Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GTA V ve Max Payne 3'ün Multiplayer'ı Kesişiyor

- Toplanın millet, başka oyuna geçiyoruz!
 
     Grand Theft Auto V'ten yeni detaylara aç bir şekilde beklediğimiz şu günlerde Rockstar kurucu ortağı Dan Houser'dan oyunun multiplayer'ı ile ilgili bir açıklama geldi. Oyunun yapımcısı ve yazarı konumunda çalışan Houser, Social Club entegrasyonu ile iki oyunun multiplayer bağlantısının bulunacağını söyledi.
 
     Social Club bildiğiniz gibi Rockstar'ın oyunları için kurmuş olduğu bir topluluk. Max Payne 3'ün multiplayer modunda kurmuş olduğunuz çeteler Grand Theft Auto V'in multiplayer'ına eklenebilecek. Yapımcının açıklaması şu şekilde: "Multiplayer'ı şu anki halinden daha derin ve zengin yapmak bizim görevlerimizden biridir. Gelecek oyunlar hakkında konuşmayacağımıza söz verdik ama evet Grand Theft Auto V'in multiplayer'ında Max Payne 3'ün çete (ekip) sistemi bulunacak."
 
     Max Payne 3'te bu çetelerle ilgili ne varsa aynısını GTA V'te de görebiliriz. İstatistikler, XP'ler ve üyeler gibi içeriklerin taşınabilme ihtimali bulunuyor. Fakat Rockstar bizlere çok daha fazlasını sunabilir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
action rockstar ps3 xbox 360 GTA 5 Max Payne 3 Multiplayer
Zangief'i Hiç Böyle Gerçekçi Görmediniz! Assassin's Creed III'den Yeni Haberler Var!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

24.3.2012 18:20:59

0
Rockstar candır. Her gün yeni bir haber verip, her yıl yeni bir oyun çıkarıp koskoca GTA serisini COD gibi basitleştirmek istemiyorlar. Bir zamanlar Max Payne 3 de böyleydi, unuttunuz mu? Hiç haber verilmiyordu, iptal edildi diyorlardı. Şimdi sıra MP3'e geldi işte. GTAV ne de olsa cepte.

mrblack01414

23.3.2012 17:52:55

0
Oyunları Rockstar yapıyor şaşırmaya gerek yok herşey beklenir bu firmadan :)

tizar

23.3.2012 16:14:11

0
önce güzelim karizmayı kel yaptınız sonra güneş yüzü görmediğimiz karanlık seriyi tropik havaya soktunuz şimdide multi max payne in içine ettiler bravo rockstar! he bide zombi modu koysunlar tam olsun. kim ne derse desin bu oyun daha çok gta havası içeriyor zaten aynı motor.

BSC Misafiri

23.3.2012 13:58:23

0
ne zombi modu max payne'de ya abuk subuk konuşmayın.gta 5 için de daha açıklama gelmez normaldir şu anki gözdeleri max payne 3.

MertLIVE

23.3.2012 13:37:09

+5
"Gelecek oyunlar hakkinda konusmayacagimiza soz verdik" ne demek? Bunlarin amacini hala anlayamadim, desenize bu bilgilerde bizi GTA V konusunda idare etmek icin verildi.

MaximumGame_

23.3.2012 13:08:44

-2
multiplayer da zombi modu olursa süper olur
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Grand Theft Auto V ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
714 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız