Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Game Informer'ın Kapağı "Elder Scrolls V: Skyrim"

Ejderhalar da yeni oyunda karşımıza çıkacak

    Bethesda'nın The Elder Scrolls V: Skyrim'i duyurması RPG severlerde büyük bir heyecan yarattı. 11 Kasım'da PC, Playstation 3 ve Xbox 360 için piyasaya çıkacak oyun hakkında çok az bilgimiz var, ama Game Informer'ın Şubat sayısında ayrıntılı bilgilere ulaşacağız.
 
     Dünyanın en büyük oyun dergisi GameInformer, Şubat ayı kapağını açıkladı. Kapakta Elder Scrolls V: Skyrim bulunuyor. Siyah fon üzerinde Skyrim'imdeki bir sembol kullanmış. Bu kapak daha sonra bazı değişikliklere uğrayacakmış gibi görünüyor.
 
     Aşağıda derginin Şubat sayısının kapağını görebilirsiniz. Ayrıca derginin şubat sayısında Uncharted 3: Drake's Deception'a yakından bakış, Mortal Kombat için 2 yeni karakter duyurusu ve Yeni Silent Hill ile ilgili ayrıntılı bilgiler bulunacak.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
The Elder Scrolls V Skyrim Elder Scrolls 5 Skyrim Bethesda 2K Games RPG
Marvel vs Capcom 3'ten Haggar ve Phoenix Videoları Michael Jackson: The Experience 2 Milyon Sattı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Walter Hartwell White

21.2.2012 22:31:32

0
quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon D&R da bazen yabancı oyun dergilerini görüyorum belki bu da vardır iyi araştırıdınız mı?
Ben hiç görmedim Türkiye'yedeki hiç bir mağazaya yasal yollardan girmiyor bu dergi yoksa kim istemez okumak?

Céltics

14.1.2011 21:12:21

0
sade olmuş biraz.

Project Scorpio

7.1.2011 11:15:26

0
D&R da bazen yabancı oyun dergilerini görüyorum belki bu da vardır iyi araştırıdınız mı?

BSC Misafiri

7.1.2011 01:49:18

0
Evet benim demek istediğim sadece çeviri yapmaları yani 20 kişilik bir gruba gerek olmaması 6-7 kişilik bir çeviri grubunun olması .Electronic Gaming Monthly şahsen içerik olarak o kadar kaliteli değildi sayfa sayısı ve incelemelerde geç kalmaları bir sorundu 5-6 sayılarını almıştım fakat beğenmemiştim.Ama bu dergi öyle değil önceki mesajımda da belirttiğim gibi bu derginin özelliği oyunların ilk bu dergide incelenmesi yani diğer yayın organları game informer dan otlanıyorlar ana kaynak bu.Şahsen merlinin kazanı ekibi Electronic Gaming Monthly dergisiyle anlaşacağına bunla anlaşsaydı başarılı olurdu.Bende her ay aldığım oyungezerin yanına bunuda eklerdim

BSC Misafiri

7.1.2011 00:07:21

0
peki ingilizce versiyonuna ulaşabilirmiyiz??

billiejean

6.1.2011 23:36:36

0
Bu yabancı oyun dergileri kapak tasarımlarından anlamıyorlar...

The_Rahip

6.1.2011 22:38:38

0
Sade ama çok karizma olmuş.

Xerias

6.1.2011 21:45:40

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Bu dergiyi Türkiye ye getirseler ya tamam oyungezer harika bir dergi ama bu oyun dergilerinin kralı oyun şirketleri ilk incelemeleri her zaman bu dergiye veriyorlar
İyi de Türkiye'ye şube açmakla kalmıyor bu iş; editör bulacaksın, kadro oluşturacaksın yani GameInformer, Türkiye'ye gelse bile Amerika'daki yazarlar içeriği dolduracak sanıyorsun herhalde. Bakınız Electronic Gaming Monthly Türkiye şubesi açıldı ama piyasada pek tutunamadan kapanı verdi. Şuan Türkiye'de oyun dergiciliğinin başında Oyungezer bulunuyor, LEVEL'ı saymayın bile. LEVEL, hediyeli broşür olmaktan ileriye gidemez.

venom417

6.1.2011 21:36:48

0
Aynen,neredeyse 20 yıllık dergi,incelemeleri çok objektif ayrıca bayaa ön inceleme kapıyolar

BSC Misafiri

6.1.2011 20:50:24

0
Bu dergiyi Türkiye ye getirseler ya tamam oyungezer harika bir dergi ama bu oyun dergilerinin kralı oyun şirketleri ilk incelemeleri her zaman bu dergiye veriyorlar
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls V: Skyrim ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
156 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız