Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GTA V'in Red Dead Redemption Modu İptal Edildi

 
   Geçtiğimiz ay White Team, Grand Theft Auto V için Red Dead Redemption modunu duyurmuştu ve hatta birkaç gün önce modun ilk tanıtım videosu yayınlanmıştı. Tanıtım videosunun yayınlanmasından sonra Rockstar Games'i bünyesinde barındıran Take-Two Interactive, White Team ile iletişime geçerek Grand Theft Auto V'in Red Dead Redemption modunu iptal ettirdi. 
 
"Tahmin edebileceğiniz üzere bizimle iletişime geçtiler ve ne yazık ki bu projeyi durdurduğumuzu söylemeliyim. Teşekkürler ancak mod gerçekleşmeyecek, üzgünüm."
 
   Bu mod Red Dead Redemption haritasının tamamını Grand Theft Auto V'e ekleyecekti. Geçtiğimiz ayki duyuruda yaklaşık 2GB boyutunda olacağı ve Red Dead Redemption'ın Xbox 360 sürümünden alınacağı belirtilen moda daha sonra ek içerik gelmesi de planlanıyordu. 
 
   Grand Theft Auto V şu anda PC, Xbox One, PS4, Xbox 360 ve PS3 üzerinde ulaşılabilir durumda.   

Bu haberin bağlantısı
URL
Grand Theft Auto V Action Rockstar PS3 Xbox 360 PC GTA 5 ps4 xbox one
Friday the 13th: The Game Çıkış Tarihi Duyuruldu Yeni Yakuza Üzerinde Çalışılıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mavikıs

29.4.2017 16:01:02

0
devasa harita ekleme olayı iptal mi oldu yoksa sadece rdr eklememi iptal oldu, belki rockstar dlc olarak ücretli sunacak harita ekleme yi onun için iptal etmiş olabilir mi

BSC Misafiri

26.4.2017 13:01:49

0
su konsolu icin olenleride anlamiyorum pc oyun oynamak her zaman daha avantajli pcye ciksin diyoruz cunku pcde aldigin bir oyunu 150 yil sonra acip tekrar oynarsin ama konsol oylemi ps3 oyununu ps8 ciktiginda oyniyabilcekmisin hayir yani bosa ovmeyin kaliteli oyunlar olabilir ama pc her acidan karlidir kabul konsol demek oyun demek ama pcnin avantaji hem ister klavye mouse hem gamepad de hem oyun hem internet islerini hem filmleri muzikleri izleyip dinleme her turlu isini halletmeye hatta o kaliteli harika denilen konsol oyunlarinin bile yapildigi makinalardir yani konsolu overken abartmayi konsol sadece sabihi olan kisilere gokten inmiyor ozel oyunlar elbette iyi olcak adam yoksa tek isi oyun oynatmak olan aleti nasil sattiricak modun iptalide beklenen bir sey cunku rockstar hakli bir yerde adam belki 1-2 yil sonra pc ve konsola remastred diye satip para yemek isticek yani rockstar ne kadar cok kaliteli oyun yapip gonlumuzde taht kursada bu yeni nesil gecisinde para gozlugunu gosterdi biraz yani onuda rdr2 den sonra remastred diye saticaktir

KortX

25.4.2017 20:20:46

+2
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Yıl 2017 hala pc de oyun oynayanlar var şaka gibi
Bence doğrusu "yıl 2017 hâlâ konsollarda oyun oynayanlar var şaka gibi" olmalı. PS3 döneminden sonra benim için konsollar bitmiştir.

RushEpicsTR

25.4.2017 18:56:02

+2
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Yıl 2017 hala pc de oyun oynayanlar var şaka gibi
Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş. :) Gamepad'imi alıp 4k 60 fps ultrada çatır çatır oynuyorum. Konsollarda kendi arasında, aa grafikli B oyunu hangisinde 1080 e 30 altına düşmüyo diye millet birbiriyle uğraşıyo. ahhaha

BlackBeasT

25.4.2017 06:39:45

0
GTA 5 için yığınla mod varken yanında özel sunucular GTAnetwork, FiveM karışmayıp hatta FiveM özel sunucuları sayesinde GTA 5 twitchde son haftalarda hep ilk 10 içinde, millet RP (rol Playing) yapıyor.. [DHTUBE=https://www.youtube.com/5&v=mIrxF6gbA0U] RDR modu 2 yıldır geliştiriliyordu ki ticari olarak satılmayan oyun modunu R* engellemesi ilginç, R* Başka planları var heral

BSC Misafiri

24.4.2017 18:06:25

0
Helal olsun, Rockstar'dan yine oyuncu dostu hareketler.Birileri 3 kuruş para için korsancıların poposunu öpmeye çalışıp bilmem kaç senelik eskilerini pcye dökerken,Rockstar oyununa ve oyunu oynayanlara saygı göstererek mod dahi yapılmasına izin vermiyor.İşte oyuncuya saygı budur.Aylarca GTA 5 diye zırladınız çıkarttık, 2 ayda içine edip bıraktınız.Kusura bakmayında RDR'yi yedirmeyiz diyor adamlar.Umarım bir dahaki gta oyununu pcye çıkarma gibi bir gaflete düşmezler.

C28_

24.4.2017 16:05:58

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Valla bi tarafta God of war,Red dead,Uncharted gibi oyunlar oynamak varken,PC'deki oyun çeşitliliğini pek taktığımı söyleyemem,Ki biliyoruz pc'deki oyun çeşitliliğinin nasıl oyunlar olduğunu...Ben hiçbir zaman PC'nin oyun çeşitliliği yüzünden seçildiğini düşünmemişimdir,PC alan adam yüksek grafikler için alır,Ucuz oyunlar için alır,İnternet Media işleri için falan alır,Ki bu internet işlerini her PC yapıyor..Konsola baktığımda grafik anlamında, 3. parti oyunlarda PC'ye göre aman aman bir fark göremedim şimdiye kadar...BF1'e bakıyorum az fark var,Witcher 3'e bakıyorum yine az fark var,Yok arkadaş PC'yi güçlendirmek için bir sebep bulamıyorum..Zaten konsolun özel oyunları PC'ye kafa tutan grafiklerde çıkıyor...Kaliteleride ortada,Yani ben milyarlar verip CS,Lol,Dota gibi oyunlar içinmi PC alacam,Yani god of war 4'ü,Uncharted 4'ü,RDR'Yi bırakacam CS GO oynayacam,Yok yaa,Yok öyle dünya..3. parti oyunlar için PC al desen, Zaten multiplatform oyunlar konsoldada var, Bunlar exc. oyunlarla birleşince oyun çeşitliliği bakımından gayet yeterli oluyor konsol derim...Ben neden PC alayım,Her oyunu ultra detaylarda oynamak içinmi, Allaha şükür benim böyle bir hastalığım yok..Konsol gayet yeterli oynatıyor..Günün sonunda oyunun grafiğine değilde,Oynadığın oyunun kalitesine bakıyorsun..
Oyun çeşitliliğini sadece yeni çıkan oyunlar için düşünüyorsun. Bir pc aldığında gelmiş geçmiş tüm oyunlar senindir. Eski, strateji vb oyunları seviyorsan uygun fiyatlı herhangi bir pc işini görecektir.

C28_

24.4.2017 16:00:06

+2
arkadaş bu muhabbet nasıl pc konsol karşılaştırmasına dönmüş anlamadım. para derdinde olan firmalar mod ları desteklemiyor. Çünkü mod yapıp ek paketleri oyun fiyatına satıcaklar. Company of heores blitzkrieg mod forever

BSC Misafiri

24.4.2017 12:45:50

+4
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Yıl 2017 hala pc de oyun oynayanlar var şaka gibi
yıl 2017 hala pc de oyun oynanmaz diyenler var. çok ilginç :)

BSC Misafiri

24.4.2017 12:45:36

0
Valla bi tarafta God of war,Red dead,Uncharted gibi oyunlar oynamak varken,PC'deki oyun çeşitliliğini pek taktığımı söyleyemem,Ki biliyoruz pc'deki oyun çeşitliliğinin nasıl oyunlar olduğunu...Ben hiçbir zaman PC'nin oyun çeşitliliği yüzünden seçildiğini düşünmemişimdir,PC alan adam yüksek grafikler için alır,Ucuz oyunlar için alır,İnternet Media işleri için falan alır,Ki bu internet işlerini her PC yapıyor..Konsola baktığımda grafik anlamında, 3. parti oyunlarda PC'ye göre aman aman bir fark göremedim şimdiye kadar...BF1'e bakıyorum az fark var,Witcher 3'e bakıyorum yine az fark var,Yok arkadaş PC'yi güçlendirmek için bir sebep bulamıyorum..Zaten konsolun özel oyunları PC'ye kafa tutan grafiklerde çıkıyor...Kaliteleride ortada,Yani ben milyarlar verip CS,Lol,Dota gibi oyunlar içinmi PC alacam,Yani god of war 4'ü,Uncharted 4'ü,RDR'Yi bırakacam CS GO oynayacam,Yok yaa,Yok öyle dünya..3. parti oyunlar için PC al desen, Zaten multiplatform oyunlar konsoldada var, Bunlar exc. oyunlarla birleşince oyun çeşitliliği bakımından gayet yeterli oluyor konsol derim...Ben neden PC alayım,Her oyunu ultra detaylarda oynamak içinmi, Allaha şükür benim böyle bir hastalığım yok..Konsol gayet yeterli oynatıyor..Günün sonunda oyunun grafiğine değilde,Oynadığın oyunun kalitesine bakıyorsun..

BSC Misafiri

24.4.2017 12:45:31

+2
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Misafir arkadasima misafir olarak yazalim. Uzulmeye gerek yok cunku PC ustun bir oyun deneyimi sunar. 8-16 cekirdek islemciler, GTX 1080 veya Titan'lar vardir. 16GB ram standarttir misal. Inanilmaz 4K 60FPS deneyim sadece PC'cilere ozeldir. Bakma Scorpio 4K oyun oynatacak 60fps olacak diyenlere cunku zaman icinde onunda nefesi kesilecektir. Velasil PC Master Race'dir hem bizim 3D Mark gibi benchmark programlarimizda var oyun gibi ama degil sistemini test ediyosun sistemine ona gore ayar cekiyosun ve daha fazla FPS aliyosun akici bir oyun deneyimi yasiyorsun. Hangi oyunlar deme hemen hemen her Xbox oyunu PC'de artik. Birdek Playstation ve Nintendo var kendi sistemine ozel oyunu olan. PC kraldir uzulme sen. Oyun oynamak ve oyun coklugu acisindanda PC kraldir. Tabiki bu gibi bazi oyunlari oynayabilir ama degisen birsey olmaz :))) Bugun elime para gecsin yine islemcimi ve ekran kartimi Upgrade ederim hemen hemde. Hicte pisman olmam. PC candir can hulelelelel :))))
Kardeş bende konsol ve pc birlikte kullanıyorum.Birine abuk sabuk 2-3binlik ekran kartı alıp tüm paramı ona yatırmak yerine yanına bir ps4 aldım exclusive gow4,dayz gone rdr 2 vb oyunlardan geri kalmayayım diye.Pc yi de ortalama bir fiyatla topladım.Hemen her oyunu düşük bütçeli pcim de zerre sorun olmadan 60 ve üstü fps de sorunsuz oynuyorum.Multiplatform oyunları da pc ye alıyorum daha performanslı ve ucuza geliyor.Saplantılı gibi birinden birini tercih etmek yerine uygun fiyatlardan iki sistemi de çok rahat alıp oynayabilir insanlar.Ps4 pro yerine 2. el ps4 alırsın yarı fiyatına,1070li i7 li sistem yerine de düşük bütçeli bir sistem toplarsın yine aynı oyunları rahat oynarsınız.

m.A.A.d city

24.4.2017 11:06:06

+1
RDR 2 'yi PC de oynacağız zaten sıkıntı yok :) bu mod çıksa ne olur çıkmasa ne olur zerre kadar umrumda değil.

_GRKM_

24.4.2017 09:47:10

+7
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Yıl 2017 hala pc de oyun oynayanlar var şaka gibi
ne salak salak konuşma bu..yaşın kaç senin ?

BSC Misafiri

24.4.2017 08:27:19

0
Yıl 2017 hala pc de oyun oynayanlar var şaka gibi

BSC Misafiri

24.4.2017 07:36:02

+3
Misafir arkadasima misafir olarak yazalim. Uzulmeye gerek yok cunku PC ustun bir oyun deneyimi sunar. 8-16 cekirdek islemciler, GTX 1080 veya Titan'lar vardir. 16GB ram standarttir misal. Inanilmaz 4K 60FPS deneyim sadece PC'cilere ozeldir. Bakma Scorpio 4K oyun oynatacak 60fps olacak diyenlere cunku zaman icinde onunda nefesi kesilecektir. Velasil PC Master Race'dir hem bizim 3D Mark gibi benchmark programlarimizda var oyun gibi ama degil sistemini test ediyosun sistemine ona gore ayar cekiyosun ve daha fazla FPS aliyosun akici bir oyun deneyimi yasiyorsun. Hangi oyunlar deme hemen hemen her Xbox oyunu PC'de artik. Birdek Playstation ve Nintendo var kendi sistemine ozel oyunu olan. PC kraldir uzulme sen. Oyun oynamak ve oyun coklugu acisindanda PC kraldir. Tabiki bu gibi bazi oyunlari oynayabilir ama degisen birsey olmaz :))) Bugun elime para gecsin yine islemcimi ve ekran kartimi Upgrade ederim hemen hemde. Hicte pisman olmam. PC candir can hulelelelel :))))

Chosen_One

24.4.2017 03:33:48

+3
Stratejik ve yerinde bir karar olduğunu düşünüyorum. RDR2'nun büyüsünü bozabilecek olan herşeyden kaçınıyorlar. Sadece pc'cilere falan değil kimseye su vermiyorlar. RDR2 çıktığnda bolca su vereceklerinden öncesinde doyurmuyorlar. Mantıklı.

KAKÁ

24.4.2017 03:00:12

+7
quote:

Orijinalden alıntı: alsndnz

rdr2 disinda cop oyunlar klasik sony sinematik tus basma oyunlari git dizi izle daha iyi ps2 donemini yakaliyamiycak bir daha sony.
He gülüm he, hergün bi cins çıkıyor illa.

alsndnz

24.4.2017 01:58:12

+8
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Rockstar pc'cilere su bile vermiyor. İsminin pc ile yan yana gelmesi telif haklarına aykırıdır. Her hakkı saklıdır. Maalesef TLOU2, God of war 4, RDR2 gibi baba oyunlar pc'de yok :(
rdr2 disinda cop oyunlar klasik sony sinematik tus basma oyunlari git dizi izle daha iyi ps2 donemini yakaliyamiycak bir daha sony.

BSC Misafiri

24.4.2017 01:33:24

+1
Rockstar pc'cilere su bile vermiyor. İsminin pc ile yan yana gelmesi telif haklarına aykırıdır. Her hakkı saklıdır. Maalesef TLOU2, God of war 4, RDR2 gibi baba oyunlar pc'de yok :(
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Grand Theft Auto V ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
714 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız