Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GTA V'in İlk Oynanış Videosu (Türkçe Altyazılı)

 
     Yeni nesil konsollar ve oyunlar bir kenara dursun biz oyun severleri bir o kadar daha heyecanlandıran yapımların başında geliyor GTA V.
 
     Duyurulduğu andan itibaren her haberi ile heyecana kapıldığımız oyunun yayınlanan tanıtım videolarında, GTA V'in dünyasını, karakterlerini ve atmosferini görmüş fakat tam anlamıyla bir oynanış sahnesi ile karşılaşmamıştık. Oyunun çıkış tarihine kısa bir süre kala Rockstar Games ağzındaki baklayı çıkardı ve tam anlamıyla gözümüzün içine sokuverdi.
 
     Merakla beklediğimiz Grand Theft Auto V'in bu ilk oynanış videosunda gerçekten anlatılacak tonla detay bulunuyor. Videonun hemen başında Rockstar Games'in açık dünya oynanışlı oyunlara birçok yol ile yeni bir vizyon katacağı vurgulanıyor. Hemen sonrasında gelen görüntüler ve anlatılan özellikler ile birlikte bu iddialı söylemi hakettiklerini de söylemeden geçemeyeceğim.
 
 
    
     Güney California'yı ayaklarımızın altına seren videonun ilk anlarında GTA V dünyasının dağlık bölgelerinden yeşilliklerine, şehir merkezinden taşra kasabalarına, hatta su altına kadar birçok mekanına tanıklık ediyoruz. Özellikle kameranın uzaklaştığı dağlık bölgenin gerçekten çok etkileyici olduğunu söyleyebiliriz. 
 
     Doğal yaşamın da bir hayli önemli olduğu vurgulanmış. hemen sonrasında ise daha önce detaylı bir şekilde gördüğümüz karakterlere kısaca değiniliyor. Başarılı bir banka soyguncusu ama aynı oranda başarısız bir aile reisi Michael, şehrin arka sokaklarında yetişmiş olan Franklin ve kendisi hakkında ne kadar az şey bilirsek bizim için o kadar hayırlı olan Trevor, GTA V'in oynanabilir üç karakteri olarak karşımıza çıkıyor.
 
      Oyunda üç karakterin yer alması oynanışa da köklü değişiklikler ile yansımış. Aldığımız bir görev sırasında bu karakterler arası geçişi dilediğimiz gibi kullanıyor ve göreve farklı yerlerden ve farklı şekillerde müdahale edebiliyoruz. Serbest oynanış sırasında da gene karakterler arası serbest geçiş imkanı yer alıyor. Bu değişim sayesinde haritanın farklı yerlerine çok kısa bir süre içerisinde geçiş yapmamız da sağlanmış.
 
 
     Araç optimizasyonları, elbise satın alma, paraşütle atlama, dalış, tenis, bisiklet yarışları ve golf  gibi daha sayılamayacak birçok aktivite bizi bekliyor. Tabi seyrine doyum olmayan yaşayan bir dünya da cabası.. Kazandığınız paralar ile dövme yaptırabilir, pahalı araçlar satın alabilir ya da Los Santos'un emlak piyasasını yakından takip etme gibi daha büyük bütçeli yatırımlara göz atabilirsiniz.
 
     Çatışma anlarına baktığımızda ise Max Payne 3 izleri görmek mümkün. Nişangahtaki keskinlik silah seçimleri ve karakter animasyonlarının çatışmaya olan etkisi gözle görülür bir şekilde Rockstar'ın bu güzide yapımını hatırlatıyor. Açıkçası Max Payne 3'ün o başarılı çatışma hissini GTA V'te görmeyi sanırım tüm oyun severler canı gönülden isteyecektir.
 
     Görsel açıdan da son derece tatmin edici bir yapıya sahip olan GTA V'in bu videosu kapanışı ise son derece etkileyici bir multiplayer sahnesi ile yapıyor... Ee bize de oturup bu videoyu izlemek ve oyunun çıkış tarihi için gün saymak kalıyor..
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Grand Theft Auto V Action Rockstar PS3 Xbox 360 PC GTA 5 Oynanış Videosu Tanıtım
Star Citizen'a Bağışlar 14 Milyon $'ı Aştı! Prime World için Bedava Düellocu/Hırsızlar Prensi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

porsux

30.7.2013 15:08:47

0
watch dogs araba sürüşüne o kadar laf edildi ama şu videodaki araba sürüşü kusura bakmayın wd nin videosundan bile daha kötü

BSC Misafiri

26.7.2013 23:31:15

0
@bkaakco çeneni yormana gerek yok kardeşim bunlar bozmuş kafayı onlara göre xbox one'da hiç satılmayacak microsoft batacak falan filan saçmalıyorlar yani

LeSRiSeL

17.7.2013 13:11:32

0
Radyolardaki reklamlar gibi söyleyeceğim ''Şaka değil gerçek'' PS2 ve PS3 almadım ama PS4 kesinlikle alacağım

oxlayer

15.7.2013 14:22:59

0
KUSURSUZA YAKIN OYUNLARDAN.

bkaakco

13.7.2013 22:26:34

-1
Yorumları her gördüğümde aman tartışma çıkmasın aman şu olmasın diye kendimi tutuyorum ama buraya kadarmış. Halen PS4 grafiği ile PS3 grafiği karşılaştırıp "yav bak şu oyunun (PS4 oyunu) grafiği daha iyi" diyenler var. Tabi canım PS3 grafiği daha iyi olacaktı, pardon. Allahım sabır ver bana. Hee, gelelim diğer konuya: WD duyurulma zamanı: Haziran 2012 GTA V duyurulma zamanı: Ekim 2011 Önce şu tarihlere bir göz atın sonra yorum yapın. Neymiş vay efendim Rockstar yeni nesil için tırsmış. Bak sen, senaryoya bak... Rockstar hemen apar topar yeni nesile port etmeliydi oyunu WD duyurusu ile birlikte. Yoksa GTA V hiç satamayacak, 3-5 tane ön sipariş almış zaten. Hemen bildireyim de port işlemine başlasınlar, geç kaldılar. Yahu afedersiniz de alakasız yorumlar yapıp kendinizi küçük duruma düşürmeyin. GTA V 2008'den beri geliştiriliyor (bkz: ©2008-2013 vs.) ve o zaman WD'nin adı bile yoktu. Çünkü niye? WD 3 yıldır yani 2010'dan beri (Hadi sizi kırmayayım 2009 olsun) geliştiriliyor. Bizzat Ubisoft söylemişti. Peki GTA'nın çıkış tarihi ne? 1997. Kim kimden esinlenmiş, söyleyin bakalım. Ha, size göre GTA V, WD'den esinlendi evet WD çoook çoook eski bir yapım, haklısınız :) Onun için bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın. Bu arada, birisi şu arkadaşlara GTA IV'ün (eski GTA'lar da olur) Metacritic, GameRankings puanlarını göstersin. Ama o alınan onlarca ödülü (en iyi senaryo, en iyi aksiyon oyunu vs.) şimdilik göstermeyin. En sona da satış rakamları. Alıştıra alıştıra... Bunları sadece gerçekleri günyüzüne çıkarmak amacıyla yazdım. Kimin ne oynadığı, neyi sevdiği umrumda değil. Yeri gelir ben de WD oynarım, düşmanlığım yok oyuna. Kendisi bu sene beklediğim ender oyunlardan birisi, imzama falan aldanmayın sadece GTA'nın ayrı bir yeri var bende fanboy değilim. Ancak bol keseden atmaya ve ortalığı karıştırmaya karşıyım arkadaş.

Virtual Reality

13.7.2013 20:01:53

+3
Dar koridor oyunlarla açık dünya oyunlarını grafik, ses ve efekt olarak bir biri ile kıyaslama gibi bir hataya düşüp gamerlık hayatınıza leke sürdürmeyin. Açık dünya oyunları ile dar koridor oyunlar kendi kulvarlarında ki başka oyunlarla karşılaştırılmalıdır.

BSC Misafiri

13.7.2013 17:53:54

0
quote:

Orijinalden alıntı: stun aslında ps3 sürümünün xbox tan daha iyi olacagı kesinleşmiş oldu .. firmalar her zaman. tanıtım yaparken en iyi sürüm üzerinden tanıtım yaparlar
Bence ikiside eşit.Ps3 ü göstermelerinin nedeni önceki oyunlar gibi optimize sıkıntısı yok göndermesi

stun

12.7.2013 23:31:31

0
aslında ps3 sürümünün xbox tan daha iyi olacagı kesinleşmiş oldu .. firmalar her zaman. tanıtım yaparken en iyi sürüm üzerinden tanıtım yaparlar

BSC Misafiri

12.7.2013 18:07:04

0
quote:

Orijinalden alıntı: halemo_96 Bence görevlere göre bazı soygunlarda, isteğe bağlı 4. bir karakteri de grubumuza dahil edebileceğiz.
Zaten ekibimiz sadece ana karakterlerden oluşmayacak kendi ekibimizi kendimiz ayarlayacağız yani başka soyguncularıda kendi ekibimize katacağız.

hasretbitmez

12.7.2013 17:38:53

0
Ben şunu merak ediyorum günümüz nesil konsollarının gücü düşük inşallah bu yüzden oyundaki araçlar ve yayaylar azaltılmaz ve de yan görevler :S

28772

12.7.2013 15:19:01

0
Bence görevlere göre bazı soygunlarda, isteğe bağlı 4. bir karakteri de grubumuza dahil edebileceğiz.

DirtyShady

12.7.2013 14:11:10

+1
Watch Dogs en iyisi diyosunuz anladık GTA V gameplayini izleyip bide altına yorum yapıyosunuz onu anlamadım abi ben Watch Dogs videolarını gördüğümde bi 20 saniyesini izleyip kapatıyorum yorum falanda atmıyorum madem GTA V kötü gözünüzde niye izliyosunuz.

stun

12.7.2013 11:11:01

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Sp4rtacus

Mafia 2 puan durumu: 9,0 - 8,8 - 7,5 = 8,0 Buglarıyla kaç saat oynadın bakayım bu kısacık oyunu Watch Dogs'la kıyaslayacaklar utanmazlarsa
yazık lan harbi yazık... sizden oyuncu falan olmaz .... open world bir oyunu open world olmayan bir oyunla kıyaslıyorsun.. çok komiksin... bazen hikaye sunumu hikayeden daha önemlidir... buna en iyi örneklerden biri last of us'tır... zombi hikayesi -kız kurtarıcaz hikaye bu ..ama sunuma baz alınca ... tam puanlar havada uçuşuyor... gta 5 tede aynı sunum olucak... lafa bakarmısınız '' GTA V zaten Watch Dogs'la kapışmamak için oyunu şimdiki nesile çıkarıyorlar''-''damlar hem ilk defa açık dünya oyunu yapıyorlar, hemde GTA V'i ezici bir grafikle çıkarıyorlar'' UYANDIRIYIM WD AÇIK DUNYA DEĞİL... ANCA MAFIA KADAR -L.A NOİRE KADAR AÇIK BİR DÜNYASI VAR... grafik bebesi seni :D sen crysis 3 oyna , senin harcın değil gta ,gta dan grafıklerı daha iyiymiş... gta da ki oynanabılır çeşitliliğin %10 unu veremez wd ...dark souls oynadın mı merak edıyorum yada minecraft bioshock 1 -2? yazık lan anlamadan oynuyorsunuz sonra grafık grafık diye dönüp durun 8D]

Sp4rtacus

12.7.2013 10:37:47

0
quote:

Orijinalden alıntı: Fornicras

Mafia 2 puan durumu: 9,0 - 8,8 - 7,5 = 8,0 Buglarıyla kaç saat oynadın bakayım bu kısacık oyunu Watch Dogs'la kıyaslayacaklar utanmazlarsa

desiremusic

12.7.2013 10:33:26

-2
quote:

Orijinalden alıntı: Sp4rtacus

GTA'da adam gibi hikaye mi var? Yine bir adam var ve bu adamı zengin yapmak için k*çımızı yırtacağız. WD'nin hikayesini bi anlat bakim bana? GTA V zaten Watch Dogs'la kapışmamak için oyunu şimdiki nesile çıkarıyorlar. GTA IV'den bi farkı yok, ek paketi gibi olmuş resmen. Hiç heyecanlandırmadı beni. Adamlar hem ilk defa açık dünya oyunu yapıyorlar, hemde GTA V'i ezici bir grafikle çıkarıyorlar. Artık GTA 6 PS4'ün sonuna çıkar GTA V'in PS3'e çıktığı gibi Mafia 2'ye oyun diyenler var hala aramızda

Sp4rtacus

12.7.2013 09:58:39

-6
quote:

Orijinalden alıntı: stun hiçbir oyunun gta gibi açık bir oynanış vereceğini sanmıyorum grafık üstünden mi laf yapıyorsun @Sp4rtacus , ozaman sen bioshock serisinden her hangi bir oyunu oynadınmı merak edıyorum..yada heavy rain.. grafıkte hiçbiri şuana göre hele WD ' ye göre iyi değiller ama genede hikayede daha iyi bir iş çıkartabılırler..... gta 5 deki ÖZGURLUK VE AÇIK DUNYA BAŞKA HIÇBIR OYUNDA OLAMIYACAGINDAN BU KARŞILAŞTIRMA SAÇMA .. OYNANABILIRLIK OLARAK DENK DEĞİLLER BU KADAR BUYUK OYNANABILIR ÇEVRE VE AKTIVITE SAYISI İLE HIKAYE BAZLI YARI AÇIK BİR DÜNYA MI VERIYORSUN.. KARŞILAŞTIRMA YAPICAK OLSAYDIM MAFIA 2 İLE YAPARDIM..
GTA'da adam gibi hikaye mi var? Yine bir adam var ve bu adamı zengin yapmak için k*çımızı yırtacağız. WD'nin hikayesini bi anlat bakim bana? GTA V zaten Watch Dogs'la kapışmamak için oyunu şimdiki nesile çıkarıyorlar. GTA IV'den bi farkı yok, ek paketi gibi olmuş resmen. Hiç heyecanlandırmadı beni. Adamlar hem ilk defa açık dünya oyunu yapıyorlar, hemde GTA V'i ezici bir grafikle çıkarıyorlar. Artık GTA 6 PS4'ün sonuna çıkar GTA V'in PS3'e çıktığı gibi Mafia 2'ye oyun diyenler var hala aramızda

Sp4rtacus

12.7.2013 09:55:35

-2
quote:

Orijinalden alıntı: wizimm O laflarımın hepsi sana değildi diğer arkadaşa da vardı.Fanboyluk yapmıyorum hala söylüyorum ama sen oyundan anlamıyosun ben onu anladım.Sen crysis oyna bütüng ün en güzel grafikleri yapıyolar bidaha da bulaşmam senin gibi adama zaten hala saçma salak savunmalar yapıyorsun.İstediğin kadar şikayet et laflarınla üstün çıkamayıp şikayet et sen.2 hakareti kaldıramıyorsun demekki(Kocakafalı, salak gibi).Film falan izlerken gözlerini de kapıyor musun?
Seni hangi admin bozuntusu koruyor hala anlamış değilim şu hakaretlerine rağmen! Velet! karşılaştırma yap demedim mi sana? Hala ne konuşuyorsun bana boş boş??? Crysis 3'ü 10 dk'dan fazla oynamadım, çünkü oyun hep bir öncekinin aynısı! Hikaye sıfır!!! Sen laflarınla üstün çıkamayıp hakaretler ediyorsun ergen veledi! Daha sana dediğimi becerip yapamıyorsun, gelip boş boş konuşuyorsun bana. Senin gibi veletler oynar zaten şu gta oyununu! BerkayDr veledi! Nasıl bi ergensiniz siz be? Doğru dürüst tartışmaya giremeyip hakaretle mi çözüyorsunuz olayı? Yoksa hakaretle mi üstün çıkacağınızı düşünüyorsunuz? Grafik düşkünü değilim, ama bu videonun altına yapılan yorumlar başlı başına saçmalık! Grafiği yere göğe sığdıramıyorlar ona sinir oluyorum! Bir de ayrıntı diyorlar. Sen Watch Dogs'daki hem grafik hemde yaşayan şehir ayrıntısı görebildin mi GTA V videosunda? Sizin gibi veletler anasına babasına PS3 aldırıp bütün oyunları en üst seviyede oynayacağını düşünür ve PC'cilere ve pc oyunlarına düşman olurlar böylelikle! Zaten GTA VC veletleri olduğunuz belli. Yatıyorsunuz GTA kalkıyorsunuz GTA. Bu kadar akılsızlık olmaz ya, GTA IV'den farkı olmayan oyunu nerelere yüceltiyorlar! Sen Watch Dogs'un hikayesini biliyor musunda konuşuyorsun? GTA serisinde hep bi çapulcuyu yönetiyoruz, fakirlikten zengin olma hayaliyle görevleri yap bitir para kazan! Pehhh hep aynı şeyler. Sen benim seviyeme çıkamazsın bile velet! Ben adam gibi kanıtlarla konuşuyorum, siz boş boş konuşup hakaretten başka bişey bilmezsiniz. Daha kendine güvenip yaşını yazamıyorsun profiline, bide bana seviye mi diyorsun he? WD'yi senin pc kaldırmaz koçum boşuna kotanı doldurma Watch Dogs'un grafiğini beğenmiyor velet yaa, senin önce o dandik pc'n Watch Dogs'u kaldırsın, sonra gel bana konuş! Siteye üye olmuş ama internet başında klavye delikanlılığı yapıyor ya anca gülerim ben bu ergene

stun

12.7.2013 04:10:51

+1
hiçbir oyunun gta gibi açık bir oynanış vereceğini sanmıyorum grafık üstünden mi laf yapıyorsun @Sp4rtacus , ozaman sen bioshock serisinden her hangi bir oyunu oynadınmı merak edıyorum..yada heavy rain.. grafıkte hiçbiri şuana göre hele WD ' ye göre iyi değiller ama genede hikayede daha iyi bir iş çıkartabılırler..... gta 5 deki ÖZGURLUK VE AÇIK DUNYA BAŞKA HIÇBIR OYUNDA OLAMIYACAGINDAN BU KARŞILAŞTIRMA SAÇMA .. OYNANABILIRLIK OLARAK DENK DEĞİLLER BU KADAR BUYUK OYNANABILIR ÇEVRE VE AKTIVITE SAYISI İLE HIKAYE BAZLI YARI AÇIK BİR DÜNYA MI VERIYORSUN.. KARŞILAŞTIRMA YAPICAK OLSAYDIM MAFIA 2 İLE YAPARDIM..

Mr.Humble

11.7.2013 22:23:46

0
ban kokusu alıyorum

any77

11.7.2013 20:04:13

+2
quote:

Orijinalden alıntı: wizimm :DDDDDDDDDDDDdddd geçen söylediklerinle şimdiki söylediklerin ne kadar alakasız.Adam değilsin sen bilader adam az önceki yorumumda sana karşı bişeyim yok demiştim ama şimdi kararımı değiştirmeme yardımcı oldun.Salatanın tekisin sen döneğin tekisin.Ve sorulama hala cevap vermedin ama artık istemiyorum nasıl biri olduğunu anladım hadi eyvallah
Şimdi gta'ya iyi diyorum diye mi yapıyorsun? Evet iyi, süper bir oyun ama bana hitap etmiyor, tek sebep bu. edit: Şikâyetiniz başarıyla iletildi Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz. Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz. ticket.asp?rid=1026958

speederly

11.7.2013 19:59:44

0
tek sorun daha iyi grafiklerle ps4 ün çıkış oyun olabilmesi varken ps3 ün son demlerindeyken ps3 e cıkıyor olması :S 2 konsolu üst üste mi koyucaz ne yapıcaz . şimdi öyle bişey olduki gta 5 öyle bitir at bi oyun değil ps4 ü aldıktan sonra ps3 en az 2 3 sene daha yanında kalıcak yaad ps4 e gta 5 i çıkarırlarsa artık ...

bkaakco

11.7.2013 19:12:14

0
Neyse ne arkadaşlar. Herkesin beğenisi, zevki vesairesi farklı. O yüzden isteyen istediği oyunu oynasın. Şu oyun kötü, bu oyun iyi demenin de anlamı yok. Biz iyi desek yarın öbür gün başkası çıkıp kötü diyecek. Veya tam tersi de olabilir. Bunlar da işi yokuşa sürmekte, uçsuz bucaksız tartışmalara sebep olmakta. Bana kalırsa oyunlara direk kötü, ben bunu oynamam veyahut bu oyun süper abi, hepsini ezer demek de yanlış. Her oyunun mutlaka iyi ya da kötü yönleri vardır. Örneğin, bir oyun grafik bakımından üstün olabilir başka bir oyuna göre ancak ses bakımından daha kötüdür gibi. Benim tavsiyem yorumları iyi, kötü yönlere göre yapmak, oyunları bir bütün halinde düşünmemek.

BerkayDr

11.7.2013 19:04:02

+1
\\RivenDeLL// Kardeşim sana lafım yok zaten benim lafım WD'yi üstün göstererek GTA'yı ezik göstermeye çalışan aptallarda yoksa WD'de harika bir oyun olacak ve ben bu oyunuda GTA'yıda alacağım zaten dediğin gibi iki oyunu sırf Open-World diye karşılaştırmak aptallık oyunların hiç bir benzerliği yok ne hikaye ne zaman ne de oynanış

BSC Misafiri

11.7.2013 16:24:20

+1
30 sayfa yorum :D :D :D

batikba

11.7.2013 14:31:13

+2
yaa şu rockstar bu sektöre haksızlık ediyor neden pc ye daha sonra çıkarıo oysaki ilk oyunları pc için geliştirilmişti gta yı gta yapan pc oyuncularıdır.

any77

11.7.2013 14:28:23

0
quote:

Orijinalden alıntı: BerkayDr O her yoruma - veren arkadaşa sesleniyorum ergenliğinde bir sınırı var evet ben GTA fanboyuyum çünkü Fanboyluğa değecek nadir serilerden WD'yı sırf grafik var diye GTA'dan daha üstün görmeniz çok vahim bir durum. Ben sizin o WD'nizin PS3'teki grafiğini görmeyi çok isterim GTA PS4 ve ya X1'de çıksa Grafikler WD'den aşağı çıkmazdı ama adamlar PS3'ün ve Xbox360'ın son düzeyine getirmişler grafiği ayrıca size bir şey söyleyeyimmi Crysis3 grafik müthişte ne oldu fos bir oyun çıktı ben ne anlarım grafikten o zaman WD'de öyle olacak gibime geliyor GTA'nın verdiği o özgürlüğü veren başka bir oyun varmı istediğin anda istediğin şeyi istediğin gibi yapabilirsin GTA Open-World türünün Kralıdır buna karşı çıkan varsa akli dengesi yerinde değil diye düşünmekteyim WD'de çok güzel bir oyuna benziyor ama bir GTA V değil Rockstar her oyununda efsane yaratan bir şirket Max Payne Red Dead Redemption L.A Noire Midnight Club GTA bu GTA V için de geçerli GTA'yı oynayan bir kişi grafiği önemsiyorsa hiç oynamasın daha iyi WD grafikte geçiyor gibi görünüyor ama ben onu PS3'teki grafiklerinide görmek isterim bakalım o zaman GTA V'le aralarında fark varmı Rockstar PS3 ve Xbox 360'ın bütün gücünü kullanmış ve bu Grafikleri veriyorlar ve o kadar detay o kadar oynanış o kadar hikaye'de cabası eğer bu oyuna laf atabiliyorsanız inanın bana oyunculuktan anlamıyorsunuz bu arada bazıları da diyecektir ki belki o türü sevmiyorum ben Gta yı sevmiyorum o lafımı zaten bu arkadaşlara değil GTA'ya laf atanlara söylüyorum.
Ben sadece wd'da oynanabilecek bir oyun diyorum. Şu forumda öyle bir atmosfer oluşmuş ki, gta sevenler nedense wd'den nefret ediyor arkadaş. Nedendir bilemiyorum. Oyunlarla alakası olmayan birine iki oyunu da göstersen her iki oyunda güzel der ve oynar. Sırf gta'ya benziyor diye, gta'ya rakip çıktı diye wd'yi kötülemek bildiğin fanboyluktur. Wd gibi şaheser bir oyuna nasıl berbat diyebiliyorsunuz. Ayrıca gta berbat wd iyi demek de yanlış. Gta'ya nasıl berbat diyebiliyorsunuz? Anlamıyorum ki, oyuncu olan adam ikisini de birbirinden üstün tutmayarak oynar. WD'nin yapısı gta'dan çok farklı, hatta türleri open world olan iki oyun ancak bu kadar farklı olabilir. Şimdi wd'da jet filan yok, tamamda wd'ye jet filan eklediklerini düşünün. Nasıl olur? İğrenç olur değil mi? Wd'nin yapısı farklı gta'dan. Veya aynı şekilde gta'ya hackleme eklediğini düşün, berbat olur değil mi? Umarım şimdi anlamıştır herkes!

wizimm

11.7.2013 14:26:56

0
aynen o silinmiş sanırım, ona kaçtığından demedim.Diğer konuda 5 kere nerde fanboyluk yaptım diye sordum ona cevap verememiştin ondan bahsediyordum ben.Yanlış anlama seninle sorunum falan da yok sadece o zaman uyuz oldum şimdi de göstermek istiyorum doğru olduğunu düşündüğüm şeyi :D

bkaakco

11.7.2013 14:26:46

0
quote:

Orijinalden alıntı: Amon Amarth

Kardes donek misin nesin sen demin gta5 geliyor helal rockstar yazmissin simdi de beni hic heycanlandirmiyor yazmissin.
Nicke dikkat ettiysen misafir o. Yani aynı kişi olmayabilir.

any77

11.7.2013 14:21:34

+1
quote:

Orijinalden alıntı: wizimm Size sesleniyorum,, o kadar HACK HACK HACK Watch Dogs ezer grafiklere bak.Gta 5 in oyunnanış videosu bile yok hangi şirkete güveneyim?(bu kadar saçma bir düşünce zaten yok)Gta 5 in öğrenecek çok şeyi var :) (Daha gtayı görmeden yorum yapmak kadar yine saçma bişey yok).Ben oyunu daha oynamadım görmedim bile yorum yapmak istemediğimde fanboysun fanboysun falan 5 saat yazdığınızda aynı soruyu 5 kere sormama rağmen kıvırıp cevap veremeyen insanlara sesleniyorum.Elini vicdadına koy yorum yap demiştiniz.GTA TOKATLAR diyorum.Siz de elinizi vicdanınıza koyup bi kere olsun kaçmadan, utanarak yorum yapçak mısınız?
Yavv birader ya mesajımı silmişler ya da sen okumadım. Bilmiyorum ama bens ana cevap yazdım ve gayette düzgündü Senle uğraşmak istemiyorum cidden, dünya kadar işim var zaten. HADİ HAKLISIN SEN, GÖNLÜN OLDU MU? Yav yemin ederim cevap yazmaya vaktim yok, kaçtığımdan değil...

bkaakco

11.7.2013 13:47:07

-3
quote:

Orijinalden alıntı: Angelz

sen gta fanboyluğu yapmayı bıraksana
Fanboy falan değilim. Hem diyelim ki fanboyum, sanane? Sana mı kaldı?

wizimm

11.7.2013 13:40:24

-1
Size sesleniyorum,, o kadar HACK HACK HACK Watch Dogs ezer grafiklere bak.Gta 5 in oyunnanış videosu bile yok hangi şirkete güveneyim?(bu kadar saçma bir düşünce zaten yok)Gta 5 in öğrenecek çok şeyi var :) (Daha gtayı görmeden yorum yapmak kadar yine saçma bişey yok).Ben oyunu daha oynamadım görmedim bile yorum yapmak istemediğimde fanboysun fanboysun falan 5 saat yazdığınızda aynı soruyu 5 kere sormama rağmen kıvırıp cevap veremeyen insanlara sesleniyorum.Elini vicdadına koy yorum yap demiştiniz.GTA TOKATLAR diyorum.Siz de elinizi vicdanınıza koyup bi kere olsun kaçmadan, utanarak yorum yapçak mısınız?

Rayso

11.7.2013 13:17:09

0
ps3 koluyla oynarken aynı zevki alıyormusunuz pc de oynar gibi? ben hiç alamadım alışılıyor mu sonradan

Esk01

11.7.2013 12:54:02

0
WD mi hahahaha GTA / wd ismi yokken biz GTA oynuyoduk grafigi olsa nolur onu hackle bunu hackle ..

BSC Misafiri

11.7.2013 10:35:56

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BerkayDr O her yoruma - veren arkadaşa sesleniyorum ergenliğinde bir sınırı var evet ben GTA fanboyuyum çünkü Fanboyluğa değecek nadir serilerden WD'yı sırf grafik var diye GTA'dan daha üstün görmeniz çok vahim bir durum. Ben sizin o WD'nizin PS3'teki grafiğini görmeyi çok isterim GTA PS4 ve ya X1'de çıksa Grafikler WD'den aşağı çıkmazdı ama adamlar PS3'ün ve Xbox360'ın son düzeyine getirmişler grafiği ayrıca size bir şey söyleyeyimmi Crysis3 grafik müthişte ne oldu fos bir oyun çıktı ben ne anlarım grafikten o zaman WD'de öyle olacak gibime geliyor GTA'nın verdiği o özgürlüğü veren başka bir oyun varmı istediğin anda istediğin şeyi istediğin gibi yapabilirsin GTA Open-World türünün Kralıdır buna karşı çıkan varsa akli dengesi yerinde değil diye düşünmekteyim WD'de çok güzel bir oyuna benziyor ama bir GTA V değil Rockstar her oyununda efsane yaratan bir şirket Max Payne Red Dead Redemption L.A Noire Midnight Club GTA bu GTA V için de geçerli GTA'yı oynayan bir kişi grafiği önemsiyorsa hiç oynamasın daha iyi WD grafikte geçiyor gibi görünüyor ama ben onu PS3'teki grafiklerinide görmek isterim bakalım o zaman GTA V'le aralarında fark varmı Rockstar PS3 ve Xbox 360'ın bütün gücünü kullanmış ve bu Grafikleri veriyorlar ve o kadar detay o kadar oynanış o kadar hikaye'de cabası eğer bu oyuna laf atabiliyorsanız inanın bana oyunculuktan anlamıyorsunuz bu arada bazıları da diyecektir ki belki o türü sevmiyorum ben Gta yı sevmiyorum o lafımı zaten bu arkadaşlara değil GTA'ya laf atanlara söylüyorum.
Ps3 gameplayi var youtube da wd sun kardeşim

Angelz

11.7.2013 00:16:27

+2
quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco Çıktığı gün millet kuyruğa girer artık kilometrelerce. Biz de gülümseyerek izleriz.
sen gta fanboyluğu yapmayı bıraksana

BSC Misafiri

10.7.2013 21:28:00

-4
Bu oyunu en az 4 kere bitirmeyi planlıyorum ilk 3 normal bir şekilde 3 karakteride yöneterek dier 3 ü ise her karakteri tek tek yöneterek (zor olacaktır :D)

BerkayDr

10.7.2013 20:47:07

-1
O her yoruma - veren arkadaşa sesleniyorum ergenliğinde bir sınırı var evet ben GTA fanboyuyum çünkü Fanboyluğa değecek nadir serilerden WD'yı sırf grafik var diye GTA'dan daha üstün görmeniz çok vahim bir durum. Ben sizin o WD'nizin PS3'teki grafiğini görmeyi çok isterim GTA PS4 ve ya X1'de çıksa Grafikler WD'den aşağı çıkmazdı ama adamlar PS3'ün ve Xbox360'ın son düzeyine getirmişler grafiği ayrıca size bir şey söyleyeyimmi Crysis3 grafik müthişte ne oldu fos bir oyun çıktı ben ne anlarım grafikten o zaman WD'de öyle olacak gibime geliyor GTA'nın verdiği o özgürlüğü veren başka bir oyun varmı istediğin anda istediğin şeyi istediğin gibi yapabilirsin GTA Open-World türünün Kralıdır buna karşı çıkan varsa akli dengesi yerinde değil diye düşünmekteyim WD'de çok güzel bir oyuna benziyor ama bir GTA V değil Rockstar her oyununda efsane yaratan bir şirket Max Payne Red Dead Redemption L.A Noire Midnight Club GTA bu GTA V için de geçerli GTA'yı oynayan bir kişi grafiği önemsiyorsa hiç oynamasın daha iyi WD grafikte geçiyor gibi görünüyor ama ben onu PS3'teki grafiklerinide görmek isterim bakalım o zaman GTA V'le aralarında fark varmı Rockstar PS3 ve Xbox 360'ın bütün gücünü kullanmış ve bu Grafikleri veriyorlar ve o kadar detay o kadar oynanış o kadar hikaye'de cabası eğer bu oyuna laf atabiliyorsanız inanın bana oyunculuktan anlamıyorsunuz bu arada bazıları da diyecektir ki belki o türü sevmiyorum ben Gta yı sevmiyorum o lafımı zaten bu arkadaşlara değil GTA'ya laf atanlara söylüyorum.

Angelz

10.7.2013 19:17:11

-1
bu oyun çok şişirildi patlayacak gibi geliyor bana

aygunn

10.7.2013 18:07:30

0
quote:

Orijinalden alıntı: 1OO1 Bu oyunu ps3 e çıkarmanın mantığı nedir ki, ps4 e çıkarın hem ps4ümüz olsun hem gta5 imiz
ps4 daha yeni çıkıyor oyunlara ve piyasaya uyum sağlaması için en az 1 yıl lazım. PS3 çıksa ne olacak kardeş senin zoruna mı gidiyor? İleride PS4 versiyonunu da çıkartırlar.

aygunn

10.7.2013 18:05:30

0
Büyük ihtimalle türkçe alt yazı yok.

porsux

10.7.2013 18:05:03

0
eğer yanlış anlamadıysam oyunda bir karakteri yönetirken diğer karakterler kendi hayatlarına devam ediyor olacaklar ? eğer bu doğruysa beni en çok etkileyen bu oldu

BSC Misafiri

10.7.2013 16:53:11

0
çıksada kurtulsak hani :S

hasretbitmez

10.7.2013 14:02:35

0
İzlerken kalbim yerinden fırlıyacak sandım. Vallaha Rockstar sen ömür boyu gta çıkar ben oynarım :))

WinchesteeR

10.7.2013 13:54:12

0
Oyunun Türkçe çıkacağı yönünde haberler vardı.Acaba Türkçe çıkıcak mı ?

-gg-

10.7.2013 13:42:10

0
Bu oyunu ps3 e çıkarmanın mantığı nedir ki, ps4 e çıkarın hem ps4ümüz olsun hem gta5 imiz

any77

10.7.2013 13:36:24

0
quote:

Orijinalden alıntı: iamburak Trailer'larda sanki çözünürlük 800x600'müş gibi ancak resimlerde 1600x1200'müş gibi gören var mı benim gibi? Yani resimlerdeki detaylar muhteşem ama videolarda çok kötü çözünürlükle göze çarpıyor.
Şuan ki konsolların kapesitesi dolayısıyla çözünürlükten vermişler mecbur. Bu kadar büyük boyutlu bir haritayı düşük çözünürlük mecbur. Gta4'ü bile ps3'te oynarken minecraft gibiydi çözünürlük . Üstüne birde fps arabaya binince 20fps altına düşüyordu. Gta5'te ne b.k yapacaklar merak ediyorum. Ps4'te problem olmaz ama...

any77

10.7.2013 13:32:46

+5
quote:

Orijinalden alıntı: EnesCimen
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Abi taraf tutmuyorum ama harbi harbi o son fotoğraf bayağı kötü olmuş. Yani gta5'i ön plana çıkaracağım diye rezil etmiş resmen. Gta5 fotosu diye wd'yi koymuş. Bu da demekj oluyor ki gta fanboyları bile wd grafiklerini daha çok beğeniyor. Yok gta daha iyi olabilir de gta'nın grafikleri wd'den daha iyi filan diyenler vardı, onlara söylüyorum. Ama her şey grafik değildir!! unutmayalım... Ya zaten karşılaştırmayalım iki oyunu. Yani parası olan adam iki oyunu da alır oynar. Eğer kendine gerçekten "GAMER" diyorsa bu kadar ün yapmış bir oyunu oynamadan geçemez zaten...

erco35coast

10.7.2013 13:15:34

0
Oyun Harika olmuş,çatışmalar gerçekçi, araba sürüşü gerçekçi. Araç modiyesi, dövmeler yapılabilmesi,Tenis oynama olayı gerçekten iyi düşünülmüş. 3 farklı karakter seçebilme çete hissini yaşatacak bir özellik. Canın sıkıldığında gps üzerinden başka birini seçip neler yaptığını görebilme seçeneği harika. Çok hoşuma gitti. Multiplayer modu için Orjinal alacağım bir oyun, İnşallah 6850 ekran kartım yeterli olur. "Oyun içinde oyun sanki GTA-ception"

Rogue Agent

10.7.2013 13:10:41

+6
quote:

Orijinalden alıntı: EnesCimen
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
ulan daha dünyadan haberi olmayan adamlar gta fanı olduğunu sanıyor şöyle şeyler yapıyorya kahkahalar atıyorum en alttaki ss watch dogs adsfgahjdhgfafsghjakldas benzemez tabi öyle tırt gta grafiklerine özenip çakarsın gta logosunu

BSC Misafiri

10.7.2013 12:48:18

-1
pc kullanıcısı olmak zor be...ps3 ve xbox 360 çıkalı neredeyse 10 yıl olacak ama bu şaheser oyun o konsollara geliryor...sen dünyanın parasını ver yeni pc topla sonrada bu videoyu iç geçirerek izle...zor bu devirde pc kullanmak :)

iamburak

10.7.2013 12:26:21

+1
Trailer'larda sanki çözünürlük 800x600'müş gibi ancak resimlerde 1600x1200'müş gibi gören var mı benim gibi? Yani resimlerdeki detaylar muhteşem ama videolarda çok kötü çözünürlükle göze çarpıyor.

BéTo

10.7.2013 12:17:22

-1
quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA Umarım Türkçe altyazı seçeneği olur.
+1 Bir ara çevirici falan arıyolardı ne oldu türkçe çıkma ihtimali yok mu? türkçe olmazsa hikayeyi anlamadan öylesine oynayacam valla

Avatar

10.7.2013 11:53:13

0
videoyu izleyemedim ya la daha

Meraxes

10.7.2013 10:52:13

0
quote:

Orijinalden alıntı: skyfall tr

Bu konuyuda ne yapıp edip Sony'i övme yoluna çekmişsin ama yine yanlış mesaj. Oyunceviri diye bir grup var hiç duydun mu ? ben sana azıcık anlatayım bu insanlar oyunları alıp TR altyazı desteği koyuyorlar sonrada çıkıp şu kadar masraf yaptık almazsanız bir daha yok demiyorlar ve senin Ps konsolunda hayatın boyunca oynayamayacağın oyunları PC'de oyuncuların TR desteği ile oynamasını sağlıyorlar. Bir araştır adamların yaptıklarını ve suan yapmakta olduklarını gör sen Sony'e sabah aksam dua etsen ağlasan sızlasan o oyunları TR altyazı ile falan göremezsin En ufak örnekte The Witcher 2 olsun. The Witcher 2 gibi bir ton diyaloğun olduğu bir oyunu hiç PS'de TR altyazı ile oynadın mı bakim ? Birde coluk çocuk muhabbeti yapmıssında peki karne hediyesi olarak Ps aldıracağım diyen ve derslerim kötü ailem Ps konsolumu kaldırdı diye açılan Ps baslıklarını ne yapmak gerek. Bir düşün konsolda mı daha cok coluk çocuk olur yoksa PC'demi Sen otur Sony'e dua et belki TR birseyler görürsün biz ise oyun çıkar belli zaman sonra PC'de TR altyazı ile oynarız
+1

wustti

10.7.2013 10:36:52

0
mobilden izlenmiyor buraya koyduğunuz oynanis videolarinin cogu izlenmiyor zaten.

trvr23

10.7.2013 10:32:39

-5
Rockstar:''Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu''

angaraeski

10.7.2013 09:54:32

0
Yeter artık ulan! Artık konsol alıyorum.

poyraz_371

10.7.2013 08:41:21

-1
Videoları mobil den izleyemiyorum. .. Neden!!!

Cihathalitt

10.7.2013 06:49:51

-1
quote:

Orijinalden alıntı: ksfno1

Nerede yazıyor ayıptır sorması o dediğin şey? ***** Bu oyun çıktığında oyun oynamaya yeterince vakit ayıramayacağım için oyunu 1 senede falan anca bitiririm artık. GTA 4 ve sonradan çıkan ek paketleri toplamda 3 ay gibi bir sürede bitirebilmiştim.
oynanış görüntüleri esnasında X,ÜÇGEN, Yuvarlak işaretler var. bu oyunun PS3'te oynandığına işaret kardeşim.

HAAltuntas

10.7.2013 05:38:40

-1
Oyunun çehresi tamamen değişmiş, kimyasıyla oynamışlar resmen. Ama olumlu görünüyor. PC'ye çıkmasını bekliyorum...

ksfno1

10.7.2013 05:15:55

-1
quote:

Orijinalden alıntı: crash_ban.

ps3 ten alınma diye yazıyor
Nerede yazıyor ayıptır sorması o dediğin şey? ***** Bu oyun çıktığında oyun oynamaya yeterince vakit ayıramayacağım için oyunu 1 senede falan anca bitiririm artık. GTA 4 ve sonradan çıkan ek paketleri toplamda 3 ay gibi bir sürede bitirebilmiştim.

WeCouldBeTheSame

10.7.2013 05:15:47

-1
Rockstar games'e sonsuz saygımdan dolayı oyunu satın alıcağım.Yoksa beğendiğimden değil.Kaç yıldır çıkarılmayan oyun.Beni heycanlandırmadı açıkcası.Kötü mü ? Değil elbette.Fakat bunca yıl beklemeden sonra daha güzel bir şey görmek isterdim.Ne bileyim beni tatmin etmedi.

Think Again

10.7.2013 04:06:26

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Amon Amarth

Kardes donek misin nesin sen demin gta5 geliyor helal rockstar yazmissin simdi de beni hic heycanlandirmiyor yazmissin.
San andreas remake olarak ciksa dahi tarihin gelmiş geçmiş en büyük oyunu olacak Bu bir fanboyluk değil. Hiç bir gta benim için bir bioshock olamaz. ama bu yukarıda ki gerçeği değiştirmiyor...

stun

10.7.2013 04:04:28

0
quote:

Orijinalden alıntı: 5lgc25005 Benim anlamadığım konsol fanboyları zamanında PS2 döneminde PC port oyun çıkıyor diye aşağılıyordunuz noldu ama emulatör çıktı God Of War 1 ve 2 oynadık Killzoneyi oynadık nasılsa bu ezik konsollarında emulatörü çıkıncak 1 2 yıl sonra Red Dead Redemptaion,God Of War XboX 360 emulatörü çıkarsa Gears Of War,Halo benim anlamadığım niye PC meydan okuyorsunuz yazık size PC en büyük oyun platformudur.Mesajımı 2 veya 3 yıl sonra o günleri görürsek editlicem emulatörle yapılmayacak hiç birşey yoktur
emulatorle oynadıgını oyun mu sanıyorsun :D yazık ya emulatörle rezil bir şekilde oynamış :D hayır vericeksin 450 tl artık yenı nesıl gelıyor ne kadar exc varsa onlıne modlarınıda istediğin gibi oynarsın.. gow 3 üde uc serisinide last of us ı da emulatorle oynamıssındır.. :D crysis 3 ü savunanlardan daha çok acıdım şimdi sana :D

gekuzum

10.7.2013 03:49:15

-1
quote:

Orijinalden alıntı: 5lgc25005 Benim anlamadığım konsol fanboyları zamanında PS2 döneminde PC port oyun çıkıyor diye aşağılıyordunuz noldu ama emulatör çıktı God Of War 1 ve 2 oynadık Killzoneyi oynadık nasılsa bu ezik konsollarında emulatörü çıkıncak 1 2 yıl sonra Red Dead Redemptaion,God Of War XboX 360 emulatörü çıkarsa Gears Of War,Halo benim anlamadığım niye PC meydan okuyorsunuz yazık size PC en büyük oyun platformudur.Mesajımı 2 veya 3 yıl sonra o günleri görürsek editlicem emulatörle yapılmayacak hiç birşey yoktur I think its trying to communicate

drhardware

10.7.2013 03:28:52

-1
oyun oynamayan birisi olarak videodan etkilendim

John Constantine

10.7.2013 03:01:09

0
quote:

Orijinalden alıntı: Gambit_Poker

Oyun çevirinin meraktan la noire yamasını indirmiştim berbat ötesi bir çeviriydi, 10dk sonra kaldırdım eğer hepsi öyleyse yapmasın daha iyi. Her çeviriye farklı kişiler veriliyorsa o ayrı tabi yani la noire'e denk gelmiş olabilir.
Bu mesajım -5 almış acaba bu 5 kişiden kaçı ingilizce biliyor ve aynı zamanda bu çeviriyi(la noire) denemiş çok merak ediyorum.

Hasikomen

10.7.2013 03:00:14

0
PS3'e 2 blu-ray, X360'a 8 DvD olarak gelir bu.

KARTALIZMA

10.7.2013 02:36:48

-1
Umarım Türkçe altyazı seçeneği olur.

5lgc25005

10.7.2013 02:27:29

-4
Benim anlamadığım konsol fanboyları zamanında PS2 döneminde PC port oyun çıkıyor diye aşağılıyordunuz noldu ama emulatör çıktı God Of War 1 ve 2 oynadık Killzoneyi oynadık nasılsa bu ezik konsollarında emulatörü çıkıncak 1 2 yıl sonra Red Dead Redemptaion,God Of War XboX 360 emulatörü çıkarsa Gears Of War,Halo benim anlamadığım niye PC meydan okuyorsunuz yazık size PC en büyük oyun platformudur.Mesajımı 2 veya 3 yıl sonra o günleri görürsek editlicem emulatörle yapılmayacak hiç birşey yoktur

snake1991

10.7.2013 02:27:14

0
quote:

Orijinalden alıntı: 5lgc25005 Benim gibi PC oyuncularının böyle çöp bir oyuna ihtiyacı yok bize Saints Row 4 açık dünya oyunu olarak yeterli birde Eylül ayında Rome Total War 2 geliyor GTA 5 hiç beklemiyorum çöp bir oyun olacağı belli
ortalığı karıştırmak için yorum yaptığın şurdan belli ki rockstarla ilgili başka bi habere sahip olduğunu pc nin sistem özelliklerini yazmışsın kaldırır mı diye, ergenlikte bi yere kadr büyüyün artık ya

RiséAgainst

10.7.2013 02:21:23

-4
Grafikler süper

Ahmetuck

10.7.2013 02:20:47

-1
Çok güzel olmus.

Nikolagulucan

10.7.2013 02:12:46

0
quote:

Orijinalden alıntı: AdamJensen Bisiklet sahnesi hoşuma gitti.
+1881

EmreKaanYksl

10.7.2013 02:07:27

-1
müthiş ya bilgisayara çıkıcakmı bilen varmı ?

anelka39

10.7.2013 02:06:45

0
Video izlenmiyor

stun

10.7.2013 01:57:49

-1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Watch Dogs'u bilmeden oynamadan etmeden kıytırık yaptılar hemen bu ne ağır fanboyluktur yahu. Açık söyleyeyim GTA V beni zerre heyecanlandırmıyordu videoyu izledim gene değişen bir şey olmadı gene söylüyorum San Andreas remake beğenseniz de beğenmeseniz de gerçek bu. Watch Dogs taze bir kan olduğundan doğal olarak şansı daha yüksek olması gerekirken fanboylar yüzünden ayaklar altına alınıyor. GTA'ya laf etmiyorum tüm geçmiş GTA oyunları birer efsanedir ama bir şey bitti mi biter tıpkı COD gibi, NFS gibi.. Sevene alsın oynasın saygım sonsuz ama bu seri artık kendini tekrar ediyor.
valla gta ne cod'a benzıyor ne nfs' e sana bir örnek : gta 5 ile ondan öncekı gta ile arada kaç yıl var ? cod bo2 ile mow3 arasında kaç yıl var? nfs run ile yeni çıkan most wanted ile arasında kaç yıl var ? bu nesli sonuna kadar kullanarak AÇIK DUNYA ve bu neslin sonundada tatminkar grafıklı bir gta görmek bizim için mukemmel ustelık bu 3 karakter olayını yedirme şekıllerıde hiçbir oyunda yok ..videoda rehın alma sahnesını görunce azım açık kaldı.. geçiş yapmasaydık belkı o zengin şişkoylada hepsını harcayabılırdık :D ozaman bioshock 1-2-infinite i de ele alalım ? onuda ele alırsak bir okadar haklıyım

Archspire

10.7.2013 01:57:08

-5
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Watch Dogs'u bilmeden oynamadan etmeden kıytırık yaptılar hemen bu ne ağır fanboyluktur yahu. Açık söyleyeyim GTA V beni zerre heyecanlandırmıyordu videoyu izledim gene değişen bir şey olmadı gene söylüyorum San Andreas remake beğenseniz de beğenmeseniz de gerçek bu. Watch Dogs taze bir kan olduğundan doğal olarak şansı daha yüksek olması gerekirken fanboylar yüzünden ayaklar altına alınıyor. GTA'ya laf etmiyorum tüm geçmiş GTA oyunları birer efsanedir ama bir şey bitti mi biter tıpkı COD gibi, NFS gibi.. Sevene alsın oynasın saygım sonsuz ama bu seri artık kendini tekrar ediyor.
Kardes donek misin nesin sen demin gta5 geliyor helal rockstar yazmissin simdi de beni hic heycanlandirmiyor yazmissin.

BSC Misafiri

10.7.2013 01:48:02

-2
quote:

Orijinalden alıntı: erkankobra tek kelime GOTY
Goty mi TBGİTW=the best game in the world

BSC Misafiri

10.7.2013 01:47:58

0
Watch Dogs'u bilmeden oynamadan etmeden kıytırık yaptılar hemen bu ne ağır fanboyluktur yahu. Açık söyleyeyim GTA V beni zerre heyecanlandırmıyordu videoyu izledim gene değişen bir şey olmadı gene söylüyorum San Andreas remake beğenseniz de beğenmeseniz de gerçek bu. Watch Dogs taze bir kan olduğundan doğal olarak şansı daha yüksek olması gerekirken fanboylar yüzünden ayaklar altına alınıyor. GTA'ya laf etmiyorum tüm geçmiş GTA oyunları birer efsanedir ama bir şey bitti mi biter tıpkı COD gibi, NFS gibi.. Sevene alsın oynasın saygım sonsuz ama bu seri artık kendini tekrar ediyor.

BSC Misafiri

10.7.2013 01:47:54

-1
Allahına kurban Rockstar hll olsun süper aksiyon süper grafik süper oyun daha ne isitoyrsunz hepsi bir arada inş en kısa zamanda pc ye cıkar

BSC Misafiri

10.7.2013 01:47:52

-1
GTA V süper hakikaten ama bence şu aptal CoD Ghosts yine çok satacak belki de sadece 2013 yılı içerisinde geçecek .

yiroki

10.7.2013 01:47:07

0
ps3 ve xbox 360 gibi eskimeye başlayan konsollar için çok iyi be rockstar işini çok iyi yapmış her zamanki gibi inş aksilik çıkmazsa 17 eylülde elimde <3

BSC Misafiri

10.7.2013 01:46:08

0
23 sayfa yorum o_O

BSC Misafiri

10.7.2013 01:46:00

0
@5lgc25005 Bunu, bunu alın dışarı !!!!!

BSC Misafiri

10.7.2013 01:45:51

0
ıns bu oyun ps4 de cıkar sonradan ve oyun ama oyun berbat Sheldon:BAZİNGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Archspire

10.7.2013 01:43:43

-1
Insallah oyun pcye cikmaz.

5lgc25005

10.7.2013 01:29:40

-1
Benim gibi PC oyuncularının böyle çöp bir oyuna ihtiyacı yok bize Saints Row 4 açık dünya oyunu olarak yeterli birde Eylül ayında Rome Total War 2 geliyor GTA 5 hiç beklemiyorum çöp bir oyun olacağı belli

The_Rahip

10.7.2013 01:22:29

-1
Oyuna en basından beri güveniyordum ve haklı cıktıgıma sevindim aksi bir durum bende yıkım yapardı . Oyun mükemmelin ötesinde geliyor. Spike TV hiç kasmasın tek aday soksun GTA V'yi. Open World muazzam grafikler üstüne mükemmel detaylar. Rockstar oyun dünyasında çıtayı çok yukarı çekiyorsun biraz mütevazi olmalısın Önce Ps3 yada Xbox 360'da oynayacağım daha sonra ise PC'de kısmetse Türkçe altyazı desteği ile oynarım

stun

10.7.2013 01:22:12

0
quote:

Orijinalden alıntı: skyfall tr

Bu konuyuda ne yapıp edip Sony'i övme yoluna çekmişsin ama yine yanlış mesaj. Oyunceviri diye bir grup var hiç duydun mu ? ben sana azıcık anlatayım bu insanlar oyunları alıp TR altyazı desteği koyuyorlar sonrada çıkıp şu kadar masraf yaptık almazsanız bir daha yok demiyorlar ve senin Ps konsolunda hayatın boyunca oynayamayacağın oyunları PC'de oyuncuların TR desteği ile oynamasını sağlıyorlar. Bir araştır adamların yaptıklarını ve suan yapmakta olduklarını gör sen Sony'e sabah aksam dua etsen ağlasan sızlasan o oyunları TR altyazı ile falan göremezsin En ufak örnekte The Witcher 2 olsun. The Witcher 2 gibi bir ton diyaloğun olduğu bir oyunu hiç PS'de TR altyazı ile oynadın mı bakim ? Birde coluk çocuk muhabbeti yapmıssında peki karne hediyesi olarak Ps aldıracağım diyen ve derslerim kötü ailem Ps konsolumu kaldırdı diye açılan Ps baslıklarını ne yapmak gerek. Bir düşün konsolda mı daha cok coluk çocuk olur yoksa PC'demi Sen otur Sony'e dua et belki TR birseyler görürsün biz ise oyun çıkar belli zaman sonra PC'de TR altyazı ile oynarız
şuraya bak yazdıgın cumleye bak ''Sen otur Sony'e dua et belki TR birseyler görürsün biz ise oyun çıkar belli zaman sonra PC'de TR altyazı ile oynarız'' ben ingilizce biliyorum , çıkar çıkmaz çatır çutur oynuyorum ...sen kek gibi altyazı beklerken oldu mu hoşuna gittimi ? laflara bak , sen sankı oyun çevırıye bağımlı değilsinde laf yapıyorsun

stkgcl

10.7.2013 01:20:38

-1
quote:

Orijinalden alıntı: dovakin1907 Rockstar'ın g.tünün kılıyım, hülooooogh!!!
hülooooğğ hülooooğğğğ aynen ya mükemmel o nedir online bekliyorum bakalım

Stannex14

10.7.2013 01:02:49

-1
oyun harika geliyor laoooo vede 17eylül benim doğum günüm ama ps 3 yada Xbox 360 yok ühü hühü ühü pc de bu oyunu açcmaz beee artık napca bilmiyor vallla

The_Rahip

10.7.2013 00:59:48

+1
quote:

Orijinalden alıntı: rambocuk

Tabiki övücek ps in türk oyuncularına yaptığı kıyakları kim yaptı diyorsunuzya sony size paramı veriyor paradan daha değerli şeyler veriyor efsane oyunları türkçe dublaj veya alt yazılı veriyor bizimki fanlık değil emeğe saygı ama fanlık işte seninkisi bu gerçekleri göremiyorsun imzandaki xbox çöpünden belli daha düne kadar hırsız türkler diye bas bas bağırıyorlardı onlar bunu yaparken unc3 muhteşem bir türkçe seslendirmeyle oynuyorduk aramızdaki fark bu .
Bir bak bakalım benim mesajımda Xbox diye birşey geçmiş mi hiç Xbox'dan bahsetmiş miyim ? Yazılan mesaja bak benim karşılığında yazdığım mesaja bak. Oyunceviri ekibinden bahsetmişim ve PC'ye birçok oyunun sonradan TR altyazı geldiğini yazmışım ayrıca demişim ki Ps konsolunda bu oyunları hayatta TR desteği ile falan göremezsin peki bu dediklerimde haksız mıyım ? rambo-cuk ben Xbox ile ilgili birşey demez Oyunceviri ve PC sisteminin oyunlarda Türkçe desteğinde daha iyi işler yaptığından bahsederken sen direk Xbox çöpü falan diye girmişsin. Hangisi fanatiklik Aramızdaki farka gelirsek okumak ve anlamak. rambo-cuk. Mesajımı bir daha oku.

rambocuk

10.7.2013 00:50:27

0
quote:

Orijinalden alıntı: skyfall tr

Bu konuyuda ne yapıp edip Sony'i övme yoluna çekmişsin ama yine yanlış mesaj. Oyunceviri diye bir grup var hiç duydun mu ? ben sana azıcık anlatayım bu insanlar oyunları alıp TR altyazı desteği koyuyorlar sonrada çıkıp şu kadar masraf yaptık almazsanız bir daha yok demiyorlar ve senin Ps konsolunda hayatın boyunca oynayamayacağın oyunları PC'de oyuncuların TR desteği ile oynamasını sağlıyorlar. Bir araştır adamların yaptıklarını ve suan yapmakta olduklarını gör sen Sony'e sabah aksam dua etsen ağlasan sızlasan o oyunları TR altyazı ile falan göremezsin En ufak örnekte The Witcher 2 olsun. The Witcher 2 gibi bir ton diyaloğun olduğu bir oyunu hiç PS'de TR altyazı ile oynadın mı bakim ? Birde coluk çocuk muhabbeti yapmıssında peki karne hediyesi olarak Ps aldıracağım diyen ve derslerim kötü ailem Ps konsolumu kaldırdı diye açılan Ps baslıklarını ne yapmak gerek. Bir düşün konsolda mı daha cok coluk çocuk olur yoksa PC'demi Sen otur Sony'e dua et belki TR birseyler görürsün biz ise oyun çıkar belli zaman sonra PC'de TR altyazı ile oynarız
Tabiki övücek ps in türk oyuncularına yaptığı kıyakları kim yaptı diyorsunuzya sony size paramı veriyor paradan daha değerli şeyler veriyor efsane oyunları türkçe dublaj veya alt yazılı veriyor bizimki fanlık değil emeğe saygı ama fanlık işte seninkisi bu gerçekleri göremiyorsun imzandaki xbox çöpünden belli daha düne kadar hırsız türkler diye bas bas bağırıyorlardı onlar bunu yaparken unc3 muhteşem bir türkçe seslendirmeyle oynuyorduk aramızdaki fark bu .

Guest-56D7221EF

10.7.2013 00:45:52

-1
Yeterince tatmin edici gözüküyor bnce nasıl bişey olacağını anladık.ne olursa olsun zaten gta oynanır.bunun gibi kendini oynatan başka bir oyun yok zaten çıktığında olay yaratacak nadir oyunlardan bekliyoruz az kaldı zaten :)

Frobisher

10.7.2013 00:45:25

0
quote:

Orijinalden alıntı: rambocuk vay be inanılmaz gözüküyor yeni nesile gelmeliydi bu ps3 e alacaz mecbur
fiyatlar ps2 seviyesine düşerse alırız

rambocuk

10.7.2013 00:44:36

-1
pcde oynanırdı bu oyun be ama harbiden bırak 6 ay beklemeyi bir hafta bekleyemem ps3e alıcam inşallah kasma sorunu olmaz

The_Rahip

10.7.2013 00:43:41

0
quote:

Orijinalden alıntı: Alpins951

Kafan mı iyi?
Bu konuyuda ne yapıp edip Sony'i övme yoluna çekmişsin ama yine yanlış mesaj. Oyunceviri diye bir grup var hiç duydun mu ? ben sana azıcık anlatayım bu insanlar oyunları alıp TR altyazı desteği koyuyorlar sonrada çıkıp şu kadar masraf yaptık almazsanız bir daha yok demiyorlar ve senin Ps konsolunda hayatın boyunca oynayamayacağın oyunları PC'de oyuncuların TR desteği ile oynamasını sağlıyorlar. Bir araştır adamların yaptıklarını ve suan yapmakta olduklarını gör sen Sony'e sabah aksam dua etsen ağlasan sızlasan o oyunları TR altyazı ile falan göremezsin En ufak örnekte The Witcher 2 olsun. The Witcher 2 gibi bir ton diyaloğun olduğu bir oyunu hiç PS'de TR altyazı ile oynadın mı bakim ? Birde coluk çocuk muhabbeti yapmıssında peki karne hediyesi olarak Ps aldıracağım diyen ve derslerim kötü ailem Ps konsolumu kaldırdı diye açılan Ps baslıklarını ne yapmak gerek. Bir düşün konsolda mı daha cok coluk çocuk olur yoksa PC'demi Sen otur Sony'e dua et belki TR birseyler görürsün biz ise oyun çıkar belli zaman sonra PC'de TR altyazı ile oynarız

crysis23

10.7.2013 00:38:23

0
quote:

Orijinalden alıntı: PSBoy

Olabilir :) ya ben zaten PC'ye gelmesini istiyorum durumu iyi olamayanlar var konsol alamayanlar ama en azından şu oyunun orijinal alınmasını can-ı gönülden istiyorum
doğru söylüyorsunda bu oyun nerden baksan 150 tl nin altında olmaz türkiye şartlarında herkesin alması çok zor yani zaten korsanlarda multi oynayamıyosun onun için bence durumu olmayanları indirme yapmasında sıkıntı yok herkesi anlamak lazım parası olsun olmasın her genç bunu oynamak ister

BSC Misafiri

10.7.2013 00:36:07

-1
Keşke o GTA 4'ün patlama efektlerini koysalarmış.Süper patlıyordu ama.

BSC Misafiri

10.7.2013 00:35:51

+1
4.31 güzelmiş

Keras

10.7.2013 00:33:50

-1
http://i.imgur.com/vZWmxxM.png gta ilk önce hep konsollara çıkıyor zaten aylar sonra pcye geliyor hem online olduğu için orjinal alan pcciler çok çok fazla olacaktır o yüzden pcye geleceği kesin

Frobisher

10.7.2013 00:31:47

-3
herkesi kim eksiliyor?

PSBoy

10.7.2013 00:29:02

0
quote:

Orijinalden alıntı: crysis23 hepsi korsan indiriyor tamam ama mesela fıfa 13 nerdeyse 1 ayda kırıldı böyle bir oyun yapıyorsa adam her şeyi düşünür İyi korunur diye düşünüyorum
Olabilir :) ya ben zaten PC'ye gelmesini istiyorum durumu iyi olamayanlar var konsol alamayanlar ama en azından şu oyunun orijinal alınmasını can-ı gönülden istiyorum

_EsmeR

10.7.2013 00:21:48

-1
Diğer firmalar yüzünden öyle kandırıldıkki (Bazıları hariç) böyle bi oyun çıkınca waoww demekten kendimizi alamıyoruz. Oysa aslında oyunlar hemen hemen bu düzeyde olabilmeli, kendini öne çıkaran yapıtlar illaki olucaktırda bir çok oyunu alıp oynadık onlarada para verdik peki bunlara yazık değil mi? Umarım bundan sonraki nesilde dahada iyi şeyler görürüz. Bu arada sanırım ilk defa bir gta oyunu oynayacam

crysis23

10.7.2013 00:21:25

-2
hepsi korsan indiriyor tamam ama mesela fıfa 13 nerdeyse 1 ayda kırıldı böyle bir oyun yapıyorsa adam her şeyi düşünür İyi korunur diye düşünüyorum

Project Scorpio

10.7.2013 00:17:32

-9
Oyun %100 GOTY Single moduna 250 saat ayırmayı düşünüyorum ve %100 bitirmeden multisine girmeyeceğim. GTA V PC ye çıksa bekle aylarca bekleyeceksiniz allah aşkına şu oyun için beklenir mi eliniz mahkum konsol almanız gerekiyor başka şansınız yok.

PSBoy

10.7.2013 00:15:49

-4
quote:

Orijinalden alıntı: crysis23 çıkmazsa istedikleri satışa ulaşamazlar
GTA en az PC'de satılıyor o PC'cilerin hepsi korsan indiriyor bazı onurlular hariç

kobebatu

10.7.2013 00:15:19

0
Eğer yeni nesile duyurulmazsa PS4 e geçişim uzayabilir...

kaplan3461

10.7.2013 00:07:34

-1
Guzel oyun kesinlikle olcak bu nesil dahada tutar gt genelde sevmiyom oynamasini online iyi olursa alirim

sonurakar

10.7.2013 00:00:37

-2
piiiisiiii - piiiisiiii - piiiisiiii - piiiisiiii....

crysis23

9.7.2013 23:48:34

0
çıkmazsa istedikleri satışa ulaşamazlar

maniague

9.7.2013 23:46:59

0
Pc'ye çıkması lazım bu oyunun. Çıkmazsa çok ayıp olur. Gözümden düşer Rockstar.

Roghidas

9.7.2013 23:45:42

0
quote:

]Orijinalden alıntı: alican88 oyun içi grafikler bu kadar iyi olacakmı konsolda acaba
Sonunda diyor, bütün görüntüler PS3 ve Xbox 360'dan diye. O değilde PS3'de bu kadar iyiyse PS4'de ve "çıkarsa" PC'de nasıl olur!

crysis23

9.7.2013 23:42:57

-1
pc ye çıkıyor arkadaş bu kadar iyi oyun yapıpda sadece konsola verip para kaybetmezler

Rilish

9.7.2013 23:38:11

0
pc ye çıkacak

alican88

9.7.2013 23:37:35

0
oyun içi grafikler bu kadar iyi olacakmı konsolda acaba

Sirrüs

9.7.2013 23:34:10

0
Bu oyun insana konsol aldırır.

crysis23

9.7.2013 23:33:01

-1
http://shiftdelete.net/gta-v-pcye-geliyor-44530.html adamlar yazmış bak istersen pc ye çıkacak diye

crysis23

9.7.2013 23:30:44

-1
pc ye çıkacak diye duydum

snake1991

9.7.2013 23:26:36

-2
quote:

Orijinalden alıntı: crysis23 TAMAMDA BU OYUN İÇİN AYRICA PC ALMAK LAZIM
çıkmayacağı için zahmet etmene gerek yok

rambocuk

9.7.2013 23:23:12

-1
vay be inanılmaz gözüküyor yeni nesile gelmeliydi bu ps3 e alacaz mecbur

crysis23

9.7.2013 23:16:12

0
TAMAMDA BU OYUN İÇİN AYRICA PC ALMAK LAZIM

KeineLust

9.7.2013 23:15:15

-1
Olum adamlar yapmış lan bildiğin okyanusa masmavi derinliklere dalıyorsun istediğin gibi geziyorsun , istediğin zaman gidip şehirde tenis maçı yapabiliyorsun , bisiklet yarışı , araba modifiyesi bir insan bir oyundan başka daha ne isteyebilir ki ?

Riwalp

9.7.2013 23:08:09

-1
adamlar çalışıyor bizede satın almak düşer

xaxa789

9.7.2013 22:58:23

0
mükemmel olmuş oyun yalnız benim pc için çıkmıyor :( upgrade gerek

PSBoy

9.7.2013 22:53:50

0
Şu GTA'nın klasikleşmiş bir anda onlarca silah taşıma olayı kalmış görünüyor daha GERÇEKÇİ yapmak için 2 silahlı yapacaklarından korkuyordum :D

AdamJensen

9.7.2013 22:49:59

-1
Bisiklet sahnesi hoşuma gitti.

crysis23

9.7.2013 22:48:57

-2
ARKADAŞLAR CIV 5 İN YENİ EK PAKETİ ÇIKTI BİLGİNİZE http://cinbilgisayarlar.blogspot.com/ BU ADRESTE VAR

snake1991

9.7.2013 22:48:05

0
quote:

Orijinalden alıntı: yusuf1604 Elim, ayağım dolaştı birbirine. Bunca yıllık oyun hayatımda en sevdiğim tür oaln Open-World türündeki hemen hemen tüm oyunları oynadım. Açıkçası en aklımda kalan RDR ve SKYRIM'di. SKYRIM'de 650 saatten fazla harcadım, RDR'ı beş defa bitirdim. Bully, Just Cause, Fable... Neler gördüm ama bu... Bu bambaşka üç hatta dört yıl başka oyuna gerek bırakmayacak türden bir şey bu. İlk defa bu kadar muhteşem bir oyun devrinden geçiyoruz bilmem farkettiniz mi? Ne 6. nesilden 7'ye geçerken, ne de daha önce. Açıkçası hiç yapmadığımı yapacağım ve Ps4'ü çıktığı gibi alacağım. Ps3 tabii ki duracak. Hayatımı etkileyen, belki de gördüğüm en iyi oyunlar 2013'te çıkıyor. Öbürü ne mi? Open-World olmayıp beni kendine aşık eden tek oyun belki de? THE LAST OF US!
5 defa RDR bitirmiş 650 saat skyrimde harcamış, hayırlı olsun işsizler ordusuna +1 eklendi.

feckless

9.7.2013 22:46:14

-1
Ömrümü yedi daha da yiyebilir süper gözüküyor

dovakin1907

9.7.2013 22:41:33

-1
bu yılın goty si belli oldu, 1.GTA 5 2. The Last Of Us 3. Metro Last Light ve Bioshock İnfinite

murty006

9.7.2013 22:32:40

-1
gelecek 5 yılın en iyi oyunu

dovakin1907

9.7.2013 22:28:24

-2
Rockstar'ın g.tünün kılıyım, hülooooogh!!!

Guest-90F2E1A19

9.7.2013 22:24:25

+4
Elim, ayağım dolaştı birbirine. Bunca yıllık oyun hayatımda en sevdiğim tür oaln Open-World türündeki hemen hemen tüm oyunları oynadım. Açıkçası en aklımda kalan RDR ve SKYRIM'di. SKYRIM'de 650 saatten fazla harcadım, RDR'ı beş defa bitirdim. Bully, Just Cause, Fable... Neler gördüm ama bu... Bu bambaşka üç hatta dört yıl başka oyuna gerek bırakmayacak türden bir şey bu. İlk defa bu kadar muhteşem bir oyun devrinden geçiyoruz bilmem farkettiniz mi? Ne 6. nesilden 7'ye geçerken, ne de daha önce. Açıkçası hiç yapmadığımı yapacağım ve Ps4'ü çıktığı gibi alacağım. Ps3 tabii ki duracak. Hayatımı etkileyen, belki de gördüğüm en iyi oyunlar 2013'te çıkıyor. Öbürü ne mi? Open-World olmayıp beni kendine aşık eden tek oyun belki de? THE LAST OF US!

MrBrandonStark

9.7.2013 22:23:08

-1
quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead Bsc'de 200 tane hatta belkide daha fazla sayıda mesaj atılan oyun istesinizde istemesinizde çok satıcak kırıcak rekorları ulenn
Kırıcaz

Chalrie Keley

9.7.2013 22:19:54

0
Allahım sana geliyorum yarabbim OHAAA bu ne lan Adamlar oyun içinde oyun yapmışlar NFSnin yapamadığı modifiye sistemimi desem yoksa o mükemmel tenis sahnesi mi vallahi videoyu böyle izledim Allahım Ramazanın hayrına PCye duyrulsun şu oyun lütfen lütfen lütfen

BlackLead

9.7.2013 22:11:46

0
Bsc'de 200 tane hatta belkide daha fazla sayıda mesaj atılan oyun istesinizde istemesinizde çok satıcak kırıcak rekorları ulenn

Fearless_tr

9.7.2013 22:11:30

-1
GTA gibi bir klassik oyunu watch dogs gibi kiytirik bir oyunla nasil karsilastirirsiniz ubisoft hic bu nesilden video yayinladimi, grafikten bahsediyorsunuz hala tey tey...

stun

9.7.2013 22:07:05

0
bukadarını beklemıyordum açıkçası.. beklentımın ötesinde bir oyun gelıyor.. çok muhteşem olucak

Frobisher

9.7.2013 21:59:29

-1
GTA 4'e yakın bir sistem gereksinimi isteyecektir eğer pc'ye çıkar ise.

damardangiren

9.7.2013 21:56:54

-1
rockstar köpeğiniz olayım bu oyunu PC ye çıkarın. İşin sonu la bu

michael01

9.7.2013 21:49:56

0
Oyun oynayış ve özgürlük arayan oyunculara gelsin.Zamanın bebeleri marioda da grafik aranız herhalde?Grafik isteyen gitsin yeni nesil watch dogs oynayın .Eski nesil GTA 5 bize yeter.Eski nesil olup yeni nesilden daha yenilikçi GTA V BENİM GİBİLERE GELSİN

speederly

9.7.2013 21:48:20

0
hic yorumlara bakmadim , videoyu izledikten sonra bende kalanlar harita harika gercekten yasayan bir dunya var , gorevler guzel gozukuo silah sistemi guzel , dovme vs kiyafetler grafikler hersey cok hos tek gozume takilan ses arac surus dinamikleri sanki ned for speed shift i almislar oyuna koymuslar , gta 4 dekinden farkli olmasaydi daha iyiydi gta 4 de arabanin saga sola yatmasi dengesini kaybetmesi vs . hersey cok iyiydi bence araba dinamikleri ins. daha farklidir yada orda kullandiklari araba ferrari die bu kadar keskin donusler yapiodur ...

stun

9.7.2013 21:40:05

-2
3 goty adayımız -gta V -last of us -bioshock birde aday adayımız beyond: two souls var konsollarda bu sene çıkıyor... 2013 year of the gamers :D

Meraxes

9.7.2013 21:39:22

0
pcye gelmesse yakarım bu sistemi

Raikirin

9.7.2013 21:37:20

0
Her anlamda süper görünüyor.Çok fazla detay var ve bu 3'lü değişim hoşuma gitti Edit. Video için teşekkürler

Sp4rtacus

9.7.2013 21:35:25

-2
quote:

Orijinalden alıntı: tomthejeer Sürüş berbat.
Bir de Watch Dogs'unkine laf ederlerdi [:'(] Edit: BSC ekibinin şu ayrımcılığına inanamıyorum gerçekten! Watch Dogs'un her anlamda kaliteli oynanış videolarının üstüne düşüp, bundaki gibi ayrıntılı açıklamalarla zenginleştirmediniz neden? Sadece video yayınlamış gibi 2 satır geçip bitirdiniz... GTA IV'de de bunu yaptınız, video incelemeyi hem uzun tuttunuz, hemde eksiklerin hiçbirini görmeden tüm yönleriyle 10/10/10= 10 verdiniz. Rockstar size bu oyunu yüceltmeniz için para verdiğini düşünüyorum artık... Bravo BSC ekibi!!!

Sp4rtacus

9.7.2013 21:34:24

0
quote:

Orijinalden alıntı: ismail vilehand grafiği eleştirenler bir noktayı kaçırıyor. bitmiş bir nesle çıkan oyun bu. daha ne kadar iyi olabilir. Watch Dogs'ın haliyle grafik yönünden ileride olması lazım yoksa ben ne anladım yeni nesilden.
Rockstar belkide Watch Dogs'la yarışa girmemek için şimdiki nesile yapıyor oyunu, yoksa onca yıl beklemişiz, neden yeni nesile yapmıyor diye düşünmediniz mi hiç? Grafiklerine güvenmiyor çünkü, sınıfta kalabilir.

Sp4rtacus

9.7.2013 21:31:05

-1
quote:

Orijinalden alıntı: EnesCimen
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Son fotoyu Watch Dogs'dan çalmışlar :D hahahaha Edit: GTA IV'den pek bi farkı yok GTA V'in bence Eğer ayrıntı arıyorsanız en son ki gerçekte Watch Dogs'un olan fotoya bakınız...

BSC Misafiri

9.7.2013 21:23:42

+1
Angelz Evet ve sizi 2 numaralı koltuğa alıyoruz

BSC Misafiri

9.7.2013 21:23:40

0
Güzel çeviri, teşekkürler.

BSC Misafiri

9.7.2013 21:23:37

0
2 si 1 de ersin abinin yorumlarını bkliyorum :D

BSC Misafiri

9.7.2013 21:23:34

0
Hala last of us diyen var ya şakamısınz anlamıyorum oyunu oynadım bitirdim oyun evet süper çok güzel fakat bu oyunla kıyaslamayın kıyaslarsanız anlamsız ve yazık olur bu oyun oyun tarihinde çığır açıcak bir oyun olucak

netstat

9.7.2013 21:20:42

-4
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

mrblack01414

9.7.2013 21:14:20

0
Harika gerçekten. Rockstar yapacağını yapmış yorum yapmaya gerek yok. En kısa zamanda çıkmasını temenni ediyoruz artık. Şu detaylara bak beeee

Hernanapo

9.7.2013 21:04:17

0
bu oyun bi harika dostum watch dogs kılına yetişemez

big daddy kunteper

9.7.2013 21:03:10

0
grafiği eleştirenler bir noktayı kaçırıyor. bitmiş bir nesle çıkan oyun bu. daha ne kadar iyi olabilir. Watch Dogs'ın haliyle grafik yönünden ileride olması lazım yoksa ben ne anladım yeni nesilden.

fero01

9.7.2013 21:00:57

0
GTA 4+Wİİ SPORTS ETKİLENMEDİM

TheMEA

9.7.2013 21:00:51

-1
quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco Kırsal yaşam RDR'den. Grafikler, fizikler GTA IV'ten. Şehir GTA San Andreas'tan. Araçlar, modifiyeler Midnight Club'tan. Eee yani ortaya şaheser çıkar tabii.
Çatışmalar ve aksiyonu da Max Payne 3'den.

ZaibatsuTURK

9.7.2013 20:58:52

0
Bu Video izledikten sonra bekleme sabrımı yitirdim. cok harıka gorunuyor

Executor06

9.7.2013 20:58:26

0
Harika olmuş ya , işte budur dedirtti resmen

oyunbilgini57

9.7.2013 20:56:56

0
Öncelikle oyunda NFS serisinde olmayan modifiye söz konusu :D İkincisi stats'lar inceleme sitesinde haritanın üstünde idi ancak yeri değiştirilerek sağ üst köşeye konulmuş . Bir de internet sayfasına dikkat ettiyseniz fare imleci işaret parmağı yerine orta parmak :D

tyuıtyuı

9.7.2013 20:51:23

-2
adını hatırlamıyorum ama bir kovboy oyunu yağmıştı gene aynı firma. böyle bir şey geleceği belliydi. kendi alanında çıtayı koymuş oyundur. yüksek sistem gereksinimi ve zorlaştırılan oynanış yüzünden istenilen ilgiyi de görmeyebilir. gta vice city 10 yaş civarındakinin de oynadığı oyundu ama bu pek öyle olacağa benzemiyor. online i tutarsa oynayan yaş kitlesi yükselir muhtemelen.

michael01

9.7.2013 20:31:15

0
Zamanında mario oynamak için deli olanlar şimdi de grafik delisi olmuş.O zaman grafik yok iken mario neden oynuyordunuz? Rockstar yine yapmış yapacağını oyun gelmiş geçmiş en büyük açık dünya oyunu olucak gibi.İlk oyun içi jeti görünce 2dk durdurup ağzım açım baktım:D

Megas Red

9.7.2013 20:23:15

0
Dikkatimi çekti, Tanıtılan her multiplatform oyun hep Xbox 360 üzerinden tanıtılıyordu. Menülerde xbox ikonlaru ayda video sonunda Xbox logosu. Bu sefer PS3 üzerinden tanıtılmış. :)

thestell

9.7.2013 20:23:04

0
Modifiye edilecek araçlar yeter

tomthejeer

9.7.2013 20:22:40

0
Sürüş berbat.

Dik Otur

9.7.2013 20:19:07

0
Adamlar resmen devir açıcak oyunda. Hep hayal ettiğimiz 3-4 oyun birleşimi gibi bir başyapıt koymuşlar..

MovieClipS

9.7.2013 20:14:02

0
iyi hem online hem single takılıp bu oyun bize sizce kaç ay yeter beyler?

betadragon

9.7.2013 20:12:12

0
15 sayfanın 6 sı last of us yada watch dogz ne biçim milletiz anlamadım illa karşılaştırıcaz

Cellar Door

9.7.2013 20:08:58

0
Boşaldım... Sinir krizine girdim, duygusal bir boşalma yani Bu oyun bildiğimiz açık dünya ve eski nesil mi?Yok böyle birşey...

sayusufas

9.7.2013 20:08:15

0
Pc ye çıkmaz ise konsol aldırtabilir :D

GoldPunch

9.7.2013 19:59:31

+2
quote:

Orijinalden alıntı: ugR1987 Vay vay vay , eski nesil bay bay bay
Yanlız bu oyun eski nesile. Daha doğrusu PS3 ve X360 a :)

IznickX

9.7.2013 19:58:05

-2
Vay vay vay , eski nesil bay bay bay

Carbon Fiber

9.7.2013 19:56:17

-1
Dedim video 1 dk olmaz diye.. Video çok güzel olmuş, ağzımın suyu aktı

BSC Misafiri

9.7.2013 19:52:20

-1
Şu oyunu mevcut nesile getirmeyin yaa . Ne güzel oyunu harap ediyorsunuz o ne berbat grafikler . GTA V her ne kadar güzel olsa da mevcut nesil konsola para vermem .

Wayward Son

9.7.2013 19:50:19

+5
quote:

Orijinalden alıntı: Angelz grafikleri iyi değil watch dogs bu sefer galip gelicek anlaşılan
Evet tek kriterimiz grafik başarılı olması için. Bi bitemediniz be ergen nesli.

Scheissenberg

9.7.2013 19:45:42

0
Müthiş görünüyor.PC ye de çıksa keşke

gamer-x

9.7.2013 19:44:49

+2
4 dakikalık video yu oynatamayan internete £#$$½½543

erkankobra

9.7.2013 19:44:26

0
tek kelime GOTY

gamer-x

9.7.2013 19:43:19

+1
la hala grafik diyonuz atlıyacam 80. kattan yeter

eregenthov44

9.7.2013 19:42:45

+2
ya ne kadar çok boş konuşan var forumda ya neymiş gta 5 watch dogstan iymiş alla alla sakın kimseye söyleme yani bir oyun traileri çıkıyo hemen aha bu oyun gta 5 den güzel sonra gta 5 traileri çıkıyor hemen watchdogsu kötülüyonuz bu iki yüzlü insanlar yüzünden foruma girmek istemiyorum hepsi kendini oyuncu gibi sanıp her b.ku eleştiriyolar ya hoşuna gittiyse al arkadaşım daha ne konuşuyon burda EDit:en basıit boş konuşma örneği: bu oyun için ps 3 alınır, inşallah bu oyun ps4 e çıkar

bkaakco

9.7.2013 19:42:20

-3
Çıktığı gün millet kuyruğa girer artık kilometrelerce. Biz de gülümseyerek izleriz.

Angelz

9.7.2013 19:41:08

-3
grafikleri iyi değil watch dogs bu sefer galip gelicek anlaşılan

Wayward Son

9.7.2013 19:34:52

0
OHa adamlar bildiğin yaşam simulasyonu yapmışlar. Bu oyun bu haliyle senelerce oynanır. Üstüne bir de PC'de bitiririz modlarla oh oh oh ^^

ceonberkay

9.7.2013 19:27:43

0
sadece radarı beğenmedim. gta 4 teki gibi olmuş. yani kara deniz yeşillik göstermiyor. türkçe altyazılısı gelecek mi ?

ykrr

9.7.2013 19:18:29

0
yürübe rockstar seni kim tutar.umarım sıradki oyunun new generation RED DEAD olur...............

Chidori

9.7.2013 19:16:08

0
Tek kelimeyle mükemmel,sabırsızlanmamak elde değil.

MertLIVE

9.7.2013 19:13:27

-1
MUHTEŞEM ! Oyun PS3'te harika görünüyor rockstar boşuna ertelememiş oyunu sabırsızlanıyorum !!

K.Dot

9.7.2013 19:09:08

0
Grafikler ve sondaki multiplayer teaser'i çok hoşuma gitti.Arayüzü de ayrı bir mükemmel.Ne yazık ki 2013'te oynayamayacağım,yaza sarkacak.

BSC Misafiri

9.7.2013 19:08:28

-3
buvideodan sonra ps3 aldım

BSC Misafiri

9.7.2013 19:08:26

0
şu oyun türkçe olmaz mı ya... harika olurdu..

Ceqa

9.7.2013 19:05:49

-2
bence eksileri söyle 1.Kullandığımız karakterlerin detayları kötü olmuş o haritadan sonra yakışmamış oyuna 2-vuruş hissi boncuklu tabancayla ateş ediyormuşuz gibi olmuş düzelebilir belki. bunların dışında kısıtlı donanımlarla süper yapmış yine rockstar

aykut291

9.7.2013 19:03:01

-2
Kusursuz!

creed87

9.7.2013 18:59:29

-1
vuruş hissi pek hoşuma gitmedi geri kalan herşey kusursuz

Levent Levent.

9.7.2013 18:56:59

-1
Sadece ohaaa diyorum

Vio35

9.7.2013 18:56:35

+2
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri harika bi oyun ama the last of us yine goty yine goty yine goty tartışmam bile ayrıca the last of us kadar tam puan alamaz bu oyun bakın börün ama yinede muhteşem olmuş :D
bu oyunuda last of us la karşılaştırmışsın ya bravo yani ne diyim.

tst-

9.7.2013 18:56:27

0
Tarih yazacak bu oyun. Tarih.

Aaron Paul

9.7.2013 18:54:50

-1
İnanın ki ! . Bu Geniş, sınırsız, Özgür, İyi. Yapım biz oyuncuları '' 3 Ay '' Rahat tatmin eder. Video'da gördüğümüz kadarıyla oyunda ''' Kulp ''' takılacak herhangi bir şey yok. %100 PS3 - X360 satışlarını yeniden hareketlendirecektir...

Kreuger

9.7.2013 18:50:52

-2
hayal kirikligina ugradim grafikler gta 4 gibi ayrica iki kamyon carpisiyor ama yandan giriyor hasar almiyor , sacma olmus ama elim mahkum alip oynucam

firkateyn

9.7.2013 18:47:08

0
Eger rockstar gtayı pcye cikarmazsa watch dogs pcyi gtada konsollari bu sene silip supurur. Gta olmasa watch dogs bu sene cok konusulur belki goty bile olurdu ama gta beklenilenden fazlasini gosterdi.

GorkemM1903

9.7.2013 18:45:45

+5
Bu arada oyunun haritasının GTA san andreas + RDR + GTAIV ten daha büyük olduğunu biliyormusunuz ?

Cihathalitt

9.7.2013 18:45:02

+1
Muazzam. Gerçekten muazzam. Ne diyeceğimi bilemiyorum.

erenmemo

9.7.2013 18:44:00

+1
Gta last of us gibi sadece ps oyuncusuna hitap etmediği ve ayrıca açık dünya nedeni ile bence goty olmalı.Bu arada last of us ı oynadım.Çok güzel ama bence gta 5 goty

GorkemM1903

9.7.2013 18:43:48

0
Misafirler basmış burayı :D

BSC Misafiri

9.7.2013 18:42:48

0
Süper Olmuş RockStar Yapıyoryaaa.....

BSC Misafiri

9.7.2013 18:42:46

+1
Hımm peki 3 karakter arası geçiş yapacaksın ben A karakterini B yada C nin yanına götürünce bakacakmı bana öyle durmadan D:

BSC Misafiri

9.7.2013 18:42:45

-3
harika bi oyun ama the last of us yine goty yine goty yine goty tartışmam bile ayrıca the last of us kadar tam puan alamaz bu oyun bakın börün ama yinede muhteşem olmuş :D

BSC Misafiri

9.7.2013 18:42:44

-1
abi öldüm ya sabırsızlıkla bkliyorum iyki almışım zamanında konsolu hele o değişik aktiveler yok mu yüzme fln helikopterli görev :D

BSC Misafiri

9.7.2013 18:42:43

0
Yıllardır ellerinde tutukları birikimleri yeni teknoloji ile birleştirerek en ufak bir detaya dahi önem verilen bir başyapıt olmuş. Zaten kim Rockstar'dan şüphe duyuyordu ki ?

BSC Misafiri

9.7.2013 18:42:41

0
Game of the Universe

BSC Misafiri

9.7.2013 18:42:39

0
Harikkaa bee!!!

BSC Misafiri

9.7.2013 18:42:38

0
Oynanış çok güzel ona lafım yok tek eksik bence grafikler . Patlama anlarını ve o AA eksikliği çok kötü olmuş dokular zayıf gibi . Bu oyun PC'ye çıkarsa eğer inşallah port olmaz . Konsol almayacağım tahminime göre Mayıs 2014 gibi PC'ye çıkar o zaman alırım ve grafiklerin daha güzel olmasını da ümit ediyorum , GTA Onlıne'ı merakla bekliyorum :)

BSC Misafiri

9.7.2013 18:42:35

0
Altyazılısını bekliyoruz.San Andreas'tan daha iyi bir oyun olacak.Şaheser olmuş.

BSC Misafiri

9.7.2013 18:42:33

-2
Watch dogs'un yanında hiçbirşey kalır.Ayrıca multiplatform değil bu bir dez avantaj

BSC Misafiri

9.7.2013 18:42:30

0
Türkçe altyazılı yayınlar mısınız rica etsem ?

BSC Misafiri

9.7.2013 18:42:28

0
tek eksiği grafik olarak gözüken çok iyi bir oyun.

BSC Misafiri

9.7.2013 18:42:26

0
Muhteşem muhteşem muhteşem diyecek birşey bulamıyorum!

BSC Misafiri

9.7.2013 18:42:23

-2
bunu hangi pc kaldrıcak pc çıkarsa :D

BSC Misafiri

9.7.2013 18:42:22

-1
Sonunda Pc logosu yok

BSC Misafiri

9.7.2013 18:42:20

0
Tek kelimeyle mükemmel...

BSC Misafiri

9.7.2013 18:42:18

0
Mükemmelsin R*

BSC Misafiri

9.7.2013 18:42:17

0
Pc please

BSC Misafiri

9.7.2013 18:42:16

-7
ee artık gameplay geldiğine göre sistem gereksinimileri hakkında tahmin yürütebliriz bence minumum şöyle olur Ekran Kartı:Ati 3870 Ram:3 gb işlemci :intel e8200

BSC Misafiri

9.7.2013 18:42:13

0
bu görüntü ps3 den oynatılıyor kanıtı videoda arba renk değiştirme yerinde ps3 işaretleri var

BSC Misafiri

9.7.2013 18:42:10

-2
patlama efektleri ve kaplamalar dandik geldi bana ekran görüntülerinin ne derece renderlendiği ortaya çıktı böylece.grafiklerin gta 4'ten farkı yok resmen.sadece san andreasta geçiyor olması heyecanlandırıyor o kadar.

BSC Misafiri

9.7.2013 18:42:07

0
Ya şu an pre order yapmak istiyorum bu nedir yaw :D

BSC Misafiri

9.7.2013 18:42:05

0
Yılın oyunu demek fazasıyla az.

BSC Misafiri

9.7.2013 18:42:04

0
Herşey tamam sadece TÜRKÇE çeviri eksk.

BSC Misafiri

9.7.2013 18:42:02

0
watch dogsu yalan etmiş resmen

BSC Misafiri

9.7.2013 18:41:58

0
mükemmel

BSC Misafiri

9.7.2013 18:41:57

-1
az önce amerikadan arkadaşım aradı watch dogs bitmiş bitmiş

BSC Misafiri

9.7.2013 18:41:53

+2
ilker_xxx Kafan iyimi arkadasim nasil pcye cikarmasin adamlar oyunu ? Pcde ki yamaların neresi saçma sapanmis ????

BSC Misafiri

9.7.2013 18:41:48

0
son üç oyunun derlemesi gibi birşey galiba üç karakter yöneticez ve hepsi ayrı hayat tarzındalar...bence muhteşem olmuş bazı yerlerde san andreas havası var :)

BSC Misafiri

9.7.2013 18:41:43

+1
Dehşet-ül vahşet

bkaakco

9.7.2013 18:41:39

-1
Kırsal yaşam RDR'den. Grafikler, fizikler GTA IV'ten. Şehir GTA San Andreas'tan. Araçlar, modifiyeler Midnight Club'tan. Eee yani ortaya şaheser çıkar tabii.

BSC Misafiri

9.7.2013 18:41:35

-1
Oyunun kutusunu elime alıp açtığımı hayal ettim bi an , sanki şimdi odaya gidip çıkarıp kabından oynayasım geldi :)

BSC Misafiri

9.7.2013 18:41:29

-1
Bu oyun şu haliyle pc ye gelmesin; lust of us ınız sizin olsun ben sadece GTA 5 için ps3 alırım.

BSC Misafiri

9.7.2013 18:41:10

-1
Oyun tarihinin en iyi oyunu olacak gibi görünüyor.. Yani şuana kadar yapılmış en iyi oyun..

HectorBarbossa

9.7.2013 18:38:01

+5
İnanılmaz. Bunun üzerine bir şey demem. Efsane geri döndü hakikaten.

Beful

9.7.2013 18:31:17

0
Watch dogs lulluğümu Yesin Moruk SAN ANDREAS geri Dondu

MooDyUK

9.7.2013 18:28:49

0
ps3 te
quote:

Orijinalden alıntı: Tecnique Bu gameplay videosu konsolda oynanmiş degil mi ?

Fearless_tr

9.7.2013 18:28:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: jeekepy07 @kaleydesktop kardeş neyin kafasındasın sen ? bf4 şimdiki nesil konsollara 32 kişilik multiplayer getiriyorlar. çünkü en fazla bu kadarını kaldırıyor sistem. sen gta 5 de 100 kişi mi istiyorsun ? git kumda oyna biraz.
Birsey yazmadan once arastir, Yeni nesilde 64 kisi + 2 tablet kullanicisi + 1080p + 60 fps olucak bf4, tabi konumuz o degil :)))) PS3'te bunu basaran firma PS4'te kim bilir neler yapar.

Tecnique

9.7.2013 18:26:22

0
Bu gameplay videosu konsolda oynanmiş degil mi ?

jeekepy07

9.7.2013 18:25:23

-2
@kaleydesktop kardeş neyin kafasındasın sen ? bf4 şimdiki nesil konsollara 32 kişilik multiplayer getiriyorlar. çünkü en fazla bu kadarını kaldırıyor sistem. sen gta 5 de 100 kişi mi istiyorsun ? git kumda oyna biraz.

neglectful

9.7.2013 18:24:36

0
abi gerçekten müthiş bi oyun watch dogs la karşılaştırılıyordu watch dogs tanıtımı yapıldığı zamanlarda Allah aşkına mümkünmü bu oyunu yakalayabilmesi onun oyun sadece çok normal olarak gta 5 e göre çok kısıtlı olduğu için grafk olarak daha iyi ama gta 5 o harita göz önüne alındığında bile grafikler muazzam son zamanlarda beni bukadar çok etkileyen bi video izlemedim umarım pc de sorunsuz çalışır.

MooDyUK

9.7.2013 18:24:25

-6
araba sürüsünü düzelticez diyorlardi daha kötü yapmislar.Sanirsin nfs oynuyorum bi el atmalari lazim bence aabalarin bi agirligi yok onun haricinde oyun iyi

KaleyDeskop

9.7.2013 18:23:17

-2
multiplayer seçeneği güzel duruyor kaç kişi online oynuyabilecek bf 64 kişi sunuyor gta bu kadar büyük haritalara 100 kişi online oynama imkanı verse illaki alırım multiplayer modu oyunu alıp almayaçağıma büyük etken olucak botlar ile oynuyucak yaşı geçtik artık

Can-ı Efsan

9.7.2013 18:18:47

-1
@Fe4rless_tr Hocam konsol kullanıcısısın heralde. Şunu söyleme gereği duydum: gta 4 e yapılan grafik modları(sadece bunu söylüyorum) ile gta5 den katbe kat iyi görüntüler elde edilebiliyor yalanmı? Benim anlamadığım bu firma pc ye çıkmıyor diyor sonra çıkarıyorlar herşeyi sorunlu?

dominnic

9.7.2013 18:14:12

0
bu oyundaki diyalogları anlayamadıktan sonra hiç bi anlamı yok türkçe altyazı şart....

Fearless_tr

9.7.2013 18:12:59

0
Ilker kardes cok yalnis dusunuyorsun bu oyun pc'ye cikmazsa diye birsey yok kesinlikle cikicak ve pc'de GTAV icin yapilicak inanilmaz modlari hayal bile edemiyorum

Can-ı Efsan

9.7.2013 18:11:29

0
bu konu patladı gitti. 1 saatte 60 küsür yorum gelmiş neyse. Oyun muhteşem, dövmeler,modifite, tam bir açık dünya ya ama bir yerde sanki araba sürme arcade gibi geldi bana yada yanlış gördüm. dövme yaptırma bile kamera açıları çöok güzel. Rockstar bu oyunu pc ye çıkarman lazım.

Virtual Reality

9.7.2013 18:08:40

-2
quote:

Orijinalden alıntı: Alpins951

Kafan mı iyi?
Niyetliyim, açlık beynime vurdu

- The Stig -

9.7.2013 18:07:27

+4
yeni nesil konsolları beğenmeyenler bu oyunlar 7-8 sene önceki sizin tarih olduğunu söylediğiniz donanımdaki konsollarla çalışıyor,, birde 2-3 sene sonra yeni nesile gelebilecekleri düşünün :)

John Constantine

9.7.2013 18:07:06

-5
quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet Oyunceviri R* ile görüşse bir şeyler yapılamaz mı Türkçe çeviri için?
Oyun çevirinin meraktan la noire yamasını indirmiştim berbat ötesi bir çeviriydi, 10dk sonra kaldırdım eğer hepsi öyleyse yapmasın daha iyi. Her çeviriye farklı kişiler veriliyorsa o ayrı tabi yani la noire'e denk gelmiş olabilir.

Alpins951

9.7.2013 18:06:13

+13
quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx Tek kelime ile mükemmel Video' nun sonunda gökdelen den aşağıya baktığımız sahne multiplayer mod mu? Yani o aşağıda üstünde GTA yazan arabaların aktığı trafik gerçek insanlar mı? Eğer öyleyse multiplayer modu da sağlam olacak desenize Yalnız böyle bir oyunun Türkçe çıkmaması saçmalık, fragmanda ki konuşmaları bile anlamadım, tam hikayeyi, diyalogları nasıl anlayacağım. Niye Türkçe değil niye Bir oyunun Türkçe olması için o oyun stüdyosunun illa Sony' nin mi olması lazım. Sony den başka Türkiye de ki oyuncuları düşünen yok mu? Sanırım oyunu Playstation 3 üzerinden oynamışlar. Valla 7 senelik PS3 e helal olsun. Artık bu Playstation 3' e şapka çıkartmak lazım. Çünkü 7 sene önce toplanmış bir PC bu oyunu bu kalite de açabilecek mi yada açabilecek mi? Bir konsol artık eskimiş ve yenisi çıkacak iken, bir birinden kaliteli oyunlarla ardı ardına şov yapar mı? Playstation 4, abisi Playstation 3 e küsecek valla Playstation 3' ün sırayı Playstation 4' e devretmeye pek niyeti yok galiba GTA V' i PC ye çıkarırlarsa oyuna yazık ederler. Çünkü PC de saçma sapan yamalarla kalitesiz bir şeye döner ve birde 7-8 yaşında ki bebeler pata küte oynar, oyunun prestiji düşer. Korsan dan Rockstar' a gelecek zarar da cabası
Kafan mı iyi?

Fearless_tr

9.7.2013 18:04:18

0
Vay arkadas ps3te demekki hala is var yilin oyunu !!!

jeekepy07

9.7.2013 18:03:39

0
bu videodan anlayacagım üzere kojima mgs V in oynanış videosunu bu nesilden gösterildiğini demişti inanmamıştım. ama gta 5 i gördükten sonra inandım. adamlar harbi yapmış abi

KaleyDeskop

9.7.2013 18:03:12

0
cafelerde ne oynardık illa bir pc başında on adam durup oynuyan kişiye hep şöyle böyle yap derdi vaybe

desiremusic

9.7.2013 18:02:50

0
Gameplay'i izleyip orgazm oldum.

PSBoy

9.7.2013 18:02:34

0
@VYCanisMajoris Ben TLOU GOTY olacak mı dedim ? Zaten konsola özel bir oyunun GOTY olması çok zor bir örnek var o da Unc 2 onu da yapanlar aynı adamlar yani Naughty Dog. Ve merak içerisindeyim nasıl karşılaştırma yapmamış ? Acaba TLOU'yu bitirmiş mi, sen bitirdin mi ki böyle bir yorum yapıyorsun GOTY şansı kalmadı gibi harbiden de merak içerisindeyim cevapla

TheGreatEye

9.7.2013 18:00:41

0
Adamlar YAPMIŞ!!!

Megas Red

9.7.2013 17:59:01

+2
GTA V çıkışıyla sinema ve diğer oyun sektöründe aksamalar görebiliriz. Çünkü bu oyun elmas gibi !

bkaakco

9.7.2013 17:54:26

-1
Tek kelimeyle müthiş. Beklediğimize değecek.

Uncy

9.7.2013 17:53:59

+1
Kaç gün kaldı çıkmasına ?

Virtual Reality

9.7.2013 17:53:51

-1
Tek kelime ile mükemmel Video' nun sonunda gökdelen den aşağıya baktığımız sahne multiplayer mod mu? Yani o aşağıda üstünde GTA yazan arabaların aktığı trafik gerçek insanlar mı? Eğer öyleyse multiplayer modu da sağlam olacak desenize Yalnız böyle bir oyunun Türkçe çıkmaması saçmalık, fragmanda ki konuşmaları bile anlamadım, tam hikayeyi, diyalogları nasıl anlayacağım. Niye Türkçe değil niye Bir oyunun Türkçe olması için o oyun stüdyosunun illa Sony' nin mi olması lazım. Sony den başka Türkiye de ki oyuncuları düşünen yok mu? Sanırım oyunu Playstation 3 üzerinden oynamışlar. Valla 7 senelik PS3 e helal olsun. Artık bu Playstation 3' e şapka çıkartmak lazım. Çünkü 7 sene önce toplanmış bir PC bu oyunu bu kalite de açabilecek mi yada açabilecek mi? Bir konsol artık eskimiş ve yenisi çıkacak iken, bir birinden kaliteli oyunlarla ardı ardına şov yapar mı? Playstation 4, abisi Playstation 3 e küsecek valla Playstation 3' ün sırayı Playstation 4' e devretmeye pek niyeti yok galiba GTA V' i PC ye çıkarırlarsa oyuna yazık ederler. Çünkü PC de saçma sapan yamalarla kalitesiz bir şeye döner ve birde 7-8 yaşında ki bebeler pata küte oynar, oyunun prestiji düşer. Korsan dan Rockstar' a gelecek zarar da cabası

mustafaAG1985

9.7.2013 17:50:50

-2
oyun çok iyi görünüyo eyvallah ama video çok fazla oynanış içermiyo ki. ben sırf gameplay bekliyodum ama yine tanıtım olmuş bu

Walter Hartwell White

9.7.2013 17:46:32

+3
Merak ettiğim her şeyi gördüm bu videoda mükemmeldi şimdi eylüle kadar nasıl bekliycem ben.

Efdiar

9.7.2013 17:44:54

0
@PSBoy adam 2 oyun arasında karşılaştırma yapmamış ki bu bundan daha iyi gibi bir şey söylememiş. yılın oyunu seçilirken oyun türü ayırt etmez. bu yüzden bence de last of us bu konuda şansını kaybetmiş :) PS fanboyluğun da bi sınırı var yani :)

digimoney

9.7.2013 17:44:46

+2
71 gün kaldi cikisina.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

firkateyn

9.7.2013 17:44:39

0
Oyun her kesime hitap ediyor. Bu sefer serbestliği baya geliştirmişler. İsteyen banka soyar görev yapar. İsteyen paraşütle atlar. Wingsuit yapar. Ava çıkar. İstersede sadace şehirde öylece gezinir yada klasik olan ortalığı birbirine katar. İyi iş çıkarmışlar.

arkham92

9.7.2013 17:43:12

0
Yok böyle bir şey ya, oyun tek kelime ile HARİKA olmuş. Tüylerim diken diken oldu derler ya ondan oldu işte izlerken bana da :D O nasıl grafikler öyle arkadaş daha çok yeni nesil konsol grafikleri gibi olmuş oyun. Gözümle görmesem mevcut nesil konsollarda bu grafikleri göreceğime inanmazdım.

Rogue Agent

9.7.2013 17:42:15

-6
Official Gameplay Video yazıyor gameplay yok ortada ben böyle dalga görmedim arkadaş

Zebercet

9.7.2013 17:39:22

+5
Oyunceviri R* ile görüşse bir şeyler yapılamaz mı Türkçe çeviri için?

PSBoy

9.7.2013 17:38:03

+8
quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking Last of Us'a Goty diyenler oyun görsün.
Bu bir açık dünya oyunu o bir Survival/Horror oyunu o duygusallığa önem veriyor bu ise eğlenceye (sınırsız gibi geldi :D) Yani Allah aşkına insanoğlu neler dedirtir diyor bu yorumun sırf PS3'ün olmadığından ve oyunu oynayamayacak olmandan ötürü böyle demen çok yanlış

porsux

9.7.2013 17:37:57

-1
müthiş video olmuş kafamdaki biçok soru işareti gitti diyebilirim ama neredeyse bütün sosyal aktiviteleri göstermişler şimdi oyun çıkınca bizim keşfedeceğimiz bişey kalmayacak umarım bu gösterdikleri %10 falandır.. silah kullanımı max payne 3 e benzettim gta serisinin böyle bir kaliteye ihtiyacı vardı bence bu iyi olmuş. araç fiziklerinin daha iyi olduğunu gördüm hatta bir yerde yarış oyunu videosu izlediğimi sandım grafiklerde eleştirebileceğim tek yer karakter modellemelerinin beklediğimden daha kötü olması. biraz kutu gibi duruyorlar ama yeni nesilde o sorunuda çözerler eminim

any77

9.7.2013 17:37:55

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Noctis_Strife

any77

9.7.2013 17:36:51

0
quote:

Orijinalden alıntı: RosesofSkies Yıkım fiziklerinin o kadar iyi olduğunu sanmıyorum belki de sadece o görev için konmuş bir scripttir. Ama hakikaten yapmış adamlar, helal olsun. Bundan iyisi, GTA VI falan nasıl olur düşünemiyorum artık.
Bu yıkım fiziği değil ki? O fizik dikkatlice bakarsan orada bulunan 3d objenin dışındaki texture'leri parçalıyor. Yani parçalandıktan sonra duvar karton parçası gibi dağılıyor. Bu basit bir script. Oyunun her alanında olmayacak bir fizik o.

-Bozuk Dualshock-

9.7.2013 17:33:57

0
quote:

Orijinalden alıntı: GorkemM1903 Arkadaşlar bu görüntüler ps3 ten mi yoksa xbox 360 tan mı bilen varmı ?
ps3 ten alınma diye yazıyor

Alpins951

9.7.2013 17:33:38

+2
quote:

Orijinalden alıntı: GorkemM1903 Arkadaşlar bu görüntüler ps3 ten mi yoksa xbox 360 tan mı bilen varmı ?
Ps3

Noctis_Strife

9.7.2013 17:33:17

0

GorkemM1903

9.7.2013 17:32:34

0
Arkadaşlar bu görüntüler ps3 ten mi yoksa xbox 360 tan mı bilen varmı ?

RosesofSkies

9.7.2013 17:32:30

+1
Yıkım fiziklerinin o kadar iyi olduğunu sanmıyorum belki de sadece o görev için konmuş bir scripttir. Ama hakikaten yapmış adamlar, helal olsun. Bundan iyisi, GTA VI falan nasıl olur düşünemiyorum artık.

vfdg

9.7.2013 17:30:29

+11
Lütfen Türkçe dil seçeneği ile gel GTA V.

GorkemM1903

9.7.2013 17:30:24

-3
Hani derlerya güel bir kadın görünce ''Bu kadınsa bizim evdeki ne?'' İşte bu oyunsa benim raftaki kutuların içindekiler ne ?

Tall Man

9.7.2013 17:30:19

+6
Biri Watch Dogs mu demişti ?

any77

9.7.2013 17:28:28

+2
Yıkım fizikleri çok iyi olmuş. Jete binebilmek filan her şey süper. Yaşayan dünya süper tasarlanmış. Online harika duruyor. Patlama fizikleri biraz yapay geldi bana. Silahın ağzından çıkan alev niye öyle yapmışlar. Counter gibi yıldız yıldız. Neyse. Hatasız hiç bir şey olmaz diyorum onları da es geçiyorum. Bomba oyunlar geliyor bu sene. Kim ne derse desin oyun dünyasındaki gelmiş geçmiş en önemli sene içerisindeyiz demesi benden...

makaveli17-7

9.7.2013 17:27:40

+1
altyazı plzzz

IronLaw

9.7.2013 17:27:13

0
Pc ye çıkana kadar sabredemicem gidip ps3 alıcam sonuda bir oyun bu kadar mı beklenir bu kadar mı müthiş olur adamlar her oyunda şaşırtmayı kendine hayran bırakmayı başarıyor.

Venom Snake

9.7.2013 17:26:42

+3
Yavaş gel Rockstar böyle video mu olur la?! Böyle bideo gösterirseniz oyunu da 1 hafta içinde çıkarmanız lazım sadist misiniz nesiniz böyle videolar yapıp milleti gaza getirip üstüne üstük 2 ay bekletiyorsunuz.Ramazan ramazan ayıp la ayıp.

by_t

9.7.2013 17:26:31

0
sırf bu oyunu oynamak için tekrardan sistem dizcem lanet olsun bu ne kadar güzel bi oyundur şunun multiplayerine kurban karmaşa var işte bu !

MooDyUK

9.7.2013 17:26:31

0
hud disinda hersey süper

No-One

9.7.2013 17:26:08

+1
200 saati aşkın sadece single oynayabilirim.

PSBoy

9.7.2013 17:25:20

-1
Kesinlikle bu oyun , The Last Of Us ve Beyond:Two Souls GOTY konusunda kavga edicekler :D

theJuDGe_41

9.7.2013 17:24:45

+2
İşte sonunda modern şehirde modern hayat yaşayabileceğiz. Audi mizle gökdelenlerin arasında gezeceğiz, tenis oynuycaz, bisiklet sürücez, laptoplarımız var, hiselerimiz var vee daha bissürü modern şey. Önceki GTAlarda eski zamanı yaşıyordu. Şimdi gelsin 2014 ;) Üniversitede eve PS3 şart oldu artık

breaxman

9.7.2013 17:23:30

0
Allahım sana geliyorum.Nolur PC'ye geç gelmesin yalvarıyorum.

betadragon

9.7.2013 17:22:58

+3
silah dinamiklerini maxpayneden almış

Mustafa

9.7.2013 17:21:47

0
Ağzım açık izledim yemin ediyorum böyle canlı bir dünya olabilir mi ya ? 17 Eylül çabuk gelsin

Veyron720

9.7.2013 17:20:59

0
quote:

Orijinalden alıntı: EnigmaEW Bir izleseydiniz önce O_o
Video yayınlanalı 20 dk oldu.

musAKka

9.7.2013 17:20:43

+17
Beklentim çok büyük değildi ancak şu videodan sonra beklentim tavan yaptı. İnanılmaz bir oyun bizi bekliyor. Ancak halen PS3 gibi bir cihazın bu kadar dolu bir sandbox oyunu nasıl sorunsuz çalıştıracağını merak ediyorum. Özellikle GTA 4'teki kasılmaları düşündükçe böylesi bir oyunda optimizasyon konusunda çok iyi bir iş çıkarmaları gerekiyor. Umarım GTA 4'teki gibi ciddi frame düşüşleriyle karşılaşmayız.

ultralisan

9.7.2013 17:20:11

+1
Beklediğimden iyi çıktı hatta muazzam o tırmanış asfalt modifiye tenis golf uzun çöller

EnigmaEW

9.7.2013 17:19:40

-1
Bir izleseydiniz önce O_o

dante1000

9.7.2013 17:18:51

+1
Süper Ötesi Bir şey Olmuş Tamda RockStar dan Beklendiği Gibi İnşallah En kısa Zamanda PC ye De çıkar

Myhres7

9.7.2013 17:18:29

+2
Gerçekten helal olsun.Muhteşem bir şey.Ertelendi ama bir o kadar da şey eklenmiş.Kesinlikle 4,5 dakika ağzı açık izledim.Gta 5 tadından yenmez :)

GoldPunch

9.7.2013 17:17:55

0
The Last of Us ve bu oyun bolca GOTY ödülü toplayacak gibi duruyor. Ama en önemlisi Spike TV GOTY ödülünü hangi oyuna verecek, bekleyip göreceğiz :P

Alpins951

9.7.2013 17:17:38

+1
Muazzam Ps4 ve Pc'ye mutlaka gelmeli.

Mudokon Kafası

9.7.2013 17:17:34

+6
Gördüğüm en iyi Açık Dünya Oyunu

Karakurt58

9.7.2013 17:17:25

-2
Online Süper geliryor!

StrikeX

9.7.2013 17:17:24

-2
Bu nedir arkadaş ya Xbox 360 ve Ps3 sattırır bu oyun :)

Sulu Çor Kağan

9.7.2013 17:16:16

0
Game of the Century!

enzy

9.7.2013 17:16:01

+2
Budur ya

David Attenborough

9.7.2013 17:15:35

-12
Last of Us'a Goty diyenler oyun görsün.

Veyron720

9.7.2013 17:15:31

-4
Başyapıt!!!

Denizuga

9.7.2013 17:15:24

-4
Bu Mükemmel...
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Grand Theft Auto V ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
714 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız