GTA 6 ile Seriye İlk Kez Kadın Karakter Geliyor: İşte Karakterlerin Detayları

Mehmet Tandoğan

 
 
Rockstar Games tarafından oyunculara sunulacak olan GTA serisinin yeni oyunu GTA 6 için birçok detay ortaya çıkmaya devam ediyor. Yine ortaya çıkan bilgilere ve geçmiş sızıntılara göre oyunda iki farklı oynanabilir karakter yer alıyor. Bu karakterlerden biri erkek ve biri kadın olarak karşımıza çıkıyor. Kadın karakter GTA serisinde ilk kez yer almaya hazırlanıyor.
 
GTA 6'da yer alacak karakterlerin detayları
 
 
 
Oyun tarihine damga vurmayı hedefleyen GTA 6'da iki oynanabilir karakter bulunuyor. Erkek karakterin adı Jason olarak karşımıza çıkıyor. Jason için Amerikan tarihinin suçlu çifti olarak bilinen Bonnie'nin ortağı Clyde'dan esinlenilmiş.
 
Diğer taraftan kadın karakterin adı ise Lucia. Serideki ilk kadın karakter olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan Lucia için 1930'lu senelerin başında bir banka soyguncusu olan Bonnie'den esinlenildi ve karakterin seslendirmesi Alexandra Echavarri tarafından yapıldı. Ayrıca Lucia adlı karakter İspanyol olarak oyuncuların karşısına çıkmayı bekliyor.
 
Öte yandan GTA 6 şu anda geliştirilme aşamasında bulunuyor. Ne yazık ki şu ana kadar oyun hakkında Rockstar tarafından bir görüntü ya da oynanış videosu yayınlanmadı.
 
Peki siz bu karakterlerin ortaya çıkan bu detaylarını beğendiniz mi?