Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GTA 5 için Fan Yapımı Yapay Zeka Destekli Hikaye Modu Yayınlandı

 
 
Mod geliştiricisi 'Bloc', açık dünya aksiyon macera oyunu Grand Theft Auto 5 için "Inworld Sentient Streets" adlı yeni ve hikaye odaklı bir mod yayınladı. Bu hikaye genişletmeli mod, GTA 5'in ana hikayesinden ayrı olarak benzersiz bir deneyim sunuyor ve en büyük özelliklerinden biri yapay zeka destekli NPC'ler olarak karşımıza çıkıyor.
 
Fan yapımı mod ana hikayeden bağımsız bir deneyim sunuyor
 
 
 
Bu genişletilmiş modda oyuncular Los Santos Polis Departmanında (LSPD) bulunan yetenekli ve başarılı bir kolluk görevlisi rolüne bürünüyor. Ek olarak her birinin kendi özellikleri bulunan üç farklı karakterden birini seçebiliyorsunuz. 
 
Oyuncular mod içerisinde vardiyaları boyunca çetin zorluklarla yüzleşiyor, suç teşkil eden durumlarla karşılaşıyor ve karar verme hünerlerini sergiliyor. Ayrıca bu modda kendi seçimlerinizi yapabiliyorsunuz. Örneğin ortamın gergin olduğu bir durumdayken ortalığı yatıştırmak için ikna edici taktikler kullanabiliyor ve kritik bilgileri suçlulardan almak için çeşitli stratejiler uygulayabiliyorsunuz. Diğer taraftan rüşvet kabul ederek de yolsuzluğa doğru adım atabiliyorsunuz.
 
Eğlenceli bir mod olarak karşımıza çıkan bu modun linkine ve videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz. 
 
Mod linki
 
 
Mod videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Grand Theft Auto V Action Rockstar PS3 Xbox 360 PC GTA 5 ps4 xbox one
Max Payne 2 Tekrardan Steam'e Geldi: Yüzde 65 İndirimle 6 TL! Payday 3 Tartışmalı Denuvo Korumasını Kullanacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Grand Theft Auto V ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
714 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız