Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GTA Online'ın Yeni DLC'si Yepyeni İçeriklerle Geliyor


      Rockstar, Grand Theft Auto V için DLC duyurdu. Executives and Other Criminals adlı bu yeni DLC oyunun online kısmına pek çok yeni içerik getiriyor.
 
      Yeni içerikler arasında tamamen özelleştirilebilir olan daireler Vinewood Hills'de yer alan sütun üzerine inşaa edilen lüks evler ve oyuncuların geliştirebileceği süper yatlar bulunuyor. Kendi organizasyonunu yürüten oyuncular co-op görevlerine, freemode'ta yeni özelliklere ve yeni challengelara erişim imkanı yakalayabiliyor. Hatta bu oyuncular, diğer oyuncuları kendine koruma olarak tutabiliyor. DLC aynı zaman oyundaki bazı araçlara savunma sistemi ekleme özelliği getiriyor. Örneğin DLC ile birlikte gelen süper yatımızı roket savunma sistemiyle donatabileceğiz.
 
      GTA Online'da bulunan bazı Freemode etkinlikleri bu yeni DLC'nin konseptine adapte ediliyor. Böylelikle King of The Castle ve Moving Target modlarına yeni bir soluk geliyor. Son olarak DLC ile birlikte Extraction Adversary Mode adlı yeni bir mod oyuna ekleniyor. Bu modta çetenizin koruması, çetenin yöneticisini düşen jetten kurtarmaya çalışıyor. Tabii ki korumanın düşen jeti, yöneticiyi öldürmeye çalışan oyunculardan önce bulması gerek. 

       Yeni silahlar, araçlar ve daha fazlasını oyuna ekleyen Executives and Other Criminals DLC'si ücretsiz olarak 15 Aralık'ta PC, PS4 ve Xbox One için çıkış yapacak. DLC'nin tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak socialclub.rockstargames.com Grand Theft Auto V Action Rockstar PS3 Xbox 360 PC GTA 5 ps4 xbox one
XCOM 2'den Yeni Bir Video Yayınlandı Star Wars: Battlefront'un Gerçekçi Grafik Modundan 4K Çözünürlükte Video Yayınlandı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

TheStarBox

11.12.2015 11:27:10

+2
I love you rockstar!

BSC Misafiri

11.12.2015 11:18:58

+2
çok güzel bir haber ve harika....FAKAT!! Rockstar şu günlerde online a girip pek bakmıyor galiba... Her taraf ama her taraf abartısız söylüyorum hangi sezona girerseniz girin hacker ile dolu. pasif moda geçseniz bile sizi öldürebiliyorlar. yani bundan rockstar ın haberinin olmaması imkansız! yaklaşık 1 haftadır böyle. böyle bir firmanın bu saçmalığı düzeltmesi çok uzun sürmemeli diye düşünüyorum. yoksa dlc çıkartacaklar diye şuan hiç bir şey yapmıyorlar mı merak ediyorum.

RealArek

11.12.2015 05:04:08

+2
Yatlar için paraları hazırladık bekliyoruz bide şu hackır sorununda halletseler adam gözümün önünde para saçarak geziyo tamam ona sorun yok :D ama görünmez oluyo bütün server öldürüyo uçak ışınlıyo mapin istediği yerine gidiyo arabadan roket atıyo ölümsüz oluyo yani tonla var böle nerdeyse her serverda 1 tane görüyorum adam bin tane uçak çıkarıyo server çöktü 1-2 kere.

Uncy

11.12.2015 01:49:52

+6
Kimse su Rockstar gibi olamaz arkadas....

Patren

10.12.2015 23:51:08

+4
yine helal olsun hala güncelliyorlar oyunu

Sarohan

10.12.2015 23:27:29

+7
quote:

Orjinalden alıntı: bkaakco İlk başlarda takdir ediyorduk sürekli güncelliyorlar diye ancak bu kadarı fazla olmaya başladı. Hikaye eklentisi gerekli. Bu saatten sonra biraz zor, sanırım GTA Online'ı geliştirerek yeni bir GTA oyununa kadar zaman kazanmak istiyorlar.
Niye fazla olmaya başlasın ? Gayet güzel güncel tutuyorlar devamlı ve bunun bahanesiyle oyun buglardan ve başka hatalardan temizleniyor. Hikaye eklentisi gelecek emin olabilirsin. Franklin'i canlandıran shawn fonteno instagram hesabından bunu neredeyse doğruladı. Üzerinde ki motion capture elbisesinden ve arkada ki gta vice city resminden bu resmi neden paylaştığı anlaşılıyor gelecek birşeyler var ;) https://www.instagram.com/p/4T8tHcEfx5/?taken-by=solo118 Ayrıca bu video da hikaye eklentisi üzerinde çalıştığınıda söylemiş. https://www.youtube.com/watch?v=NfQPJY_W11c

bkaakco

10.12.2015 22:14:06

0
İlk başlarda takdir ediyorduk sürekli güncelliyorlar diye ancak bu kadarı fazla olmaya başladı. Hikaye eklentisi gerekli. Bu saatten sonra biraz zor, sanırım GTA Online'ı geliştirerek yeni bir GTA oyununa kadar zaman kazanmak istiyorlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Grand Theft Auto V ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
714 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız