene içerisinde çıkan Aliens: Colonial Marines ile dibi boylayan Gearbox, bu oyun yüzünden davalık olmuştu. Oyunun geliştirici firmasından davayla ilgili açıklama geldi.
 
    Yayınlanan basın bildirisinde Gearbox yetkilileri davayı haksızlığın ötesinde bir şey olarak değerlendirdi. Ayrıca yetkililer, oyunun haklarını korkmadan savunacaklarını ve Aliens: Colonial Marines'e yeni güncellemeler getireceklerini belirttiler.
 
   Aliens: Colonial Marines adına Sega ile Gearbox, oyuncuları kandırmaktan dolayı geçtiğimiz hafta içerisinde davalık olmuştu. Bakalım dava süreci nasıl işleyecek?

Bu haberin bağlantısı
URL
Aliens: Colonial Marines PC PS3 Xbox 360 Wii U Sega Gearbox FPS
Left 4 Dead 2'nin Linux Betası Başladı Dishonored'ın Mini DLC'si Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ankara

5.5.2013 10:45:25

0
Aliens: Colonial Marines bir facia olma yolunda giderken Reddit'te oyunun resmi test oyuncularından birisinin açtığı soru cevap seansı şok eden itiraflara sahne oldu. Test oyuncusunun dediğine göre SEGA oyunun zaten kötü olacağının farkındaydı. Gearbox ise Aliens: Colonial Marines'e gidecek parayı Borderlands 2 için kullanmış. Test oyuncusunun dediğine göre gösterilen E3 demosu oyunun parçası değildi ve Unreal Engine 3 ile yapılmamıştı.

BSC Misafiri

4.5.2013 22:17:11

0
Mesele su ki oyun yillardir yapim surecinde alien oyun yapim butcesini baska oyunlara harcamis adamlar yani zaten adamlar alien oyunuyla ilgilenmemisler. Fena halde tus oalcka gibiler su durumda cunku gercekten buyuk bir kandirmaca var ortada. Sega bu isten zarar görmemeli ama Gearboxin ufakat osla bir ceza lamasi gerekiyor bir kere yaptilar yine yapacaklardir.

Drakeshark

4.5.2013 22:10:02

0
SEGA ya yazık cidden. Gearbox her ne kadar borderlands başarılı olduktan sonra oyunu 2. plana alıp 2. oyunu yapmaya kalsa da , sonradan Demiurge ye verdiler sanırım.Belki Gearbox yapmadı bu vasat oyunu onlar yapmadı tamam ama, oyun yok çok iyi çok korkunç yok çok etkileyici diye milleti kandırmak ta nesi ? E3 te gösterilen demoya bak bir de oyunun kendisine. Yalancılıktan suçlanıyorlar zaten. Kimse kötü oyun yaptı diye davalık olmaz !

BSC Misafiri

4.5.2013 21:46:56

0
oyunu Borderlands yapımcılarına verildi ewet ama elirinde çok iş var diye ilgilenemediler ve ertelemeler filan geldi hep en sonunda başka yapımcılara yaptırdılar ve oyunu Borderlands yapımcıları yapmamış oldu sadece yapma görevi onlarındı ama fırsat bulamadıkları için başka yapımcılara devretiler onlar yaptı onlar yapıncada böyle vasat birşey çıktı ortaya yani Borderlands yapımcıları kötü oyun yaptı diyemez hiç kimse çünkü onlar yapmadı ama tabi suçlular okadar işin varsa niye yapıcam diyip yapamıyıp başka yapımcılara yaptırıyon ben yapamam çok iş var başımda demesini bilmeliydi

BSC Misafiri

4.5.2013 21:46:41

0
oyunu yapan Gearbox deyil Demiurge Studios yani Gearbox yapmadı görünen oooooooo Demiurge Studios yaptı oyunu Gearbox yapcaz dedi yapcak fırsat olmıyınca Demiurge Studios yaptırdılar Gearbox yapsaydı böyle vasat oyun olmazdı

Rai-gy

4.5.2013 19:18:58

+1
Gearbox'a değil sega'ya yazık oldu.Gearbox'a güvenip verdiler oyunu yapsın diye ,herifler batırdı resmen.

Gny*

4.5.2013 15:22:17

+1
Dava açmak haksızlık ama oyuncuları kandırmak haksızlık değil?

K.Dot

4.5.2013 15:19:30

0
Gearbox'a yazık oldu.Oysaki Borderlans serisiyle kendilerini kanıt lamışlardı.

BSC Misafiri

4.5.2013 13:20:40

0
gearbox ya bia oyunu yapsın yada bidaha oyun yapmasın son yaptıkları oyunların hepsi berbattı
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Aliens: Colonial Marines ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız