Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunlarını Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın

 
 
Her hafta ücretsiz oyunu ve oyunları kullanıcılara sunan Epic Games'in mevcut ücretsiz oyunları hafta içerisinde erişime açıldı. Şu anda bulmaca macera oyunu Murder by Numbers'ı ve açık dünya rol yapma oyunu The Elder Scrolls Online'ı kalıcı bir şekilde Epic Games kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Oyunları 27 Temmuz Perşembe TSİ 18:00'a kadar ücretsiz olarak edinebilirsiniz.
 
Murder by Numbers
 
 
 
Bulmaca macera temalı oyun içerisinde ipuçlarını bulmak için Piksel Bulmacaları aşmaya çalışıyoruz. Bu ipuçlarını kullanarak tanıkları sorguluyor, gerçeğe ulaşmak için çalışıyor ve Murder by Numbers'ın gizemini çözmeye başlıyoruz.
 
90'ların modasını temel alan oyunda eğlenceli parçalar mizah içerikleri ve daha fazlası yer alıyor.
 
 
The Elder Scrolls Online
 
 
 
Ödüllü çevrimiçi çok oyunculu rol yapma oyunu The Elder Scrolls Online şu anda Epic Games tarafından oyunculara ücretsiz bir şekilde sunuluyor. Tamriel'in sürekli yenilenen hikâyesinde yerini alabileceğiniz oyunda arkadaşlarınızla geniş bir dünyayı keşfedebilir veya tek başına bir maceraya atılabilirsin.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Epic Games Epic Store Ücretsiz Oyun
Tekken 7 ve Tekken 8 Grafik Karşılaştırma Videosu Yayınlandı GTA 6 ile Seriye İlk Kez Kadın Karakter Geliyor: İşte Karakterlerin Detayları

Dhalsim

24.7.2023 13:31:51

0
Eyvallah
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Epic Games
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız