Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GTA Online'a Yeni Savaş Uçağı ve Oyun Modu

 
     Çıkışının üzerinden 4 yıl geçmesine karşın popülerliğini koruyan ve güncellenmeye devam eden GTA Online dünyası için yeni bir savaş uçağı ve oyun modu duyuruldu.
 
     P-45 Nokota isimli savaş uçağı agresif tasarımıyla dikkat çekiyor. Warstock Cache & Carry'de yerini alan uçağın yanında Dogfight isimli bir de yeni mod duyuruldu. 1'e 1 hava mücadeleleri vereceğiniz Dogfight modu 13 Kasım'a kadar oyunculara 2 kat oyun içi para ve deneyim puanı kazandıracak. Ayrıca her yeni modun gelişinde olduğu gibi bazı eşyalarda indirime gidildi. Ofis ve garajlarda, silah dükkanlarında ve bazı araçlar ile araç modifiye seçeneklerinde %25 indirim yapıldı. Bu indirim de tıpkı Dogfight etkinliği gibi 13 Kasım'a kadar devam edecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak rockstargames Grand Theft Auto V Action Rockstar PS3 Xbox 360 PC GTA 5 ps4 xbox one
Rise of the Tomb Raider'ın Xbox One X İyileştirmeleri Belli Oldu SteelSeries'den Eşzamanlı Kablosuz ve Kablolu Ses Aktarımı Sağlayan Yeni Bir Kulaklık

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Grand Theft Auto V ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
714 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız