Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GEOW 3 Güvenliksiz Bir Server'dan Mı Sızdı?

Gears of War 3 Xbox 360'ın en çok beklenen oyunu
 
      Gears of War 3'ün debug sürümünün torrent sitelerine sızması öyküsü yavaş yavaş şekilleniyor. Kotaku'nun haberine göre oyun güvenliksiz bir serverdan sızdı. Bu server'ın şifre ile korunmadığı ve bir arama motoruyla oyuna ulaşılabildiği bildiriliyor.

     Güvenliği olmayan server bir Fransız geliştirici tarafından fark edildi ve uyarının ardından da oyun server'dan kaldırıldı, ama iş işten çoktan geçmişti. Şimdilik söylentiler böyle ve Microsoft da olayı araştırmaya devam ediyor. Belki de bu olayla sızıntı arasında bir bağlantı yoktur.
 
     20 Eylül'de piyasaya çıkacak olan Gears of War 3'ün sadece Amerika'da 1 milyondan fazla ön sipariş aldığını hatırlatalım. Bu sızıntı oyunun satışlarını çok fazla etkilemeyecektir, çünkü Gears of War 3'ün çok güçlü multiplayer modları da bulunuyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Action Epic Games Unreal Engine 3 Xbox 360 Microsoft Gears of War 3
Namco Bandai, CD Project Red'i Dava Ediyor Burnout Crash Resmi Olarak Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

M.A.N.G.A.K.A

8.7.2011 20:29:58

0
quote:

Orijinalden alıntı: Asetil CoA

Sanki tek gelişen şey veri aktarım hızı,güvenlikte bir gelişme yok
Güvenlik gelişmiyor mu dedim ben? Bunu benim gibi .NET'de program geliştiren birine mi söylüyorsun? Tabii ki gelişecek. Gelişmemesi beklenemez zaten, ki .NET gibi çok güvenilir bir sistem çıkmışken bunu söylemek cahilce olurdu. Son yıllarda artan olaylar karşısında artık herkes siber saldırı konusunu çok ciddiye alıyor. Amerika, Çin, Japonya, Kore, İsrail ve bilumum Avrupa devletleri siber güvenliği ön planda tutmaya başladı. Buna karşı ordular bile geliştirildi. Benim dikkat çekmek istediğim nokta hacker'ın bilgi hırsızlığı işini hızlı internet sayesinde çabucak bitirecek olanağa sahip olması.

Prоwler

8.7.2011 18:45:39

-1
quote:

Orijinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R İnternet hızlandıkça güvenliği sağlamak zorlaşacak. Gerçek bu! Diyelim ki güvenlik açığı var. Hacker bilgisayara sızdı, verileri kopyalamaya başladı. Siz fark edene kadar, eğer hızlı interneti varsa, çoktan işini bitirmiş olacak. Eksi veriyorsanız niçin verdiğinizi de yazarsanız iyi olur. Eminim şu zihniyetle eksi verdiniz: "İnternetin hızlanmasını istemiyor. Geri kafalı bu."
Sanki tek gelişen şey veri aktarım hızı,güvenlikte bir gelişme yok

x.InfecteD.x

8.7.2011 17:01:52

0
Şimdi oyunu oynayanlara öyle imreniyorum ki

M.A.N.G.A.K.A

8.7.2011 14:47:29

-1
İnternet hızlandıkça güvenliği sağlamak zorlaşacak. Gerçek bu! Diyelim ki güvenlik açığı var. Hacker bilgisayara sızdı, verileri kopyalamaya başladı. Siz fark edene kadar, eğer hızlı interneti varsa, çoktan işini bitirmiş olacak. Eksi veriyorsanız niçin verdiğinizi de yazarsanız iyi olur. Eminim şu zihniyetle eksi verdiniz: "İnternetin hızlanmasını istemiyor. Geri kafalı bu."

wictoRy

8.7.2011 14:10:52

0
Youtube'de 1 parçayı izlemiş bulundum.Her yerde içi boş yeşil kutular falan var. Sızan oyun tamamlanmamış olduğu için satışları etkilemeyecektir...

M.A.N.G.A.K.A

8.7.2011 12:32:42

-3
İnternetin belli bir hızın üzerine çıkmasının tehlikelerinden biri... 100Mbps'in üzerine çıkan bir veri aktarım hızından bahsediyoruz. Ev kullanıcıları için ne gerek var bu kadar hıza? Daha hızlı olursa hackerlar tüm güvenlik açığı olan bilgisayarlardaki bilgilerin birer kopyasını kendi bilgisayarına indirebilecek.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gears of War 3
+ TAKİBE
AL
33 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız