Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gearbox, Duke Nukem'in Geleceğini de Satın Aldı


 
 
     13 yıllık hasrete önümüzdeki sene son vermeye hazırlanan Gearbox, sadece Duke Nukem Forever isminin değil, Duke Nukem serisinin isim haklarını satın aldığını açıkladı.
 
     Borderlands ve Brother in Arms gibi ünlü yapımların başındaki şirket Gearbox'un patronu Randy Pitchford, "Gearbox yapım ekibi olarak bizler, Duke'u oyun dünyasına geri döndürmenin heyecanı içindeyiz." açıklamasını yaptı. 
 
      Duke Nukem'in önümüzdeki seneler içinde gelebilecek olan oyunları için böylelikle ilk sinyal verilmiş oldu. Bakalım Gearbox, efsane seriyi yıllar sonrasında diriltebilecek mi? 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Duke Nukem Forever Duke Gearbox Software 2K Games PC PS3 Xbox 360 3D Realms
Borderlands İçin Ücretsiz Güncelleme Yolda Gran Turismo 5'den Hasar Modellemeleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

On.E

6.9.2010 13:22:59

0
Gearbox bayağı gözüme girdi Duke Nukem serisiyle iyi bir başarı yakalayabilirler kesinlikle Forever'dan sonra bu nesilde 1-2 oyun daha bekliyorum 3DRealms'e kalsak bir 15 yıl daha beklerdik tüm hakları alması iyi olmuş..

Devoin

6.9.2010 12:19:36

0
Sonunda sahip cıktılar Duke'e..Bu efsane oyunun gözgöre erimesine sehirci kalamazlardı..Bügün Fps oyunları bu kadar iyi durumlara geldiyse yatıp kalkıp Duke Nukem 3d'e dua etmeleri gerek.. Hatta eski oyunuda hd formatına cevirip devam niteleginde forever'ıda cıkartabilirler.. Shake it baby,shake it baby :) Come get some... Hey gidi günler,Fps hayranı olduysak bunda en büyük etken Duke'dür.. Hatta sonra '' Shadow Warrior '' çıkmıştı,o dönemler için espriler,bulmacalar şaheneydi..Half life Malf life daha yokken Duke buradaydı.. Cok sevindim bu habere.Helal olsun Gearbox'a..

profiteer

6.9.2010 05:40:22

0
Güzel bir haber.. Duke Nukem oyun dünyasında sağlam bir yerde ve bence daha uzun yıllar kalmalı diye düşünüyorum.. 2012-2013 yılları içinde bence Gearbox sağlam bir Duke Nukem oyunu yapıp çıkartsalar felan olmaz hani.. şöyle güzel bir oyun baştan başlatsalar güzel bir seri yaratsalar tadından yenmez.. :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Duke Nukem Forever
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız