Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Furi 11 Ocak'ta Switch için Çıkacak

 
   Geliştirici The Game Bakers, Furi Switch versiyonunun 11 Ocak'ta çıkış yapacağını duyurdu.

   Boss dövüşlerine odaklanan hızlı tempolu aksiyon oyunu Furi'nin Switch versiyonu $20 / €20 olacak ve içinde ana oyunun yanı sıra One More Fight indirilebilir içeriği ve Furier modu bulunacak.
 
   Furi ilk olarak Temmuz 2016'da PlayStation 4 ve PC için çıktı ve ardından ekim ayında Xbox One'a geldi.

   Oyunun tanıtım yazısı şu şekilde: "Vahşi Guardian’lar tarafından dayanıklı bir hapishane gezegeninde esir tutuldunuz, kaçmak için tek ümidiniz sizi esir tutanlarla teker teker yüzleşmekten geçiyor. Gizemli bir müttefiğin eşlik ettiği bu yolculukta, her karşılaşma şiddetli bir şef dövüşüne sahne olacak, The Jailer’ın takibinde çok daha tehlikeli düşmanlarla karşılaşırken hack and slash mekanikleriyle oynanış yeteneklerinizi sergileyeceksiniz. Efsanevi Afro Samurai serisinin yaratıcısı Takashi Okazaki tarafından tasarlanan bu oyunda, Free World’e giden yolculukta yüzleşmek zorunda kalacağınız her Guardian ile birbirinden farklı teke tek düellolar yapacaksınız."

Bu haberin bağlantısı
URL
Furi aksiyon zor tek oyunculu oyun hızlı
Hello Kitty Kruisers Switch için Derecelendirildi Burnout Paradise Remaster 16 Mart'ta Japonya'da PS4 için Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Furi ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız