Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"GTA V'i Şu An Sadece Konsollara Geliştiriyoruz"

Büyük macera oyuncuları çok heyecanlandırıyor

     Grand Theft Auto V'in sadece Playstation 3 ve Xbox 360 için geliştirildiği Rockstar Games tarafından açıklanmıştı. Buna karşın oyunun PC sürümünün önümüzdeki dönemde duyurulacağını düşünen oyuncuların sayısı hiç de az değil. Rockstar Games'e bu konuda çok soru soruluyor ki şu açıklamayı yapma ihtiyacı duymuşlar:
 
    "Şu an sadece oyunun Playstation 3 ve Xbox 360 sürümleri üzerine odaklandık ve elimizde muhtemel PC sürümü ile ilgili paylaşacak herhangi bir detay yok."
 
    Görüldüğü üzere Rockstar Games oyun PC'ye kesinlikle gelmeyecek demiyor. Buna karşın oyun şu an sadece konsollar için geliştiriliyor ve PC sürümü ile ilgili herhangi bir çalışma yapılmıyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Grand Theft Auto V Action Rockstar PS3 Xbox 360 PC GTA 5
Xbox Live'da En Çok İlgi Gören Oyunlar Monolith Productions'tan Yeni Nesil Oyun
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Megas Red

12.5.2013 18:55:08

0
quote:

Orijinalden alıntı: CoolMnaiaC @Megas Red ilk mesajında ne yazmışdın "Ama gel gör ki benim yorumumu doğru anlasaydın doğru üslub ile cevaplayabilirdin." ve "Liseli edebiyatınla yazsan yazsan "ağır" kelimesini doğru yazarsın sen. Gerçek anlamda da yazsan çamura batarsın." Uslup diyorsun ,liseli edebiyatı diyorsun ve son kurduğun cümle "Ama dikkat et, beni kıvırmaya çalışırken yamutmayayım seni ! " bu nasıl liseli edebiyatıdır, nasıl uslubdur. 2.el oyun alman diyorsun forumun satış bölümünde 1 topic'de Fifa 13 > Megas Red'e satılmıştır. bu şekil yazı yazılmış , yamutmayayım derken...tel mi yamultuyorsun ? benden alıntı yapmışsın araştırıcam elbette bak uslup diyen kişinin gerçekte kullandığı uslubu görmüş olduk Unutmadan KK alışverişlerinde Kartın kendi adına olması gerekmiyor. Özel olucak ama Site alışverişlerinde Kendi KK değil aileme ait KK kullanıyorum, o yüzden satın alan kısmında benim ismim değil kullandığım KK kimin ise onun isim yazıyor... Benim hangi cümlemde "seni kıvırıcam" diye 1 kelime kullanmışım "yamutmayayım seni" yazıyorsun? yazmadığım yada itam etmediğim cümleleri yazmışım gibi göstermeyin, ayrıca seni kıvırmak isteğinde değilim neden bu duyguya kapıldınız merak ettim?
Arkadaşım, benim arkadaşım 2.el oyun istedimi ben oturduğum yerden alırım, orasıda donanımhaber forumları. Elbette adamla iletişime geçtiğimde "Ben bu oyunu almak istiyorum" dediğimde bu oyun benim mi olacak şimdi? PS3 ü geçtim, PC deki hiç bir Rockstar Games oyunu bende korsan değildir. Neden çünkü ben bu firmanın FAN'ıyım ve korsan oyunlarını oynamak beni rahatsız ediyor. PS3E alacağım GTA V ise kesinlikle 2.elden almayacağım. Arkadaşım almak isterse hiç bişey demem çünkü benim baktığım gibi o bakamaz RG oyunlarına. L.A Noire Max Payne, bunları daha hiç ama hiç oynamadım daha! Bana diyeceksiniz ki "Bütün oyunların mı orijinal?" Elbette hayır. EA Games oyunlarını korsan oynadığımda içimde bir rahatsızlık oluşmuyor. Kullandığım işletim sistemim bile sanayi markası. Kıvırmak ve yamultmak, bu konu herkesin gözü önünde ve şiddet kavramı oluşturduğumi için senden özür diliyorum ve bu konuyu özel mesajla halledelim, GTA V konusu hariç.

BlackBeasT

12.5.2013 11:34:21

+1
@Megas Red ilk mesajında ne yazmışdın "Ama gel gör ki benim yorumumu doğru anlasaydın doğru üslub ile cevaplayabilirdin." ve "Liseli edebiyatınla yazsan yazsan "ağır" kelimesini doğru yazarsın sen. Gerçek anlamda da yazsan çamura batarsın." Uslup diyorsun ,liseli edebiyatı diyorsun ve son kurduğun cümle "Ama dikkat et, beni kıvırmaya çalışırken yamutmayayım seni ! " bu nasıl liseli edebiyatıdır, nasıl uslubdur. 2.el oyun alman diyorsun forumun satış bölümünde 1 topic'de Fifa 13 > Megas Red'e satılmıştır. bu şekil yazı yazılmış , yamutmayayım derken...tel mi yamultuyorsun ? benden alıntı yapmışsın araştırıcam elbette bak uslup diyen kişinin gerçekte kullandığı uslubu görmüş olduk Unutmadan KK alışverişlerinde Kartın kendi adına olması gerekmiyor. Özel olucak ama Site alışverişlerinde Kendi KK değil aileme ait KK kullanıyorum, o yüzden satın alan kısmında benim ismim değil kullandığım KK kimin ise onun isim yazıyor... Benim hangi cümlemde "seni kıvırıcam" diye 1 kelime kullanmışım "yamutmayayım seni" yazıyorsun? yazmadığım yada itam etmediğim cümleleri yazmışım gibi göstermeyin, ayrıca seni kıvırmak isteğinde değilim neden bu duyguya kapıldınız merak ettim?

Megas Red

12.5.2013 11:06:15

0
quote:

Orijinalden alıntı: CoolMnaiaC SATILIK/ALINIK OYUNLAR ve senin yorumun

Kaynak http://forum.donanimhaber.com/m_64401563/f_//tm.htm#74090289 Ve..2.el hiç oyun almadığını söyleyen şahıs alıntı yaptığım ilk mesajda şöyle 1 ibare var Fifa 13 > Megas Red'e satılmıştır. Liseli edebiyatı ben yapmam, buna ihtiyacım yok herşey ulu orta ortada iken gördüğümü söyler yazarım, Ağır yazarım derken kıvırmam işime geldiği gibide yazman direk neyse yazarım, Şu ana kadar konsolda ki korsandan bahseden ve rahatsız olan 1 tane yapımcı göster fakat söz konusu 2.el olunca bu adamlarım heyheyleri tepelerine çıkıyor... @Megas Red
Oyunu aldığım kişi ile irtibata geç. Hangi isimden para aktarılmış ve ürün hangi adrese gönderilmiş. Benim Adım ve soyadım Salih AY. Ürünü ödeyen ve alan H**** G** Ben diyorum, kendime hiç ikinci el oyun almadım ve korsan da almadım. Canım kardeşim, herkes bahsetmesine gerek yok, her firma ikinci elden ve korsandan şikayetçi. Son zamanlarda ikinci el piyasasından bahsediliyor diye sadece ikinci elden çok daha sinirlilr diyemeyiz. PS3 konsolu çok geç kırılan makine olduğu için ikinci el yaygınlaşmıştı. Ama ondan önce ps2 de korsan aldı başını gidiyordu. Sanki korsana hiç bişey demiyorlar! Sen şimdi o arama motorunu aç ve benim hakkımda başka şeyler de bulabilecekmisin bak bakalım. Ama dikkat et, beni kıvırmaya çalışırken yamutmayayım seni !

BlackBeasT

12.5.2013 07:53:55

+1
SATILIK/ALINIK OYUNLAR ve senin yorumun
quote:

Orijinalden alıntı: Megas Red Selamlar. FIFA 13 almak istiyorum. Sanalapazar dan almak istersem extra ücret ödeyecek miyim? Bu arada özel mesaj atamıyorum ve hata alıyorum. EDIT:Sana yollamaya çalıştığım özel mesajlar gitmiş fakat her seferinde hata ekranı ile karşılaştığım için ard arda göndermişim. Fazlalıklar için kusura bakma.
Kaynak http://forum.donanimhaber.com/m_64401563/f_//tm.htm#74090289 Ve..2.el hiç oyun almadığını söyleyen şahıs alıntı yaptığım ilk mesajda şöyle 1 ibare var Fifa 13 > Megas Red'e satılmıştır. Liseli edebiyatı ben yapmam, buna ihtiyacım yok herşey ulu orta ortada iken gördüğümü söyler yazarım, Ağır yazarım derken kıvırmam işime geldiği gibide yazman direk neyse yazarım, Şu ana kadar konsolda ki korsandan bahseden ve rahatsız olan 1 tane yapımcı göster fakat söz konusu 2.el olunca bu adamlarım heyheyleri tepelerine çıkıyor... @Megas Red

Megas Red

7.5.2013 13:04:08

0
quote:

Orijinalden alıntı: CoolMnaiaC

2.elden aldığın PS3 oyunları ile mi rüzgar yapıyorsun ? PC'de torent torent arayadan farkını söyle...2.elde aldığın oyunlar ile oyun yapımcısı mı kazanıyor yoksa mahalle arası tipik kayık maho 2.elde sattığı oyunun belli yüzdesini oyun yapımcısına mı gönderiyor ? emek Irzısı sensın bunuda kılıf uyduran 2,el başkasının parasını ödediği oyuna ortak oluyorsun sana yazık o cahil kafanla anca kendini kandırsın kimseyi değil... www.vgchartz vgchurtzla gelme , Oyun konsolunda oyunların neden çok sattığını herkes biliyor. Senin oyun konsolunda oynama nedenin 1 bileydik...ondan neden bahsetmiyorsun ? ben yazarsam ağır yazarım yazık olur sana Sizler GTA_V verilen emeklerin farkındasınız doğru GTA_V vitrin yüzü görünce 2.el PS3 ver. ben sana satıyım, uygun fiyata bırakırım
Ben 2.elin zararlarından bahsetmiyorum. 2.el oyun da hiç almadım! Oyun firmasının neden konsol piyasasında öncelik tanıdığını anlatıyorum. Ama gel gör ki benim yorumumu doğru anlasaydın doğru üslub ile cevaplayabilirdin. Ağır yazmaktan bahsetmişsin. Liseli edebiyatınla yazsan yazsan "ağır" kelimesini doğru yazarsın sen. Gerçek anlamda da yazsan çamura batarsın.

Dragonboy

4.5.2013 14:01:22

0
Gta 4 pcde nasil gorduk zaten :)

The Fehim 98

4.5.2013 13:07:15

0
Umarım pc ye gelirde ps3 almak zorunda kalmam :)

-gg-

3.5.2013 16:49:03

0
quote:

Orijinalden alıntı: South Korea açarım vice citymi self kontrol akarım
o şarkıyı bekle bekle bi hal olurdum çıksın diye

sniper23

3.5.2013 16:25:14

0
Zamanında Saint row 3 ile Gta yı karşılaştıran vardı şimdi WD duyurulunca milletin eline malzeme geçti . Karşılaştırmaya devam . Bu arada bscnin site gitti

South Korea

3.5.2013 12:42:03

0
açarım vice citymi self kontrol akarım

Sir Maximus is BACK

3.5.2013 11:52:43

-2
görüldüğü üzere;benim daha önce söylediğim'oyun konsolda oynanır' sözünün doğruluğunu bir kez daha kanıtlayan bir açıklama. pc ye çıkmazsa oyun hiiiiçbişey kaybetmez.

The_Rahip

3.5.2013 08:33:42

0
Öyle yada böyle PC içinde gelecek ve oyun bizler için çok daha uzun ömürlü olacaktır çünkü PC'de illaki önüne koyulan yemeği yemek zorunda değilsin o yemeğin yanına birşeyler ekliyebilirsin. GTA V, PC için çıktığında birçok modlar falan çıkacaktır oyuna farklı tatlar katacağız hatta büyük olasılıkla oyunçeviri ekibinden zaman içinde Türkçe yama gelir keyfinden yenmez. [:'(]

BlackBeasT

3.5.2013 05:38:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: Megas Red Rockstar Games'in Take Two'ya para kazandırması en doğal istekleri. T2 zarar etmeye devam ediyor. PC ye çıksa kaç kişi satın alacak? Konsollarda 10 milyon satan bir oyun PC de 1 milyona anca geliyor. Buyrun aynı zamanda piyasaya sunulan Max Payne 3 - http://www.vgchartz.com/gamedb/?name=max+payne+3 Bizler bu oyuna verilen emeklerin farkındayız ama maalesef varolan cahil zihniyet "PC ye de çıkart RG baba" sonra ****rrent arar durur. Yazık....
2.elden aldığın PS3 oyunları ile mi rüzgar yapıyorsun ? PC'de torent torent arayadan farkını söyle...2.elde aldığın oyunlar ile oyun yapımcısı mı kazanıyor yoksa mahalle arası tipik kayık maho 2.elde sattığı oyunun belli yüzdesini oyun yapımcısına mı gönderiyor ? emek Irzısı sensın bunuda kılıf uyduran 2,el başkasının parasını ödediği oyuna ortak oluyorsun sana yazık o cahil kafanla anca kendini kandırsın kimseyi değil... www.vgchartz vgchurtzla gelme , Oyun konsolunda oyunların neden çok sattığını herkes biliyor. Senin oyun konsolunda oynama nedenin 1 bileydik...ondan neden bahsetmiyorsun ? ben yazarsam ağır yazarım yazık olur sana Sizler GTA_V verilen emeklerin farkındasınız doğru GTA_V vitrin yüzü görünce 2.el PS3 ver. ben sana satıyım, uygun fiyata bırakırım

BSC Misafiri

3.5.2013 02:37:13

+2
Konsol sahibi bazı arkadaşlar PC'ye giydiriyorlar. Bugün grafiksel kalitesi yüksek oyunlar oynuyorsanız bunu PC kullanıcılarına borçlusunuz. Ekran kartı teknolojisi ile oyun firmalarının faaliyetleri dolaylı yollar ile birbirlerini etkiler. Rekabet artar. Rekabette bildiğiniz gibi kaliteyi geliştirir. PC'ye çamur at elindeki standartlaşmış görsel kaliteli konsolla bir de korsan oyun alıyorsunuz diye herkesi genelle. Banane arkadaşım PC kullanıcılarının çoğunluğu korsan oynuyorsa. Bunu düşünecek olan oyuncu değildir ki. Oyun firmalarıdır. Hizmet iddiasında bulunan firmalar, kendi üretimini beğendirmek ve pazarlama stratejisini de düzene koyacak olan oyun yapımcıları. Neden ben kendimi hizmeti üretene göre şekillendirecekmişim ki? Dünya'nın neresinde görülmüş bu. Üreten düşünür bunu. Ben PC kullanıcısı olarak orjinal oyun alıyor muyum? Alıyorum. Hizmetinin karşılığı olan bedeli ödüyor muyum? Ödüyorum. O zaman PC veya konsol farketmez parasını veriyorsam oyun hizmete çıktığında hizmetin karşılığını isterim. Eğer sen hizmeti geciktirirsen müşterini kategorize etmiş olursun. Şimdi birkaç kişi düşünebilir herşeyi de devletten beklemem gerek. Paran varsa da her hizmeti alacaksın diye bir zorunluluk yoktur gibisinden. Elbette gerekirse müşteri de kendini firmaya göre şekillendirebilir. Ancak firmanın elinde olmayan sebepler vardır ve bunu müşterisine açıklar. Ama Rockstar'ın elinde olmayan bir sebep yok. Tamamı ile keyfi bir karar. Yani tüm platformlara çıkaran nasıl çıkarıyor. O yüzden konsolcular PC sahiplerine yok orjinal almıyorsunuz da, yok şöyle de böylede diye anlamsız anlamsız eleştirilerde bulunmaktan bir zahmet vazgeçin. Saygılar...

Rindaman

3.5.2013 01:54:32

0
çok yazık, ama umarım pc'ye en yakın zamanda optimize bir sürüm çıkarırlar. Yoksa 3gb ekran kartı anca yeter

Megas Red

3.5.2013 00:37:33

0
Rockstar Games'in Take Two'ya para kazandırması en doğal istekleri. T2 zarar etmeye devam ediyor. PC ye çıksa kaç kişi satın alacak? Konsollarda 10 milyon satan bir oyun PC de 1 milyona anca geliyor. Buyrun aynı zamanda piyasaya sunulan Max Payne 3 - http://www.vgchartz.com/gamedb/?name=max+payne+3 Bizler bu oyuna verilen emeklerin farkındayız ama maalesef varolan cahil zihniyet "PC ye de çıkart RG baba" sonra torrent torrent arar durur. Yazık....

Riwalp

3.5.2013 00:28:26

0
GTA 5 posterlerinde sadece xbox ve ps3 var sanırım red dead gibi özel oyun yapacaklar videolarda da 720 p ayarında bence kötü oldu bende pc de iyi grafiklerle oynamak isterdim oyunu gta 6 yı bekliyecez

Guest-C6BBFF977

2.5.2013 23:55:01

0
Rockstar da altın dışkı için çabaları son hızda sürüyor.

Citizen'in Pengueni

2.5.2013 23:09:37

0
quote:

Orijinalden alıntı: Runaway 

Samsung S23B350H monitör ile hem PC'mi hemde PS3'ümü kullanıyorum.Merak etmeyin hakkını fazlasıyla veriyor.Kıytırık oyun almak zorunda da değilsiniz.
yukarıda arkadaş link atmış yazdıklarına aynen katılıyorum konsol ucuz görünsede aslında daha pahalıya geliyor üstelikte pc deki tadı,grafik kalitesi,mod gibi olaylar yok.tabi pes,fifa gibi oyunlar pc de gitmez ama bir oyundan alabileceğin en yüksek zevki sana pc verir.

carter

2.5.2013 23:04:00

+2
quote:

Orijinalden alıntı: \\RivenDeLL//

Vallahi hocam, kaç gündür tepeme geliyorlar gta meselesi yüzünden. Altı üstü bir oyun, ne olacak ki? Yani sanal bir dünya, bunun için insanları üzüyorlar birde... Ne oldu bana? Ben harbi harbi oyun delisi gibi oldum. Ben dh'nin dahili bileşenler bölümünde doğdum. Zaten adı üstünde DONANIM haber. Dh'nin kurulmasındaki asıl amaç pc donanımı. Ben kaçıyorum buralardan artık... Bir oyun için o kadar insanı üzüyorlarya...
Kafaya takmaya değmez hocam. Sanal olanla gerçeği karıştırmamak lazım. Çıkıp çıkmaması hiç önemli değil.

Hands0meJack

2.5.2013 23:02:24

0
bu adamlar paraya ne kadar odaklanırsa, oyunların da ruhu bir o kadar kayboluyor.

any77

2.5.2013 23:01:53

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Yani uzun lafın kısası: "KONSOL AKAR, PC BAKAR"
Doğru, konsol aradan akıp gidecek, pc'de bizlere bakacak...

any77

2.5.2013 22:54:35

0
quote:

Orijinalden alıntı: carter Bazıları da gelmiş pc'ye çıkmayacak diye seviniyor. İster çıksın ister çıkmasın, kaybedilecek bir şey yok. Altı üstü bir oyun.
Vallahi hocam, kaç gündür tepeme geliyorlar gta meselesi yüzünden. Altı üstü bir oyun, ne olacak ki? Yani sanal bir dünya, bunun için insanları üzüyorlar birde... Ne oldu bana? Ben harbi harbi oyun delisi gibi oldum. Ben dh'nin dahili bileşenler bölümünde doğdum. Zaten adı üstünde DONANIM haber. Dh'nin kurulmasındaki asıl amaç pc donanımı. Ben kaçıyorum buralardan artık... Bir oyun için o kadar insanı üzüyorlarya...

Runaway 

2.5.2013 22:27:21

+1
quote:

Orijinalden alıntı: \\RivenDeLL//

Doğru diyorsun, sanırım okumuştum chip online'da ama senin yazın mı bilmiyorum, çok eskiydi hatırlayamıyorum zaten . Exusive oyunlar iyi ve güzel fakat sevmiyorum konsolun gamepad'inde oynamayı. Zaten ço kaşırı oyun oynayan biri de değilim. Pc'de şuan bir bf3 birde far cry 3 var oynadığım. Eskiden aldığım assessins creed3 var, mass effect 3, bir kaç oyun daha. Ama oynadığım şu anda bir oyun var bf3. Yani düşün daha crysis3'ü, tomb raider'ı, dead space'i oynamadım. O yüzden ,kişisel görüş olarak bildiriyorum, konsol exlusive oyunlarına benim için sıra gelmezdi. Bende tam bundan bahsediyorum, pc bir hobidir, tutkudur... Bende bu tutkuya kapıldım. Yani dediğim gibi, çok oyun oynayan biri değilimdir. Gidip de ps3'ün başıan oturup oyunu açıp oynamam. Pc'ye girerim, boş zamanım olursa girer 2 tur atarım bf3'te. O kadar. O yüzden tamamı ile bir oyun makinesine para vermek istemiyorum. Tabi bu bir kişisel görüş, yanlış anlaşılmasın. Genele vurmayayım. İki sistemi tabiki de beraber götürebilirim, ama dediğim gibi, bütçe sıkıntılı. Yani oldu olacak, sırf oyun tutkusu, pc tutkusu için o kadar para akıtıyorum, bir de konsola para veremem. Ama parası olana çok iyi tabi. Neden olmasın ki? Hem konsol hem pc. En iyisi de o zaten...
Yazdıklarınıza katılıyorum.Kişi fazla oyun oynamıyorsa PS3 alması anlamsız olur zaten.Bir orta yol bulmamıza sevindim.

any77

2.5.2013 22:20:17

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Runaway 

Sony'nin PS Store'dan satın aldığınız dijital oyunlar için 2 indirme hakkı sunuyor.İki kişi birleşiyor bir oyunu tam ücreti ile digital olarak satın alıyor ve indiriyorsunuz.Yani yarı fiyatına/steam fiyatına sahip olmuş oluyorsunuz. Kutulu PC oyunlarının yurtdışı fiyatlara yurtiçi fiyatlar ile paraleldir.Lakin Aral Games konsol oyunlarının fiyatlarını şişirdiğinden Türkiye'de bir fiyat farkı oluşuyor. Vaktim olmadığından yazınızı "çapraz" şekilde okudum.Dolayısıyla o kısmı kaçırmışım.Başta "çapraz" şekilde okuduğumu belirtiyor oluşum bunun yaşabileceğini düşündüğümdendi.Kusura bakmayın. Şunu belirteyim PC bir tutku ve hobidir.En azından benim için.PC sahibi olunmadan PS3 sahibi olunmamalı. Bundan 5-6 sene önce chip'in sitesinde blog kısmında yazdığınız PC vs Konsol yazısının paralelinde bir yazı yazmıştım.Ana sayfaya taşınmıştı.Nerdeyse sizinle aynı şeyleri düşünüyordum.Ama konsolla tanışıp ön yargılarımı yıktım. Aynı şeyi sizde ilerleyen zamanlar yaşayabilirsiniz.Size tavsiyem biraz daha detaylı araştırıp,iki sistemi beraber götürebileceğinizi görmeniz. Hem PC hem de PS3 platformunda oynuyorum ve benim düşüncemdir;oyuncuysanız exclusive oyunlardan mahrum kalıyor oluşunuz çok yazık.Çünkü gerçekten çok kaliteliler.
Doğru diyorsun, sanırım okumuştum chip online'da ama senin yazın mı bilmiyorum, çok eskiydi hatırlayamıyorum zaten . Exusive oyunlar iyi ve güzel fakat sevmiyorum konsolun gamepad'inde oynamayı. Zaten ço kaşırı oyun oynayan biri de değilim. Pc'de şuan bir bf3 birde far cry 3 var oynadığım. Eskiden aldığım assessins creed3 var, mass effect 3, bir kaç oyun daha. Ama oynadığım şu anda bir oyun var bf3. Yani düşün daha crysis3'ü, tomb raider'ı, dead space'i oynamadım. O yüzden ,kişisel görüş olarak bildiriyorum, konsol exlusive oyunlarına benim için sıra gelmezdi. Bende tam bundan bahsediyorum, pc bir hobidir, tutkudur... Bende bu tutkuya kapıldım. Yani dediğim gibi, çok oyun oynayan biri değilimdir. Gidip de ps3'ün başıan oturup oyunu açıp oynamam. Pc'ye girerim, boş zamanım olursa girer 2 tur atarım bf3'te. O kadar. O yüzden tamamı ile bir oyun makinesine para vermek istemiyorum. Tabi bu bir kişisel görüş, yanlış anlaşılmasın. Genele vurmayayım. İki sistemi tabiki de beraber götürebilirim, ama dediğim gibi, bütçe sıkıntılı. Yani oldu olacak, sırf oyun tutkusu, pc tutkusu için o kadar para akıtıyorum, bir de konsola para veremem. Ama parası olana çok iyi tabi. Neden olmasın ki? Hem konsol hem pc. En iyisi de o zaten...

Erdo4

2.5.2013 21:56:35

0
quote:

Orijinalden alıntı: blackh4wk

Port olacağı kesin.
Kim diyor? Böyle bir açıklama yapılmadı. Hadi diyelim PORT olsun. Farketmez.. ENBSeries yine yardımımıza koşar. Çok ince ayarlamalar sonrası hem grafik olarak oyunumu uçurdum hemde 60 üstü FPS alıyordum GTA IV'den.. (bu sadece bir teori, GTA V kesinlikle PORT çıkmayacak)

ButtHead

2.5.2013 21:27:17

0
Bence bu sayede xbox ve ps3 satışlarını arttırmayı planlıyo olabilirler anlaşmalı bi durum diye düşünüyorum bu

Bilgisayar Bağımlısı

2.5.2013 21:23:02

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

külüstür dedigin makine senin 3.500 lük pc´nin yapdigini yapiyor nasil bir celisgidir bu. yazik cok yazik.
900 liralık laptopda oynanılacak oyunlar grafik ve performans bakımından ps3'ü tokatlar buna ne diyeceksin?

KIZLARIN KORKULU RÜYASI

2.5.2013 21:21:42

0
Sinir oldum suan.bu kadar adam aylardir oyunu bekliyor gelen aciklamaya bak.

-gg-

2.5.2013 21:04:35

+1
Ps4e gelirse oynarım. Ps3 kesmez . Pcyede gelecek zaten gta4te de öyle oldu.

Saiki

2.5.2013 21:04:29

0
Bu haberi verip, altına hâlâ çıkacağı platformların arasına pc yi koyması ağır fail olmuş.

aykut291

2.5.2013 20:59:46

0
Herzaman bilindik satndart politika daha sonra pc kesin çıkıacak her sene böyle oldu zaten.

carter

2.5.2013 20:41:28

0
Bazıları da gelmiş pc'ye çıkmayacak diye seviniyor. İster çıksın ister çıkmasın, kaybedilecek bir şey yok. Altı üstü bir oyun.

Guest-73E678180

2.5.2013 20:31:57

-1
Watch dogs daha iyi bence ama bu trevor icin alirim o gtayi aradigim tipleme

Runaway 

2.5.2013 20:05:07

+2
quote:

Orijinalden alıntı: \\RivenDeLL//

Öncelikle 2-3 sene de bir pc sistemi değiştirmekle ilgili bir yazı yazmışsınız. Çapraz filan değil, adam gibi okuyun mesajı, sonra böyle oluyor. Pc sisteminin 3 sene de bir komple değişmesi gerektiğini yazdım zaten. Her yıl ekran katı değişmesi gerek. 3 yılda bir de diğer parçalar. Okusaydınız anlardınız, yarıda kesmeyin yanlış anlarsınız diye boşuna yazmamışım değil mi başına . Zaten dediğim fiyata high end bir pc sahibi olabiliyorsun emin ol. Bilinçli bir ps kullanıcısı demişsin de ona bakarsan pc'de de steam var, onuda hesaba kat. Konsolda psn varsa, yurtdışından alım varsa, işte dijital indirimiydi filan varsa, bunları pc'de de yaparsın. İki platformunda kutulu versiyonlarını hesaba katacaksın. Yani tek taraflı bakan ben değil sensin aslında . Ps'de psn ile ucuz oyunlar sağlanıyorsa, yurt dışından oyun alınıyorsa bunları pc'de de yaparsın. Zaten steam, psn'i indirim konusunda 5'e katlar. Kısaca oku şu mesajı düzgüncene sonra mesajlaşalım
Sony'nin PS Store'dan satın aldığınız dijital oyunlar için 2 indirme hakkı sunuyor.İki kişi birleşiyor bir oyunu tam ücreti ile digital olarak satın alıyor ve indiriyorsunuz.Yani yarı fiyatına/steam fiyatına sahip olmuş oluyorsunuz. Kutulu PC oyunlarının yurtdışı fiyatlara yurtiçi fiyatlar ile paraleldir.Lakin Aral Games konsol oyunlarının fiyatlarını şişirdiğinden Türkiye'de bir fiyat farkı oluşuyor. Vaktim olmadığından yazınızı "çapraz" şekilde okudum.Dolayısıyla o kısmı kaçırmışım.Başta "çapraz" şekilde okuduğumu belirtiyor oluşum bunun yaşabileceğini düşündüğümdendi.Kusura bakmayın. Şunu belirteyim PC bir tutku ve hobidir.En azından benim için.PC sahibi olunmadan PS3 sahibi olunmamalı. Bundan 5-6 sene önce chip'in sitesinde blog kısmında yazdığınız PC vs Konsol yazısının paralelinde bir yazı yazmıştım.Ana sayfaya taşınmıştı.Nerdeyse sizinle aynı şeyleri düşünüyordum.Ama konsolla tanışıp ön yargılarımı yıktım. Aynı şeyi sizde ilerleyen zamanlar yaşayabilirsiniz.Size tavsiyem biraz daha detaylı araştırıp,iki sistemi beraber götürebileceğinizi görmeniz. Hem PC hem de PS3 platformunda oynuyorum ve benim düşüncemdir;oyuncuysanız exclusive oyunlardan mahrum kalıyor oluşunuz çok yazık.Çünkü gerçekten çok kaliteliler.

Frost Troll

2.5.2013 19:53:04

0
kısmetse ön sipariş ile alıp çıkar çıkmaz oynıycam. sizde bayramda büyüklerinizin elini öpüp bolca para toplamaya bakın. yeni ekran kartı falan çıkar o tarihte gider ondan alırsınız. Cevat babanız size minimum 16 GB RAM, 8 çekirdekli 4.60GHz işlemci, Radeon HD 8980 ekran kartı isteyen boş beleş bi oyun çıkarır onu oynarsınız. PC'im eridi grafikler gözlerimi kamaştırdı diye dolanırsınız forumlarda. ama ders çalışmayıda unutmayın. karnede kötü not olursa PC yasağı gelir maazallah. aman dikkat.

Frobisher

2.5.2013 19:53:01

-3
öylemi rockstar? o zaman yaşasın korsan.

any77

2.5.2013 19:50:55

-2
quote:

Orijinalden alıntı: Runaway 

O bahsettiğiniz kirliliği oluşturmamak için kısa keseceğim.Yazınızı "çapraz okuma" ile okudum.Olaya tek taraflı ve subjektif bir perspektif ile bakmışsınız. Yazınızda emek var,o yüzden saygı duyuyorum ama ciddi bir araştırma yapmamışsınız.En basitinden PS3 kullanıcıları -bilinçli olanlar- bir oyuna 180 TL vermiyor.Spotçu veya yurtdışı vasıta ile oyunun PC fiyatından ya daha düşük yada aynı fiyattan ediniyorlar. Üstelik PSN+'a abone olarak her ay bedava oyunlar indiriyoruz.Mesela dün Hitman:Absolution verildi. PC'niz eskidiğinde ekran kartını değiştirmeniz yetmiyor,yeni teknolojilere de ayak uydurmak gerekiyor.Mesela 2,5-3 senelik işlemcisini (C2Duo,QuadCore) değiştirmek isteyen bir kullanıcı anakartını dolayısıyla DDR2 olan ramini de değiştirmek zorunda. Birde PS3 kullanıcılarının PC sahibi olamayacağı kanısı ile yazmışsınız ki bu da takındığınız subjektif bakışın bir sonucu. Exclusive oyunları ise oynamadan bu derece küçümsüyor oluşunuz hiç hoş olmamış.Benim ve birçok kullanıcının PS3 alma sebebidir exclusive oyunlar. "Gow oynayacağıma bf3'ü fazla oynarım." Kusuruma bakmayın ama çok sığ bir görüş olmuş. Online oyunlarda High-End PC'lerin FPS avantajının ortadan kalktığını da hatırlatayım.Herkes aynı FPS'de oynuyor. Kısacası yazınızda bahsettiğiniz gibi 4.000 TL değil,500 TL vererek oyunumu oynuyorum.
Öncelikle 2-3 sene de bir pc sistemi değiştirmekle ilgili bir yazı yazmışsınız. Çapraz filan değil, adam gibi okuyun mesajı, sonra böyle oluyor. Pc sisteminin 3 sene de bir komple değişmesi gerektiğini yazdım zaten. Her yıl ekran katı değişmesi gerek. 3 yılda bir de diğer parçalar. Okusaydınız anlardınız, yarıda kesmeyin yanlış anlarsınız diye boşuna yazmamışım değil mi başına . Zaten dediğim fiyata high end bir pc sahibi olabiliyorsun emin ol. Bilinçli bir ps kullanıcısı demişsin de ona bakarsan pc'de de steam var, onuda hesaba kat. Konsolda psn varsa, yurtdışından alım varsa, işte dijital indirimiydi filan varsa, bunları pc'de de yaparsın. İki platformunda kutulu versiyonlarını hesaba katacaksın. Yani tek taraflı bakan ben değil sensin aslında . Ps'de psn ile ucuz oyunlar sağlanıyorsa, yurt dışından oyun alınıyorsa bunları pc'de de yaparsın. Zaten steam, psn'i indirim konusunda 5'e katlar. Kısaca oku şu mesajı düzgüncene sonra mesajlaşalım

Runaway 

2.5.2013 19:40:23

0
quote:

Orijinalden alıntı: Citizen'in Pengueni birileri konsol daha ucuza geliyor falan demişte. o konsolun hakkını verecek televizyon alman gerekiyor,en kıytırık oyuna bile onlarca para vermen gerekiyor belki pc den daha pahalıya geliyor,o fiyata ne canavarlar toplanıyor.
Samsung S23B350H monitör ile hem PC'mi hemde PS3'ümü kullanıyorum.Merak etmeyin hakkını fazlasıyla veriyor.Kıytırık oyun almak zorunda da değilsiniz.

Runaway 

2.5.2013 19:27:29

+2
quote:

Orijinalden alıntı: \\RivenDeLL//

Buraya yazmayayım, kirlilik oluşur, Al sana cevabın kralı : http://forum.donanimhaber.com/m_73828123/tm.htm
O bahsettiğiniz kirliliği oluşturmamak için kısa keseceğim.Yazınızı "çapraz okuma" ile okudum.Olaya tek taraflı ve subjektif bir perspektif ile bakmışsınız. Yazınızda emek var,o yüzden saygı duyuyorum ama ciddi bir araştırma yapmamışsınız.En basitinden PS3 kullanıcıları -bilinçli olanlar- bir oyuna 180 TL vermiyor.Spotçu veya yurtdışı vasıta ile oyunun PC fiyatından ya daha düşük yada aynı fiyattan ediniyorlar. Üstelik PSN+'a abone olarak her ay bedava oyunlar indiriyoruz.Mesela dün Hitman:Absolution verildi. PC'niz eskidiğinde ekran kartını değiştirmeniz yetmiyor,yeni teknolojilere de ayak uydurmak gerekiyor.Mesela 2,5-3 senelik işlemcisini (C2Duo,QuadCore) değiştirmek isteyen bir kullanıcı anakartını dolayısıyla DDR2 olan ramini de değiştirmek zorunda. Birde PS3 kullanıcılarının PC sahibi olamayacağı kanısı ile yazmışsınız ki bu da takındığınız subjektif bakışın bir sonucu. Exclusive oyunları ise oynamadan bu derece küçümsüyor oluşunuz hiç hoş olmamış.Benim ve birçok kullanıcının PS3 alma sebebidir exclusive oyunlar. "Gow oynayacağıma bf3'ü fazla oynarım." Kusuruma bakmayın ama çok sığ bir görüş olmuş. Online oyunlarda High-End PC'lerin FPS avantajının ortadan kalktığını da hatırlatayım.Herkes aynı FPS'de oynuyor. Kısacası yazınızda bahsettiğiniz gibi 4.000 TL değil,500 TL vererek oyunumu oynuyorum.

BSC Misafiri

2.5.2013 19:27:24

0
bizde pc lere geliştirilen oyunu yani wach dogs u orjinal alırız... sen ileride pc ye gelirsende ona göre muamele yaparız ;)

blackh4wk

2.5.2013 19:20:59

0
quote:

Orijinalden alıntı: Erdo4 Acelemiz yok. İsterse 1 yıl sonra çıksın. Ancak PORT olmasın.. Biz oyunu ENBSeries Modu ile her zaman ki gibi adam ederiz..
Port olacağı kesin.

BSC Misafiri

2.5.2013 19:20:53

-2
Gelde gülme arkadaş bir yerinle konsol pcnin çeyrek fiyatına satılıyormuş :D lan 500 tl lik konsoldan ucuz pc bile konsoldan daha iyi grafik veriyor neyin kafasını yaşıyorsunuz konsol fanboyları ??

any77

2.5.2013 19:16:27

0
quote:

Orijinalden alıntı: Citizen'in Pengueni birileri konsol daha ucuza geliyor falan demişte. o konsolun hakkını verecek televizyon alman gerekiyor,en kıytırık oyuna bile onlarca para vermen gerekiyor belki pc den daha pahalıya geliyor,o fiyata ne canavarlar toplanıyor.
Katılıyorum. Şu konumu okuyun, herşeyden bahsettim, bu dediklerinden de... http://forum.donanimhaber.com/m_73828123/tm.htm

phantom_coal

2.5.2013 19:15:03

0
Bari söylese sadece konsol dediğimiz de ps 4 dahil mi ?

Citizen'in Pengueni

2.5.2013 19:10:41

0
birileri konsol daha ucuza geliyor falan demişte. o konsolun hakkını verecek televizyon alman gerekiyor,en kıytırık oyuna bile onlarca para vermen gerekiyor belki pc den daha pahalıya geliyor,o fiyata ne canavarlar toplanıyor.

BSC Misafiri

2.5.2013 19:07:37

0
bekletirler bekletirler sonrada çıkarmazlar red dead redemtion da çıkacak tı hani çıktmı?

BSC Misafiri

2.5.2013 19:07:27

0

BSC Misafiri

2.5.2013 19:07:19

-1
gerçekten etcek küfür bulamıyorum eğer çıkarmazlarsa üşenmem giderim yakarım orayı

any77

2.5.2013 19:04:49

0
quote:

Orijinalden alıntı: Runaway 

Merak etmeyin,piyasadaki tüm oyunları minimum,medium+'da çalıştırabildiğim bir PC'm mevcut. Eğer ilk mesajıma seviyeli ve üzerinde tartışabileceğimiz bir cevap verecekseniz bekliyorum.
Buraya yazmayayım, kirlilik oluşur, Al sana cevabın kralı : http://forum.donanimhaber.com/m_73828123/tm.htm

32aslan

2.5.2013 19:03:49

0
Çikartmayın la pc ye falan aman ölürsünüz zaten aynı anda çıkartsanız

Runaway 

2.5.2013 18:55:21

+1
quote:

Orijinalden alıntı: \\RivenDeLL//

Sende o ciğere ulaşamadığın için çeyrek fiyatına satılan aleti almışsın...
Merak etmeyin,piyasadaki tüm oyunları minimum,medium+'da çalıştırabildiğim bir PC'm mevcut. Eğer ilk mesajıma seviyeli ve üzerinde tartışabileceğimiz bir cevap verecekseniz bekliyorum.

any77

2.5.2013 18:45:41

-1
quote:

Orijinalden alıntı: firkateyn Pcye çıkartmasalarda pc için sağlam gelen bir watch dogs var. Açık dünya,hackerlık ve hiçbirşey olmasada sokaklarda boş boş parkur koşuculuğu yapmak güzel olacak. Gta 5 elbette kaliteli olacak. Ama watch dogsun son traileinda boş bir oyun olmadığını belli ediyor. Yanlış anlaşılmasın. Fanboy değilim. İkiside çok güzel olacak fakat gta 5 pcye çıkmayacak deyince eskiden olsa herkes çok üzülürdü. Belki yerini tam dolduramaz ama watch dogsun kesinlikle ondan az bir zevk vereceginide sanmıyorum.
İşte bundan bahsediyorum bende."Gta 5 elbette kaliteli olacak. Ama watch dogsun son trailerında boş bir oyun olmadığını belli ediyor. Yanlış anlaşılmasın. Fanboy değilim. İkisi de çok güzel olacak fakat gta 5 pcye çıkmayacak deyince eskiden olsa herkes çok üzülürdü. Belki yerini tam dolduramaz ama watch dogsun kesinlikle ondan az bir zevk vereceğinide sanmıyorum."

any77

2.5.2013 18:42:43

0
quote:

Orijinalden alıntı: Runaway  "Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş." O kötülediğiniz alet GTA 5 oynamak için topladığınız PC'nin çeyrek fiyatına satılıyor. Zaten oyunların satış rakamlarına baktığınızda PS3 ve Xbox'ın PC'yi en az 5'e katladığını görüyorsunuz.
Sende o ciğere ulaşamadığın için çeyrek fiyatına satılan aleti almışsın...

Erdo4

2.5.2013 18:14:16

0
Acelemiz yok. İsterse 1 yıl sonra çıksın. Ancak PORT olmasın.. Biz oyunu ENBSeries Modu ile her zaman ki gibi adam ederiz..

MeTeCiK

2.5.2013 18:04:10

+4
PS'i sadece PES icin oynarım.. Pcdeki o tuslara basma hissetme olayı bile bir baska.. bir BF3 Oynamak 64 kişilik büyük maplarda koşturmak bir başka..

Runaway 

2.5.2013 17:52:52

-4
"Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş." O kötülediğiniz alet GTA 5 oynamak için topladığınız PC'nin çeyrek fiyatına satılıyor. Zaten oyunların satış rakamlarına baktığınızda PS3 ve Xbox'ın PC'yi en az 5'e katladığını görüyorsunuz.

firkateyn

2.5.2013 17:46:22

+1
Pcye çıkartmasalarda pc için sağlam gelen bir watch dogs var. Açık dünya,hackerlık ve hiçbirşey olmasada sokaklarda boş boş parkur koşuculuğu yapmak güzel olacak. Gta 5 elbette kaliteli olacak. Ama watch dogsun son traileinda boş bir oyun olmadığını belli ediyor. Yanlış anlaşılmasın. Fanboy değilim. İkiside çok güzel olacak fakat gta 5 pcye çıkmayacak deyince eskiden olsa herkes çok üzülürdü. Belki yerini tam dolduramaz ama watch dogsun kesinlikle ondan az bir zevk vereceginide sanmıyorum.

any77

2.5.2013 17:42:10

+2
quote:

Orijinalden alıntı: Dinosaurborn en güzelini yapıyor rockstar. bu devirde PC'ye oyun çıkarılmaz zaten. bende yapımcı olsam bende çıkarmam. o kadar uğraş emek ver oyun yap, adamlar tak diye çeksin torrentten. her sene kasa upgrade edene kadar alın bi konsol mahrum kalmayın böyle kaliteli oyunlardan. ha ama alsanızda evin salonuna kurup her dakka nası oynıycaksınız. "dizim var maçım var" der anneniz babanız kızar oynatmaz. PC'den vazgeçmeyin en iyisi kapanın odanıza ders çalışıyorum diyip çaktırmadan league of legends oynayın. yaşınıza göre en temizi bu.
Susuyorsam asaletimden değil, kelimelerin nefretimi anlatmaya yetmemesinden...

BSC Misafiri

2.5.2013 17:29:58

0
BSC Misafiri 02.05.2013 16:51:25 Siz gidin PC'nizde Crysis 3 oynayın onla övünün ne Read Dead Redemption nede GTA V pc ye çıkmayacaktır... ----------------- Gta v pcye eninde sonunda çıkacak bunu kafanıza sokun fanboylar !

BSC Misafiri

2.5.2013 17:29:52

+2
geliştirmeyenin anası babası ölsün ben lafımı söyledim hadi sıkıysa geliştirmeyin

BSC Misafiri

2.5.2013 16:51:27

-1
1-2 sene sonra oynarsınız pc de :D

BSC Misafiri

2.5.2013 16:51:25

-5
Siz gidin PC'nizde Crysis 3 oynayın onla övünün ne Read Dead Redemption nede GTA V pc ye çıkmayacaktır...

BSC Misafiri

2.5.2013 16:50:39

-11
Yani uzun lafın kısası: "KONSOL AKAR, PC BAKAR"

cenkk34

2.5.2013 16:38:48

0
Anlaşıldı Pc ye gene optimizasyon özürlü bir port gelicek. Hiç bişey fanboyu olmadığım için bizde alır konsolda oynarız napalım.

Mudokon Kafası

2.5.2013 16:25:00

0
Buna gösterip de vermemek dense gerek.

ToReDox5

2.5.2013 15:51:52

0
Watch Dogs dedim mi Fanboycukların biyerleri şişiyor.Hadi bunu da eksileyin koçlarım benim.

ToReDox5

2.5.2013 15:46:09

+2
Watch Dogs yeter anam.Ne halt yersen ye Rockstar sen.

musAKka

2.5.2013 15:29:57

+5
Xbox360'ı bilemem ama özellikle GTA 4'ün PS3'teki halini gördükten sonra zaten GTA V'i PS3'üme almayı düşünmüyorum. Her ne kadar PC'de optimizasyon kötü diye laflar edilse de şahsen çıktığı ilk günden beri PC'de sorunsuz olarak, en azından takılmadan oynadım. Belki de şanslı azınlıktayımdır, bilemem. Hani 60 FPS'yi falan geçtim, bana 30 FPS sabit performans verse bile PS3'e de alırım ama böyle olmayacağını tahmin etmek çok zor değil. PS4'e sahip olmayı düşünen biri olarak GTA V'i PS4'e de çıkarırlarsa o zaman işler değişir tabi.

BSC Misafiri

2.5.2013 15:27:46

+2
Dinosaurborn Yav he he bebe olan sizsiniz asıl adam gibi optimizasyonla çıkarmayıp konsol porto optimizasyoni ile çıkartırlarsa tabi herkes çeker adam gibi oyun yapsınlarda pcye millet orjinal alsın.

CodeMachine

2.5.2013 15:25:35

+11
İnsanlar artık o kadar kıskanç hale gelmiş ki, başkalarının oyunları oynayamamasına sevinir hale gelmişler. Çıksın bütün platformlara herkes oynasın. Yapımcı firma para kazanmış kazanmamış sana ne. Bide onların avukatı kesiliyorsunuz.

BlackBeasT

2.5.2013 15:25:04

0
Wii_U dahi çıkma ihtimalı olan GTA_V ilk olarak oyun konsolları çıkması normal, kaymağa ekmek bandırıp yemek varken eş zamanlı PC çıksa grafik ve araç modları ile Konsol'da ki satışları bodozlama balta vurma olası yüksek... GTA_IV'de 7 patch ile pc'de kendine geldi. AA ayarı yoktu SMAA dosyaları ile köşe yumuşatma yapıyorduk, optimize iyi olsun PC geç çıksın, bekleyemem dersen 350tl 2.el CFW x360 yada PS3 GTA_V oynarsın bitirdikten sonra satarsın ,PC çıktığında GTA_V konsol satışında gelen parayı 120gb SSD alır GTA_V ona gömersin ,çareler tükenmez

K.Dot

2.5.2013 15:20:59

0
" Şuan"

aterikasedi

2.5.2013 15:17:32

0
Abi biraz sabredin.Konsollara önce çıksın nolacak.Biz küçükken atari kasedi alırken oyunun sadece etiketine bakarak nasıl bir oyun olduğunu anlamaya çalışır ve kısıtlı paramızla onu almaya çalışırdık.Öyle oyun hakkında bilgimiz olmazdı, her istediğimizde kaset de alamazdık.Şimdi öyle mi?Oyun hakkında her türlü bilgiye sahipsin.Önce konsollara çıkarsa açarsın netten oynanış videolarını izlersin , daha da heveslenirsin , güzel olur , heyecanlı olur.Aynen sende sadece atari varken bir komşunun segasının olup da onu sadece pencereden oynarken izlemek gibi.Zaten çoğunuz oyun çıktığında netten torrentten indirecek.Adamların emeğini hiç edeceksiniz oyunu salyalarınızı akıta akıta oynayarak.E daha neyin lafını yapıyorsunuz.Sabredin işte.

Dovahkiin

2.5.2013 15:02:49

+1
Yine PC vs Konsol haberi. Patlamış mısırlarınızı hazırlayıp yorumlar bölümüne geçiniz. Şu an için favori yorumum Dinosaurborn'un konuyu yaşla ilişkilendirmesi.

Archangel™

2.5.2013 14:54:26

+1
Siz bu nesil konsollara çıkartın GTA V'yi , görüyoruz grafikleri herşey grafik değildir ama sen en çok beklenen oyunu şimdiki nesil konsollara çıkart ve beklenen grafiği vereme Bizde 1 yıl sonra çıkmış GTA V'yi modlarla çok daha iyi halde oynarız. Şuanki GTA IV iChancer modu kat kat daha iyi grafik veriyor Ha oyun eğlenceli , oynanışı güzel ona bişey diyemem

bkaakco

2.5.2013 14:17:43

0
Şaşırmadım.

Dinosaurborn

2.5.2013 14:14:09

-10
en güzelini yapıyor rockstar. bu devirde PC'ye oyun çıkarılmaz zaten. bende yapımcı olsam bende çıkarmam. o kadar uğraş emek ver oyun yap, adamlar tak diye çeksin torrentten. her sene kasa upgrade edene kadar alın bi konsol mahrum kalmayın böyle kaliteli oyunlardan. ha ama alsanızda evin salonuna kurup her dakka nası oynıycaksınız. "dizim var maçım var" der anneniz babanız kızar oynatmaz. PC'den vazgeçmeyin en iyisi kapanın odanıza ders çalışıyorum diyip çaktırmadan league of legends oynayın. yaşınıza göre en temizi bu.

BSC Misafiri

2.5.2013 14:13:06

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri İşe bak ya okadar gittik 3.500 lük pc topladık şu oyunu adam akıllı canavarla oynamak varken külüstür ps3 le oynucaz neyse tabi Allahtan var ps3ümzde
külüstür dedigin makine senin 3.500 lük pc´nin yapdigini yapiyor nasil bir celisgidir bu. yazik cok yazik.

BSC Misafiri

2.5.2013 14:13:02

-7
PC okadar iyi ise neden cikartmiyor rockstar adamlar ekmek yedigi tekneye konsollara burun kivirirmi cahil olmayin. siz toplayin son sistem gta 5 cikana kadar eskir zaten. pc de oyun satmiyor adam akili anlayin ya anlayin. Habere bak yapilan yorumlara bak ya. her sefereinde ayni sey bir gidin ya.

oxlayer

2.5.2013 14:06:46

0
bu arada bence oyun ps4 e ve xbox 720 ye de çıkabilir.tabiki pc ye de çıkacak büyük ihtimalle yakın zaman aralıklarında.

Wayward Son

2.5.2013 14:04:12

0
quote:

Orijinalden alıntı: botoks bende hitman crysis far cry gta hepsini orjinal aldım.kopyacılarla aynı kefeye konulmak haksızlık olur.iyi işlemci ister bu oyun.herkes hazırlasın pc sini full detay ultra full aa.aşağısından nefret ederim.
Bana birini hatırlattın...

oxlayer

2.5.2013 14:01:47

-1
bende hitman crysis far cry gta hepsini orjinal aldım.kopyacılarla aynı kefeye konulmak haksızlık olur.iyi işlemci ister bu oyun.herkes hazırlasın pc sini full detay ultra full aa.aşağısından nefret ederim.

kenan9593

2.5.2013 14:00:34

0
Oyunun konsolla aynı zamanda çıkmaması iyi olabilir. Ps4 le birlikte pc de muhtemelen daha iyi grafiklerle çıkacaktır

snipercover

2.5.2013 13:56:12

0
O değilde Ps4 de watch dogs varken ps3'de Gta 5 oynamak kim ister ? Tabiki bunu ps4 ü satın alan kişiler için söylüyorum. Açıkçası ben ps3'de gta 5 i oynamam. Pc'ye zaten geç çıkıcak bu yüzden tercihim ps4'de veya Pc'imde Watch dogs oynamak olur.

oxlayer

2.5.2013 13:54:43

-5
pc ye olsun ps4 e olsun.BU OYUNU ORJİNAL ALMIYCAK OLANLAR YORUM YAPMASIN.YAPARSA YER EKSIYİ.gta 5 dünyada ilk 3 e girer başarı olarak.

ErayG-TR

2.5.2013 13:54:11

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast Buraya gelip neden pcye çıkmıyo yeaa diye ağlayanların hiçbiri oyunu orj. almayacak zaten.
Dostum sen ne saçmalıyorsun? "PC'ciler korsancıdır" mantığını atın artık çöpe, o eskide kaldı. Ben de PC'ye çıkmasını istiyorum ve GTA'nın çıkan 7 oyununu da orjinal aldım ve orjinal aldığım halde korsancıların kefesine konmanın hiç hoşuma gitmediğini belirtmek isterim. Saygılar..

oxlayer

2.5.2013 13:46:37

+2
ENDİŞELENMEYİN.BU AÇIKLAMA KONSOL SATMA POLİTİKASI.PC YE ÇALIŞMA YAPIYORUZ DERSE KONSOL SATIŞLARI BALTALANIR.PC YE YUZDE YUZ HER ZAMANKİ GİBİ GELECEK.GELMESSE BASARLAR ORAYI.MUCİZE OLURSA PS4 ALICAZ MECBUREN.

Wayward Son

2.5.2013 13:39:54

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Wayward son Ben bütün gta oyunlarını orjinal aldım nedeyse nerden torrentten çekecekmişim ? Gtayı orjinal alanlara böyle bişey deme hakkın yok
Bir önceki mesajımdan alıntı: "PC'ye çıkınca ilk elden ya indireceksin torrent'ten ya da satın alacaksın; neyin kıvırması, neyin çamur atması bu?" ---ilk elden...satın alacaksın... ...İLK ELDEN...SATIN ALACAKSIN... ...İLK ELDEN...SATIN ALACAKSIN... Gidip sadece korsan olayına odaklanırsan anlamı kaçırırsın. Herkes korsan alacak demedim farkındaysan, bir daha oku.

BSC Misafiri

2.5.2013 13:31:50

0
Darthblast Sen git onu xbox'da çıkışa 1 hafta kala oyunu çekenlere söyle ben bal gibide orjinal alıcam her gta gibi bunu gta 4'de orjinal aldım zaten.

BSC Misafiri

2.5.2013 13:31:44

-1
İşe bak ya okadar gittik 3.500 lük pc topladık şu oyunu adam akıllı canavarla oynamak varken külüstür ps3 le oynucaz neyse tabi Allahtan var ps3ümzde

BSC Misafiri

2.5.2013 13:31:41

-1
Wayward son Ben bütün gta oyunlarını orjinal aldım nedeyse nerden torrentten çekecekmişim ? Gtayı orjinal alanlara böyle bişey deme hakkın yok

Cpt. Miller

2.5.2013 13:28:03

-5
Eski nesil konsollara çıkacaksa PC'ye çıkmasa da olur, yine optimizasyon özürlü ve özellikle doku detayları yetersiz kalacak. WD'un PC'ye özel sürümü yapılırsa o zaman görürüz şenliği, Rockstar eski nesil konsollara oyun yapmaya devam etsin. Bir kere WD'un konusu GTA'e göre daha güzel, klişe değil Person of Interest dizisinden esinlenmişler. Bu arada 2K Games Mafia 3 duyurusu yaparsa, yine PC'ye özel olacaktır, Mafia 2'yi PhysX efektleri ile oynamıştım.

- The Stig -

2.5.2013 13:27:03

-1
şimdi ne olacak ben size söyleyeyim ; :) Gtx 670'ler 80'ler 90 veya hd 7000 serisi alan bununla yetinmeyip işlemciye 800-900 lira para ödeyenler, 400-500 liradan fazla para veripte anakart alanlar.. bitti mi bitmedi! SSD'siydi, soğutucusuydu, monitörüydü,hdd'ydi,fareydi klavyeydi... derken bi bakmışsın 2000/2500 liradan fazla para harcamışsın.. Günün sonunda ne mi oldu! (..............)! Konsollara laf yetiştiren, yine mi 30 fps ile oyun mu oynayacaz diye burun kıvırıp anasının karnından 690 ile çıkanlara gelsin bu mesaj.. Şunu anlayın artık ne pc nede konsol taraftarıyım, SİZDE OLMAYIN, ancak! OYUN YAPIMCILARI NEREYE OYUN GELİŞTİRİRLERSE O donanım her zaman öndedir.. Yani ps4'ü, xbox'u yada her ne ise adamlar KAZANACAĞI paraya bakar.. pc için çıkan bir oyun asla 5m barajını aşamaz.. ama aynı oyunu sen sadece konsol odaklı çıkarırsan ve başarılı bir yapım ise zaten ilk ayında 5milyonun yarısını satarsın.. Bu yüzden tekrar söylüyorum pc'yi çok bişey sanıp konsolları ezmeye çalışan cahil kalmış arkadaşlarım.. pc'de konsolda kendine göre + ve - 'leri var.. birine sahipsin diye sahip olmadığın şeyi ezmeye, aşağılamaya vede önemsiz göstermen sadece senin tatmin olma duygundan fazlası değil.. Hem pc hemde konsol sahibi olun OYUNCULUK budur! Almıyorsan yada alamıyorsanda laf atma!

turboctopus

2.5.2013 13:03:33

0
Buraya gelip neden pcye çıkmıyo yeaa diye ağlayanların hiçbiri oyunu orj. almayacak zaten.

Chosen_One

2.5.2013 12:45:44

0
Oyunun türkçe dil desteğiyle gelmeyeceğini düşünüyorum bu yüzden önce konsollara çıksın farketmez pc'de türkçe oynamak gibisi varmı bu oyunu.

digimon52

2.5.2013 12:40:02

-4
Arkadaslar Resimdeki Manzaraya Bakip Ibret Alin :) hangi oyunda var böyle bir sey. Watch Dog ile kiyazlayanlar Driver ve Assasin creed serisi gibi olacak onu da eklim. ve Gta kadar detayli , özgür olmayacak malesef. WD´yi bir daha GTA ile anmayin.

senseman62

2.5.2013 12:37:32

+1
belliydi zaten..rockstarın he zamanki politikası...boşa celallenmeye gerek yok.

TncyKrmn

2.5.2013 12:34:55

0
Zaten port özürlü olarak pc ye geliyor böylesi daha iyi oldu. Hiç olmazsa işkence çekmeyeceğiz.

schneemann

2.5.2013 12:27:56

-1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri İnşallah Watch Dogs sizi dümdüz eder de aklınız başınıza gelir ukala firma. Konsola çalışıyormuş, paragöz firma.
paragöz firma :) electronic arts la karıstırdın galiba 4 5 yılda bi GTA oyunu yapan Rockstar Games e söylenecek son söz olmalı bu..

DirtyShady

2.5.2013 12:19:34

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri İnşallah Watch Dogs sizi dümdüz eder de aklınız başınıza gelir ukala firma. Konsola çalışıyormuş, paragöz firma.
Ubisoft'ta AC serisini her zaman pc ye özel çıkarırdı dimi? boşuna ümitlenme Watch Dogs'da 1-2 ay geç çıkar

a.memo

2.5.2013 12:14:46

0
çocukluğumdan beri gta oyunları oynayan biri olarak rokstar gibi bir firmanın böyle şeyler yapmaması gerektiğini düşünüyorum böylesine sevilen bir oyundan pc oyuncularını mahrum bırakmak saçma. Tamam pcde korsan çok yaygın ama sadece konsola çıkarıp pcden hiç para kazanmamak var birde pc yede çıkarıp iyi bir miktarda pcden kazanmak var sanki pc ye çıkarınca kimse almıyoda herkes korsan oynuyo yine en az 1 milyon alır o oyunu ama böyle yapılınca mesela 5-6 ay sonra opt. özürlü bir oyun çıkarınca 1milyon alacaksa bu sayı düşer 500 e ki şahsen ben almam ozaman nekadar sevsemde gider korsan oynarım

BSC Misafiri

2.5.2013 12:09:50

0
Çıkmayan geciken her oyun konsollara oyuncu kazandırıyor. Böyle oyunlarda senaryo önemlidir, en ufak gecikme itibar kaybettirir. PC ölmez ama sürünüyor

BSC Misafiri

2.5.2013 12:09:40

-1
PC ye bir kazıkta Ubisoft atar merak etmeyin (WD). Daha önce birçok kez yaptılar

BSC Misafiri

2.5.2013 12:09:35

+1
adam olmaz bunlar bu bu rocuksıtar adamı kanser eder ulan zaten yıllardır pc ye bekliyoruz bide oyun ertelendi bide üstüne pc sürümü geç çıkacak diyor kimse kusura bakmasın bu saatten sonra gidipte ps3 almam dikime kadar yolları var gider paşa paşa wd oynarım daha iyi !

dragonborn95

2.5.2013 12:05:13

-3
Anlaşılan GTA 5 aylar sonra pc ye çıkan optimizasyon özürlü bir oyun olacak . O halde Watch Dogs a devam...

Wayward Son

2.5.2013 12:03:38

+2
Hala WD ile GTA'yı karşılaştıranlar var... Hala konsol-pc tartışması yapanlar var... Hala "GTA zaten senelerdir aynıydı yeaaaa" diyenler var... Madem Rockstar kötü, kaka, pis... Madem GTA önemsiz... Bu haberde işin ne? Demek ilgileniyorsun, çıkmamasına tepkilisin bari "GTA senelerdir aynı yeaaaa" diye avutma kendini. Ulen WD'yi ben de deli gibi bekliyorum da şu gereksiz karşılaştırmalarınız, 2-3 fragmanda gaza gelmeleriniz yüzünden oyundan soğudum. PC'ye çıkınca ilk elden ya indireceksin torrent'ten ya da satın alacaksın; neyin kıvırması, neyin çamur atması bu? Sonra gelir "aboo GTA 5 çok güzel" diye mesaj da yağdırırsınız siz...

dIsAstEr

2.5.2013 11:59:30

+2
Dünya'nın en kısa fıkralarından biri anlatılmış yorumlarda; "Watch Dogs, GTA V'ü zorlayacak." 17 Eylül'de savaş çıksa GTA V'den daha fazla ilgi çekemez, bilmem anlatabildim mi?

bozcan

2.5.2013 11:57:51

+3
1 2 ay sonra PC ye port edilir

Kreuger

2.5.2013 11:52:18

0
eyvah eyvah ps4 e de gec gelecek , benim izlenimlerim pal ps4 mart 2014 de cikar Ayni tarihde gta5 de ps4 e gelebilir diye dusunuyorum

BSC Misafiri

2.5.2013 11:19:07

-2
Siz bilirsiniz rockstar efendi nasıl olsa muhteşem gerçekçilikli grafikli watch dogs geliyor bizim ihtiyacımız yok 2006nın grafik teknolojili oyununa

BSC Misafiri

2.5.2013 11:19:06

+3
İnşallah Watch Dogs sizi dümdüz eder de aklınız başınıza gelir ukala firma. Konsola çalışıyormuş, paragöz firma.

BSC Misafiri

2.5.2013 11:19:01

-1
Bütün Oyun geliştiricileri PC'ye döndü bi Rockstar kaldı.Olmasada olur zaten bin senedir aynı türde oyun yapıyorlar.Sadece konsept değişik aynı yemekten sıkıldık artık.

alito

2.5.2013 10:47:07

+2
PS3 yada XBOX için alıp oyunun grafiklerinden ödün vermeye değmez bence. Yeni nesil konsollara yada PC'ye çıkınca almak bence daha mantıklı olur. Tabi sabır taşımız çatlayacağı için bu söylediklerim yalan olacak büyük ihtimalle

sarjaleti

2.5.2013 10:39:01

+2
GTA'nın gelişiminde bir hata varsa o da PC sürümünü sonradan geliştirmeleri olsa gerek.

otomania

2.5.2013 10:33:38

+2
PC yanı sıra Xbox 360 S ve PS3 SS sahibiyim, ancak ne zaman işin içinde platform farkı olan başlıklara girsem rahatsız edici şekilde hala Pc vs Konsol tartışmaları görüyorum, Pc'de oyun başka konsollarda başka tat verir, burada kalkıp ben de WD alırım, Rockstar hata yaptı demek mantıksız, ne kimsenin WD alması Rockstar'a dokunur ne de GTA V almaması, üzülerek söylüyorum ki Pc platformunu yapımcıların gözünde düşüren bu tutum, çok kaliteli Pc'ye özel yapımları bile konsolda tutan bir oyunun sattığı kadar satmıyor, siz düşünün, hayrına yapmıyor bu adamlar oyun işini, bu bir sektör, bu yüzden kimse Rockstar'ı bu anlamda suçlamamalı, orijinal oyun kullananlara lafım yok ama sürekli korsan kullanıp da GTA V ilk çıkışında Pc'ye gelmeyecek diye "gider korsan alırım ben de çıktığında" mantığındakileri biraz düşünmeye davet ediyorum, Rockstar sonradan PC'ye oyunu getirdiğinde orijinal satmazsa bir sonraki GTA'da platformlar arasında olur mu siz düşünün. Saygılarımla :)

skywalkerhan

2.5.2013 10:23:50

+1
quote:

Orijinalden alıntı: akabeyss hadi ordan. rdr pc ye çıkmadı da ne kaybetti?
Sen RDR deyince canım çekti oyunu haftasonu biraz oynayım bari :D

akabeyss

2.5.2013 10:09:51

-6
hadi ordan. rdr pc ye çıkmadı da ne kaybetti?

BSC Misafiri

2.5.2013 10:04:57

+5
o oyun içi videolar konsoldan değil ama pc den alınma gta pc ye çıkmazsa rockstarı yıkarlar konsolda 6 ay içinde ölür oyun ama pc de modlar sayesinde bitmez oyun

ageof98

2.5.2013 10:03:13

+3
Sizde Baldurs Gate,Icewind Dale,Arcanum,Fallout,The Vampire.... yoktu değil mi ? Tabi siz anca yeni nesili ex sayın ve böyle Pc'yi küçümsemeye devam edin.Bize yetiyor oyunlarımız ve konsolumuz da var çok şükür mahrum değiliz. Rockstar büyük hata yaptı.Bunu fan olduğum için vb söylemiyorum.Şu nedenle söylüyorum eğer Rockstar Pc'ye erken çıkartmazsa Pc kullanıcısı ne yapacak ? Watch Dogs alacak.Ve şu zamanlarda da sebebini anlayamadığım bir şekilde Ubisoft Pc'ye önem vermeye başladı.Kısacası bu hamle Ubisofta yarayacaktır.

Sp4rtacus

2.5.2013 09:52:15

+4
Bende Watch Dogs'u orjinal alırım, GTA V'de ileride PC sürümü çıkarsa korsan alıp oynarım!

Recharged

2.5.2013 09:49:23

0
PC kullanıcılarını kenara iterse eğer büyük bir kayıp yaşar diye düşünüyorum bir konsol kullanıcısı olarak.

rambocuk

2.5.2013 09:45:22

0
Gönül isterdiki pcde yüksek grafikte oynayalım ama yapıcak bişey yok ps3 e alıcaz 6 daha pcye çıkmasını bekleyemem

defected

2.5.2013 09:41:05

-12
adamın dibi olm bu rockstar

Bernhard

2.5.2013 09:37:18

0
Rockstar Games PC kullanıcılarının sürekli sorular sorması üzerine tekrar bir açıklama yaptı. Aynı haber değil yani, sadece benzer açıklama.

BSC Misafiri

2.5.2013 09:34:38

-1
Hocam bu haber daha önce verilmişti :)
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Grand Theft Auto V ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
714 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız