Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

From Software Yeni King's Field Yapmak İstiyor

Dark Souls'un karanlık atmosferi PC monitörlerine uzanacak mı?

     Bu nesildeki en özel oyunlar arasında bulunan Demon's Souls ve Dark Souls'un geliştiricisi From Software yetkilileri gelecek planları ile ilgili bazı açıklamalar yaptılar. Bu açıklamalar firmanın hayranlarını sevindirecek cinsten.
 
     Öncelikle iOS ve Android platformları için oyunlar geliştirmek istediklerini söyleyen yetkililer akıllı telefon ve tablet pazarını görmezden gelmeyeceklerini vurguladılar. Daha da önemlisi Dark Souls ve Kings Field ile ilgili açıklamalardı.
 
     Konsollarda çok büyük beğeni toplayan Dark Souls'un PC sürümü konusunu hala düşündüklerini belirten yetkililer, Demon's Souls ve Dark Souls'un ruhsal atası olan King's Field'ın devam oyununu yapmak istediklerini belirttiler.
 
     King's Field son olarak Playstation 2'de boy göstermişti. Eğer bu nesilde veya sonraki nesilde bir King's Field oyunu ile karşılaşırsak bu gerçekten harika olacaktır. Özellikle Demon's Souls ve Dark Souls hayranları yeni King's Field'a büyük ilgi göstereceklerdir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GameInformer Dark souls Demon's Souls Aksiyon RPG Namco Bandai From Software PS3 Xbox 360
Ubisoft Toronto Yeni Bir Duyuruya Hazırlanıyor Avalanche'ın Yeni Oyunu Ne Olacak?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

söny

10.3.2012 02:29:12

0
İos android devrin zaten oyun açı olan yerleri tabiki beklicez 2milyara akıllı telefon alıp böyle firmalarının oyunlarını oynamak kim istemezki

BSC Misafiri

9.3.2012 17:18:01

-1
ne boş konuşuyorsun steamda originde istersen ruskeyleri bile topla hiç biri konsoldaki dandik bir oyun kadar etmiyor bf3 abarttılar pc böyle şöyle xboxtaki army of two diye dandik bir oyun var onun yarısı kadar satmış . pc'nin gücü fail : inanmaylar vgchartz.com burdan tüm oyunları konsol konsol platform platform satışlarına bakabilir

Gamentor

9.3.2012 16:51:34

0
Dark souls kesinlikle pc ye çıkmalı diye düşünüyorum.Hem imza kampanyası neredeyse 90 bine ulaşmış.Bu rakam göz ardı edilmemeli.

gursoyf

9.3.2012 12:55:16

+1
kesinlikle fanboy luk yapmayacağım. lakin dark souls için pc yi düşünmeleri bile çok güzel. böyle kaliteli oyunları, güçlü pc donanımına sahip pc oyuncularından mahrum bırakmak doğru değil bence. sonuçta pc oyunculuğu da çok gelişti. oldukça fazla orjinale yönelim var. zaten steam ve origin satış rakamları da bunları kanıtlıyor. yani pc ciler için korsan artık bir bahane olmamalı. şahsen beniz steam de 40 origin de 20 kayıtlı oyunum var. orjinal oyunun herzaman tadı başkadır. istediğiniz zaman arkadaşlarınızla multi atabilirsiniz, yeni güncellemelerden yararlanabilirsiniz. ayrıca fifa 12 de arkadaşınızla 2 ye 2 online bir maç yapın, ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız. zaten oynayanlar biliyordur. kısacası bu oyun da en kısa zamanda pc oyuncularına sunulmalıdır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dark Souls
+ TAKİBE
AL
29 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız