Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cyberpunk Temalı Rol Yapma Oyunu Neon Blood, 2023'te Geliyor

 
 
Yayıncılar Meridiem Games ve Gammera Nest ile geliştirici ChaoticBrain Studio, cyberpunk temalı piksel sanata sahip macera rol yapma oyunu Neon Blood'ı 2023'te PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden  PC için yayınlayacağını duyurdu.
 
Oyunun açıklaması şu şekilde:
 
Yıl 2053 ve III. Dünya Savaşı'nın yıkımından sonra insanlık, iki şehirden birinde yaşamaya mahkum kaldı: Lüks Bright City ve distopik Blind City. Blind City'de bir dedektif olan Axel McCoin, iki şehir arasındaki sosyal farklılığın neden olduğu adaletsizliklere karşı gelme çalışmalarına katılıyor. Toplumda var olan sosyal eşitsizlikler irdeleniyor. Bu kapsamda fikirlerini özgürce paylaşan insanlar bir devrimi başlatma niyetinde.
 
Axel, bu yolda kendisine yardım edecek güçlü müttefiklerin yanı sıra Axel'in planlarını alt üst etmek için elinden gelen her şeyi yapacak olan Ruby Emerald gibi düşmanlarla da karşılaşacak.  
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Neon Blood
Dark Souls: Ready to Die Edition'ın PC Sunucuları Tekrardan Açılmayacak Redfall için Into the Night Adlı Yeni Fragman Yayınlandı

JaReD22

26.10.2022 07:48:39

0
Cdprde olmasa ilham alacakları bir kaynakları yok
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız