Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Furi, Xbox One'a Özel İçerikle Birlikte Geliyor

   Furi, 5 Temmuz 2016 tarihinde PlayStation 4 ve PC için çıkışını yapmıştı ve şimdi de boss dövüşü odaklı bu yapım Xbox One için geliyor. Oyunun geliştiricisi The Game Bakers yaptığı açıklamayla birlikte Furi'nin Xbox One'a geleceğini duyurdu. Ek olarak oyunun Xbox One sürümünde özel bir boss dövüşü de bulunacak. 
 
    Oyunun Xbox One'a ne zaman çıkacağı konusunda net bir tarih yok ancak geliştirici ekip kısa süre içerisinde açıklayacaktır. Oyun şu an Steam üzerinde 60 TL, PS4 üzerinde ise 73,99 TL.
 
  Furi
 
"Yakalandın. Sana ne yaptıklarına bir bak... Kilit gardiyan, onu öldürdüğünde özgür kalacaksın. Son derece tepkisel hızlı kılıç dövüşü ve çift kolla oynanan atıcılık oyununda içinden geldiği gibi serbestçe dövüş. Takashi Okazaki'nin harika tasarımı. Carpenter Brut tarafından hazırlanan Orijinal oyun müziği, Tehlike ve daha fazlası!"
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Furi aksiyon zor tek oyunculu oyun hızlı
Xbox One, Eylül Ayında da En Çok Satan Konsol Oldu Battlefield 1'in Prologue ve Through Mud and Blood Bölümünün Tamamı Paylaşıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

17.10.2016 10:11:13

0
"BEDAVA" iste bu...

YunusTRY

16.10.2016 16:26:42

0
Ps plusla bedavaya vermişlerdi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Furi ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız