Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GTA Online'ın Üç Aylık Geliri Ne Durumda?


    Geçtiğimiz sene piyasa çıkışını yapan Grand Theft Auto V, oyun dünyasının en önemli projelerinden biri haline geldi. GTA Online ile ekstradan bir multiplayer deneyimi sunan yapımla ilgili Take Two'nun CEO'su Strauss Zelnick yeni açıklamalar yaptı. 
 
    Grand Theft Auto serisinin senelik çıkış planlamasına dayatılmayacağını söyleyen Zelnick, sık sık yeni içerik çıkarmayı düşündüklerini belirtti. GTA Online'a yeni içeriklerin geleceğinden söz eden Zelnick, "GTA V'i oynayan insanların %70'i GTA Online'ı da oynadılar. GTA Online'ın gelirleri, bir çeyrekte elde ettiğimiz dijital gelirlerimizin neredeyse yarısını karşıladı." sözlerini söyledi.
 
    Take Two, bir önceki çeyrekte yayınladığı finansal raporlarda 132.8 milyon dolarlık dijital gelir elde ettiğini açıklamıştı. Yani GTA Online, üç aylık dilimde neredeyse 66.4 milyon dolarlık gelir elde etmiş.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Grand Theft Auto V Action Rockstar PS3 Xbox 360 PC GTA 5
Yeni Transformers'tan İlk Ekran Görüntüleri Harmonix'ten Dikkat Çekici Duyuru: Chroma
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

DirtyShady

18.2.2014 15:16:48

0
nereye ilgilenmiyolar daha geçen Valentines Day DLC'si geldi ondan öncede 2 dlc gelmişti şimdide banka soygunları gelicek ve yanında casino gibi şeylerin ekleniceği söyleniyo

BSC Misafiri

18.2.2014 10:19:08

0
Parayı cebe indirdiler daha da dokunmuyorlar online moda ne güzel...

Frobe

18.2.2014 01:22:57

0
quote:

Orijinalden alıntı: sniper23 Konuyla alakalı değil ama şu siteye sırf şu oyunun PC sürümü duyuruldu mu diye giriyorum.
Aynen.

Babblebabble

17.2.2014 23:58:40

0
quote:

Orijinalden alıntı: FERFEROS Haberin özeti sadece GTA Online'daki mikro ödemelerden yaklaşık 66 Milyon dolar para kaldırmışlar. ( http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=770525 ) Her görevin verdiği parayı sonuna kadar kıstılar. Soygun görevlerini hala eklemediler. Oyun tamamen "grind fest." GTA IV'teki gibi düşünmeden, kafana göre hareket edemiyorsun. Her attığın mermi, havaya uçurduğun araba için senden para kesiliyor. En hızlı araba için para biriktirmek günler alıyor. Oyunun Online kısmı tamamen oyuna 60 dolar vermiş kişilerden nasıl daha fazla para koparırız mantığıyla yapılmış. Ayrıca oyun çıkmadan önce Online'da para kazanmak senaryo modundan daha kolay olacak demişlerdi.
Ya ben hiç oynamadım ama PCde de böyle olsa kızmam.Çünkü GTA her zaman böyleydi.RG'nin adeti bu.Para kazanmak, bir şeyler elde edebilmek hep zordu.Enflasyon çok düşük, hayat çok pahalı oyunlarında

harikaerif

17.2.2014 23:55:08

0
yav size de oluyor mu bilmiyorum ama ne zaman bir quick match'e falan girsem 16 kişilik maçta max. 6 kişi falan oluyor. Oynayacak arkadaş da yok. Online'dan bi keyif alamadım. (Bir de o yükleme süreleri yok mu).Bari heist görevleri gelse de onlarla eğlensek. KOSKOCA GTA DA HER ATTIĞIM MERMİYİ SAYIYORUM ÇOK PARA GİTMESİN DİYE !!! 5 görevden kazandığın parayla anca birkaç silahın cephanesini doldurabilion. (o da bi günde bitiyor zaten :/ )

FERFEROS

17.2.2014 23:19:11

+2
Haberin özeti sadece GTA Online'daki mikro ödemelerden yaklaşık 66 Milyon dolar para kaldırmışlar. ( http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=770525 ) Her görevin verdiği parayı sonuna kadar kıstılar. Soygun görevlerini hala eklemediler. Oyun tamamen "grind fest." GTA IV'teki gibi düşünmeden, kafana göre hareket edemiyorsun. Her attığın mermi, havaya uçurduğun araba için senden para kesiliyor. En hızlı araba için para biriktirmek günler alıyor. Oyunun Online kısmı tamamen oyuna 60 dolar vermiş kişilerden nasıl daha fazla para koparırız mantığıyla yapılmış. Ayrıca oyun çıkmadan önce Online'da para kazanmak senaryo modundan daha kolay olacak demişlerdi.

ilgazarda

17.2.2014 23:05:34

+2
Birde kazandıkları paranın hakkını verip adam gibi yeni içerik sunsalarda oynama keyfimiz artsa.

playstation_4

17.2.2014 23:04:34

0
quote:

Orijinalden alıntı: sniper23 Konuyla alakalı değil ama şu siteye sırf şu oyunun PC sürümü duyuruldu mu diye giriyorum.
rahat ol yüzde yüz gelecek bak demedi demeyin pc ,ps4 ve xboxone için aynı anda duyurulacak .geçenlerde müşterimizin oldugu her platformda yer alacagız demişlerdi.

sniper23

17.2.2014 22:31:27

+7
Konuyla alakalı değil ama şu siteye sırf şu oyunun PC sürümü duyuruldu mu diye giriyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Grand Theft Auto V ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
714 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız