Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GTA Trilogy: The Definitive Edition'ın Switch Ekran Görüntüleri Yayınlandı

 
 
Rockstar, GTA Trilogy: The Definitive Edition'ın Nintendo Switch'te nasıl görüneceğini gösteren yeni ekran görüntüleri paylaştı. Bu ekran görüntüleri, üç klasik GTA oyununun yeniden düzenlenmiş versiyonlarını Switch konsollarında sergiliyor.
 
Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, daha yüksek çözünürlüklü dokulara sahip olacak. Bunun yanı sıra daha iyi gölge ve yansımalara sahip yeni bir aydınlatma sistemini de bünyesinde barındıracak. Ayrıca remaster'lar, iyileştirilmiş su ve hava efektlerine sahip olacak. Oyunlar ayrıca tüm NVIDIA'nın DLSS teknolojisini de destekleyecek. 
 
Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition'ın 11 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için piyasaya sürülecek. 
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamesradar aksiyon macera hikaye açık dünya gta
Forza Horizon 5'in Erken Erişim Sürümü 800 Bin Oyuncuya Ulaştı Clouzy! Switch'e Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Bluepower

9.11.2021 05:57:02

0
Bilgisayarda gamepass'e gelmiyor sadece konsolda gamepass'e dahil.

Huso2334

8.11.2021 20:50:53

0
Bilgisayarda GTA Trilogy oynamak için rockstar launcher üzerinden tüm oyunları alabilirsiniz veya game pass üzerinden sadece GTA San Andreas Remastered oynayabilirsiniz

Grafitty-G

8.11.2021 19:56:50

+1
Switch te orjinal haline dönmüş.

Umit_22

8.11.2021 19:23:35

0
Resmen tırt ya grafikler. Buna remastered demek saçma. Buna başka bir şey diyelim ama remastered demiyelim. Nostalji mostalji değil karkeşim bu. Üşengeçlik. Remake yapardınız üç oyunuda. Orjinal eski versiyonlarınıda remake oyunun içine koyardınız. Oyun içi menüden nostalji yapmak isteyenler merak edenler ordan oynardı. Üç oyunun toplamı zaten 7-8 gb anca yer kaplar. Resmen rezillik.

BSC Misafiri

8.11.2021 18:35:42

0
Bilgisayarda nereden erişebiliriz . Steam'den baktım sayfası yok, epic'den baktım oradada yok sadece RockStar Games'in sayfasından mı satın alınabilir olacak ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız