Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GTA Üçlemesinin Remaster Sürümü Nasıl Olmalıydı? İşte Karşılaştırma Videosu

 
 
Rockstar Games tarafından geliştirilen orijinal GTA üçlemesinin Definitive Edition sürümü ilk çıkışıyla beraber birçok oyuncuyu hayal kırıklığına uğrattı. Grove Street ekibi tarafından düzenlenen bu sürümde birçok hata, oyunu kıran sorunlar, kontrollerin düzgün çalışmaması ve daha fazlası yer aldı. Youtube'da bir içerik üretici bu remaster (yeniden düzenlenmiş) sürümün nasıl olması gerektiğini açıklayan bir video paylaştı.
 
Remaster sürümden beklentiler yüksekti
 
 
 
Youtube'da 12th Hour adlı içerik üreticisi mevcut remaster sürümün nasıl olmasını gerektiğini anlatan bir video yayınladı. Bu video içerisinde çeşitli modellemeler yapıldı ve animasyon şeklinde uyarlandı. İçerik üreticisi CJ için yeni bir 3B modeli ve Unreal Engine 5 üzerinde Grove Street'i yeniden oluşturdu. Görüntüler gerçekten de dikkat çekici.
 
Videodaki görüntüler sadece bir kişi tarafından oluşturuldu ve sunuldu. Konsept bir çalışma olan bu içerikte hem animasyonlar hem de iyileştirilmiş görüntü ilgi çekiyor.
 
Peki siz mevcut üçlemenin remaster sürümleri hakkında neler düşünüyorsunuz? 
 
İşte video
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming GTA remaster karşılaştırma videosu
Escape from Tarkov'dan Esinlenen Arena Breakout Mobil Cihazlara Geliyor Valorant: Haritaların Özellikleri ve Karakterlerin Hikayesi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Mesutzgvn

27.6.2023 22:13:46

+1
GTA V de bile Grafik Downgrade yaptı Rockstar. İlk sürüm ile son sürüm arasında çok feci fark var. Korsan sürüm indirip ilk sürüme bakarsanız anlarsınız. İlk sürümde çimen detayı sona açtığınızda bol bol görürsünüz son sürümde ise çimen olan yerlerin kaldırıldığını görürsünüz. Çoğu texture detayları düşürülmüş tren rayları yerler asflatlar vsvs. Düzgün bir remaster yapamayan bir firmadan bundan böyle gta 6 için de çok fazla beklentiye girmemek lazım. Büyük batacak gibi görünüyor bu firma. Gta v de bu kadar fazla takılmaları sanırım bu yüzden.

JaReD22

27.6.2023 16:50:50

0
Bu oyun yüzünden iyi tokat yediler birde gta 6 patlarsa siz o zaman görün

yaratıc1KLAVYE

26.6.2023 20:05:30

0
Nerede o vizyon Rockstar'da. Oyunlara yarım yamalak doku ekkeyip para cukkalamak varken bunlarla kim uğraşacak!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız