Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gamescom 2020 Fiziksel Etkinlik İptal Edildi, Dijital Olarak Düzenlenecek

 
Alman Hükümeti'nin corona virüsü sebebiyle 31 Ağustos'a kadar halka açık etkinlik yapılmasını yasaklamasından sonra Gamescom 2020'nin kaderi belli oldu.

Gamescom 2020 organizatörü Alman Oyun Endüstrisi Derneği, Almanya'nın Köln şehrinde gerçekleşmesi planlanan fiziksel etkinliğin iptal edildiğini ve bunun yerine dijital formatta düzenleneceğini doğruladı. Tüm bilet paraları iade edilecek

Ayrıca The Game Awards'un yaratıcısı Geoff Keighely, Gamescom açılış gecesi canlı yayınının 24 Ağustos'ta yapılacağını duyurdu.
 
Resmi açıklama:
 
"Ne yazık ki, Gamescom bu yıl Köln'de gerçekleşemeyecek. Birçoğunuz gibi biz de bu durumdan hayal kırıklığına uğradık. Gamescom'un harika bir etkinlik olması için aylardır çok sayıda firma ile çalışıyorduk. Fakat corona virüsü salgını ile karşı karşıya olduğumuz gerçeğini göz önünde bulundurarak herkesin sağlığını ve enfeksiyon riskini azaltmayı düşünerek böyle bir karar aldık."
 
"Dijital formatta bir Gamescom için tam gaz çalışmaya devam ediyoruz. Ne de olsa Gamescom oyun dünyasının en büyük etkinliği ve bu yıl da aynısı olacak. Ağustos ayının sonunda dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca oyuncu ile birlikte en iyi oyunları ve Gamescom'u kutlamayı sabırsızlıkla bekliyoruz. Bu sefer sadece dijital olarak düzenlenecek olsa da kesin bir şey var o da Gamescom oyun dünyasının kalbi olmaya devam edecek."
 
Dijital formata dair daha fazla bilgi önümüzdeki haftalarda açıklanacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Riot Games, Hypixel Studios'u Satın Aldı Void Bastards 7 Mayıs'ta PS4 ve Switch'e Geliyor

haktan24

17.4.2020 01:47:29

0
güzel haber teşekkürler
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız