Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GTA 6 ile Seriye İlk Kez Kadın Karakter Geliyor: İşte Karakterlerin Detayları

 
 
Rockstar Games tarafından oyunculara sunulacak olan GTA serisinin yeni oyunu GTA 6 için birçok detay ortaya çıkmaya devam ediyor. Yine ortaya çıkan bilgilere ve geçmiş sızıntılara göre oyunda iki farklı oynanabilir karakter yer alıyor. Bu karakterlerden biri erkek ve biri kadın olarak karşımıza çıkıyor. Kadın karakter GTA serisinde ilk kez yer almaya hazırlanıyor.
 
GTA 6'da yer alacak karakterlerin detayları
 
 
 
Oyun tarihine damga vurmayı hedefleyen GTA 6'da iki oynanabilir karakter bulunuyor. Erkek karakterin adı Jason olarak karşımıza çıkıyor. Jason için Amerikan tarihinin suçlu çifti olarak bilinen Bonnie'nin ortağı Clyde'dan esinlenilmiş.
 
Diğer taraftan kadın karakterin adı ise Lucia. Serideki ilk kadın karakter olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan Lucia için 1930'lu senelerin başında bir banka soyguncusu olan Bonnie'den esinlenildi ve karakterin seslendirmesi Alexandra Echavarri tarafından yapıldı. Ayrıca Lucia adlı karakter İspanyol olarak oyuncuların karşısına çıkmayı bekliyor.
 
Öte yandan GTA 6 şu anda geliştirilme aşamasında bulunuyor. Ne yazık ki şu ana kadar oyun hakkında Rockstar tarafından bir görüntü ya da oynanış videosu yayınlanmadı.
 
Peki siz bu karakterlerin ortaya çıkan bu detaylarını beğendiniz mi?
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Grand Theft Auto VI Rockstar Games
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunlarını Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın Silent Hill: Ascension için Ürkütücü Yaratık Çizimleri Paylaşıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

25.7.2023 19:24:35

0
Lucia ile arabaya erkek atmak için sabırsızlanıyorum, Kadında atarsak şahane...

venom800

24.7.2023 13:45:36

+1
Yanlız şu Gta oyunundaki ilk kadın karakter demekten vazgeçmeniz gerekiyor artık. İlk Gta oyununda seçilebilir kadın karakterlerin varlığından haberdar mı değilsiniz yoksa ilk oyunu görmezden mi geliyorsunuz bilemiyorum ama her ne olursa olsun devamlı surette yanlış bilgi vermek bu siteye yakışmıyor...

Sarohan

24.7.2023 10:51:49

0
Biraz şu yaptığınız haberleri kontrol edin.

JaReD22

24.7.2023 08:37:26

0
İnternet explorer tadında bir konu olmuş

ezicioyuncu

23.7.2023 19:15:58

0
elli yıl önce sızdırıldığı iddaa edilen haber zaten
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Grand Theft Auto VI
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız