Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Frogger In Toy Town'a Yeni Bir Oyun Modu Eklendi

 
 
Konami Digital Entertainment, yeni bir oyun modu olan 'Frogger Game Show'un Apple Arcade'e özel oyunları Frogger in Toy Town'a geldiğini duyurdu.
 
App Store linki
 
 
Frogger Game Show güncellemesi, Frooger in Toy Town'a üç yeni seviye getiriyor: "Frog City", "Candy Frog Land" ve "Toad Temple". Her bölüm, Amerika’nın popüler streaming servisi Peacock'da yayınlanmakta olan FROGGER fiziksel yarışma serisinden çeşitli engeller ve parkur öğeleri içermekte! Zamana karşı yarışan ve seviyeyi zamanında bitiren oyuncular bir sonraki aşamaya geçiyorlar - her seviyeyi başarıyla tamamlayan oyuncularsa ödül olarak özel bir kostüm kazanacaklar! 
 
 
 
Bu güncelleme, Frogger oyun şovunun hayranlarının en sevdikleri engelleri ve parkurları Frogger in Town’da deneyimlemelerini sağlayacak.Frogger oyun şovunun karakteristik üç aşamasını Frogger in Toy Town’a taşıyan Frogger Game Show, hem TV şovu hem de oyunun hayranları için iki dünyayı tekrar bir araya getiriyor. 
 
Frogger Game Show, Winter Nightmare, Party Cruise ve Endurance Mode güncellemelerinin ardından Frogger in Toy Town'un dördüncü büyük güncellemesi.
 
Frogger in Toy Town ile ilgili daha fazla bilgi için resmî web sitesi
 
 
Frogger in Toy Town'da oyuncular, kurbağalarını güvenli bir alana götürmeye çalışıyor. Her seviye oyuncuya kaçması gereken engeller ve üstesinden gelinmesi gereken zorluklarla dolu.Devrilen bloklar, düşen kitaplar ve yol boyunca kaçınılması gereken diğer tehlikeler ile Frogger in Toy Town, sevimli ve renkli 3D grafiklerle hayata geçirilen zengin bir aksiyon deneyimi sunmakta.Dileyen oyuncular takım oluşturup yerel çok oyunculu co-op modda arkadaşları ve aileleriyle birlikte oynayabiliyorlar.
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
aksiyon macera
PS5 DualSense'i Artık PC ile Tam Uyumlu Çalışıyor Call of Juarez: Gunslinger Steam'de Ücretsiz

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız