Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dark Souls: Ready to Die Edition'ın PC Sunucuları Tekrardan Açılmayacak

 
 
Resmi Dark Souls hesabından paylaşılan bir Twitter gönderiine göre bir süredir kapalı olan Dark Souls: Ready to Die Edition'ın PC sunucuları tekrardan aktif hale gelmeyecek. Bunun dışında Dark Souls II: Scholar of the First Sin'in (DX11) PC sürümünün sunucuları yeniden etkin hale getirildi. Ayrıca Dark Souls II'nin PC (DX9) temel sürümünün çevrimiçi özellikleri daha sonraki bir tarihte yeniden oyunculara sunulacak.
 
Resmi gönderiye göre Dark Souls Remastered'ın PC sürümü için çevrimiçi hizmetlerin yenilenme süreci halen devam ediyor. Ancak çevrimiçi hizmetlerin ne zaman açılacağına dair herhangi bir tarih verilmiyor.
 
Dark Souls: Remastered, Dark Souls 2 ve Dark Souls 3'ün PC sürümleri için PvP sunucuları, diğer oyuncuların bilgisayarlarının kontrolünü ele geçirmesine izin veren bir açık nedeniyle Ocak ayında devre dışı bırakılmıştı. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Dark souls Demon's Souls Aksiyon RPG Namco Bandai From Software PS3 Xbox 360
Microsoft'un Çin Oyun Sektörüne Daha Fazla Yatırım Yapacağı Bildirildi Cyberpunk Temalı Rol Yapma Oyunu Neon Blood, 2023'te Geliyor

BSC Misafiri

25.10.2022 13:49:33

0
Bunu üstüne akşam indirime sok da coşalım namco
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dark Souls
+ TAKİBE
AL
29 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız