Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Avalanche'ın Yeni Oyunu Ne Olacak?

Neyle ilgili olduğunu bilmiyoruz ama bolca aksiyon olacağı kesin.
 
     Game Developer Conference'da konuşan Avalanche Studios CEO'su Christopfer Sundberg, stüdyonun bu E3'te en az bir oyun duyuracağını söyledi. Bu oyunun Renegade Ops veya Just Cause oyunlarına devam olmayacağı farklı bir yapım olacağı söylendi.
 
     Oyunla ilgili verilen ipuçlarına bakılırsa yapım birinci sınıf olacak (AAA) ve herhangi bir film oyunu olmayacak. Şu an Avalanche'nin iki adet oyun yaptığı düşünülürse bunların ikisi de hikaye odaklı ve açık dünyaya sahip olan oyunlarmış. Yapımcının açık dünyaya karşı bir düşkünlüğü var ve oyunculara neler yapabileceklerini göstermekten keyif alıyorlar.
 
     Bu yapımlardan biri 2014'te çıkacak. Diğeri ise Avalanche Engine'in (Just Cause 2'den) geliştirilmiş sürümünü kullanıyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Avalanche Sega Action Co-op shooter PC Xbox 360 PS3
From Software Yeni King's Field Yapmak İstiyor Bastion Yapımcısından DLC'ye ve F2P'lere Açıklama

söny

10.3.2012 02:50:50

0
2014den bahsediyoruz tabiki herhangi bir oyun olmucak grafik motoru en üst düzeyde olcak ki yeni nesil konsollar gelirse 2014 civarı vay be grafiklere bak diyceğimiz bir oyun olucak
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Renegade Ops
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız